Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
DMRevolution 12:27 AM 07-22-17
個面聯....真係面聯ONLY.....
錢, LV咩都沒=W=....

BTW, 開始有少少上手....再玩多半日應該OK
Nicklaus 12:45 AM 07-22-17
作者: anyone:
最煩都應該係頭頂炸彈
等佢炸彈出先射都黎唔切
仲要抽中碌真係多謝曬
呢隻真係最難搞, 投彈長多一秒時間 又或者個炸彈大少少會易打d
野良猫 12:45 AM 07-22-17
最煩都應該係頭頂炸彈
等佢炸彈出先射都黎唔切
仲要抽中碌真係多謝曬
嗰隻應該係槍同狙打架喇,碌嘅話幫手請卒好過啦
等同隻塔,用狙打都係冇效率
信長 12:49 AM 07-22-17
有時等Boss 怪入D 先打麻, 海邊打爆,好遠,又唔夠人送蛋
leungky1 12:57 AM 07-22-17
打到場46.3%勝46.2%
由手機版發出
鈴蘭 01:25 AM 07-22-17
用雙槍好難推杯/搶Area
即刻囉把格零式機槍出黎掃 勝率高番唔少
八仙果 01:36 AM 07-22-17
作者: 赤武神:
你nintendo a/c set左香港區?set番去日本就okay 唔係eshop都入唔到
原來係你,
唔好意思,我開唔到聲玩住。
個 Wave 都 OK,不過短咗啲。
八仙果 01:40 AM 07-22-17
最煩都應該係頭頂炸彈
等佢炸彈出先射都黎唔切
仲要抽中碌真係多謝曬
抽唔同武器可以有唔同功用嘛,
吓吓抽搶死上前打,
用 sniper 可以後援,隨時救人,
滾筒就可以保護住啲「金魚子」。
yuhchan5 01:54 AM 07-22-17
想最下邊到可以check到自我勝%?
任仔 01:59 AM 07-22-17
請問 d 裝係咪可以加 socket?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
赤武神 02:47 AM 07-22-17
頭先睇人直播三文魚(零製作) 笑到肚都痛XD
https://youtu.be/SIleWnCKIr4
信長 02:48 AM 07-22-17
https://www.twitch.tv/thatsrb2dude
可以睇下,LIVE 緊
leungky1 03:19 AM 07-22-17
作者: yuhchan5:
想最下邊到可以check到自我勝%?
搵Nintendo Switch Online apk安裝
連結玩Splatoon 個Acct
再入Splatoon 專區
野良猫 08:20 AM 07-22-17
經過大奶筒嘅失落後係時候開始打技能整裝
蒼之星雲 09:37 AM 07-22-17
想問一下,三文魚run係咪要有fd先玩到?可唔可以internet配對?
今朝諗著玩,但搵唔到地方入場
芝麻糊 10:15 AM 07-22-17
你地講既大奶筒係咪即係一個好似垃圾桶裝住奶果個武器?

Sent from my iPad using Gaforum
janicebb 10:17 AM 07-22-17
新手一問,玩完salmon run,可以去邊度換獎品?
Freddy 10:18 AM 07-22-17
作者: 蒼之星雲:
想問一下,三文魚run係咪要有fd先玩到?可唔可以internet配對?
今朝諗著玩,但搵唔到地方入場
唔一定要friend, 同regular一樣可以online配對
三文魚要升到rank4先開放
按X去Map最底既三文魚商會
或者去Lobby左手面個行仔就搵到
信長 10:40 AM 07-22-17
作者: janicebb:
新手一問,玩完salmon run,可以去邊度換獎品?
大廣場,左面上去
野良猫 11:27 AM 07-22-17
作者: 芝麻糊:
你地講既大奶筒係咪即係一個好似垃圾桶裝住奶果個武器?

Sent from my iPad using Gaforum
大奶筒係我自己俾佢個叫法嚟啫,其他人唔係咁叫

其實都係滾筒嚟
滾筒有輕中重三種,個名唔同

見到app有件衫係延長復活時間仲要三洞
Akira 明 11:30 AM 07-22-17
想問之前玩實體之後玩下載
個save data lv,物件仲係到嗎?
使唔使由零重練
野良猫 11:50 AM 07-22-17
作者: Akira 明:
想問之前玩實體之後玩下載
個save data lv,物件仲係到嗎?
使唔使由零重練
唔駛
Save唔係跟game
DC 97 12:38 PM 07-22-17
大家覺玩ONLINE MODE 先定故事MODE 先
野良猫 01:00 PM 07-22-17
作者: DC 97:
大家覺玩ONLINE MODE 先定故事MODE 先
完全新手就打故事練下操作先
IDGAF 01:14 PM 07-22-17
玩咗Splatoon 2之後有後遺症,
係泳池游水見阿叔拎個長地拖推走地面積水時,
有種會死要急速回避的感覺…

過出入口的沖身水濂都諗起Splatoon咁…
其實製作人係咪係泳池游游下水得到靈感先開發咗呢隻game o架?

尋晚我開一開機睇個Salmon Run開咗,
不過我太攰玩咗一關就無玩…

未得閒玩單機MODE太多,
我淨係打咗第一個世界的BOSS,
開咗去第二個世界的路咋。

希望今個週末

單機MODE流程:
Splatoon 2 Full Playthrough
https://www.youtube.com/playlist?lis...aq8-xkWIcJ9TWv

單機MODE的收集品位置影片及BOSS攻略:

Splatoon 2 - Find All 32 Sunken Scroll Locations - Guide & Walkthrough
https://www.youtube.com/watch?v=fa8Xwtylcwk

Splatoon 2 - All Boss Fights (Nintendo Switch)
https://www.youtube.com/watch?v=vF7cEOknRes

第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面