Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-24-10, 12:13 PM   #426
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
唔知後備幾時知去得定唔去得呢

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:16 PM   #427
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
唔係公佈左正選冇人退,所以後備冇位上咩?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:17 PM   #428
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
http://gaforum.org/showpost.php?p=8465824&postcount=345
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:22 PM   #429
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
係wo, 睇唔到tim, hahaha...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:52 PM   #430
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
好了,我這白痴...一直為是22 日,於是便約了我個女仔朋友22日...=.=
原來係24日的今天,
她今天要返夜學,所以來不到了,middle麻煩你幫我吉返一個位出黎丫...
thank you...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:54 PM   #431
Diana

引用:
作者: 碧克 查看文章
有病,當然要去睇醫生啦
枇杷膏都係藥,食之前一樣要醫生指示架.只係食多少少唔會有壞咁解.
但唔對症亂食野,食唔壞都浪費金錢啦.
我排左星期一去看中醫...
希望好轉啦=.="
咳咳咳...
舊 04-24-10, 12:55 PM   #432
Diana

17:我個fd來不到ar.....
舊 04-24-10, 01:10 PM   #433
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
好了,我這白痴...一直為是22 日,於是便約了我個女仔朋友22日...=.=
原來係24日的今天,
她今天要返夜學,所以來不到了,middle麻煩你幫我吉返一個位出黎丫...
thank you...
笨蛋....

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 01:22 PM   #434
碧克

註冊日期: Aug 2003
sosad. 芭比唔來今晚肯定失色不少.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 01:25 PM   #435
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
sosad. 芭比唔來今晚肯定失色不少.
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
17:我個fd來不到ar.....

不如你頂佢個位

舊 04-24-10, 02:28 PM   #436
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
岩岩有個客打黎話今晚九點黎傾DESIGN~所以我都好大機會黎唔到~除非佢放飛機啦~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 03:13 PM   #437
碧克

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

不如你頂佢個位
唔係有兩個後備?
我係非註冊球員,廢事落完場比人罰停賽啦.

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 04-24-10, 03:14 PM   #438
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
唔係有兩個後備?
我係非註冊球員,廢事落完場比人罰停賽啦.
你咁岩路過?

舊 04-24-10, 03:17 PM   #439
碧克

引用:
你咁岩路過?
上觀眾席隔岸觀戰都唔錯a

不過今晚好似有場曼聯對熱刺...好想睇

\  /

舊 04-24-10, 03:25 PM   #440
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
~__~

芭比朋友個位有人會頂喇,
碧咸廿三如果真係唻唔到,都電聯我或阿KIM 知喇。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 04:20 PM   #441
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: Middle 查看文章
~__~

芭比朋友個位有人會頂喇,
碧咸廿三如果真係唻唔到,都電聯我或阿KIM 知喇。 =)
好的~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 04:31 PM   #442
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
好的~
真麻煩, 你約左gaf呢度先家麻~~~!
叫你個客第日先啦~~~! 或者你話等你食埋飯, 如果唔累仲有心情, 先考慮會否見佢啦~!
比d尊嚴先得麻~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 04:34 PM   #443
碧克

再唔係咪過完呢邊8點幾閃咯
趕兩場之嘛

\  /

舊 04-24-10, 04:49 PM   #444
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
金爺話你想送我上火星喎

係咪你俾錢我換先?係就唔拘m9
我理得佢送你去地獄丫

影相

支持kim爺送佢去"外"太空

此篇文章於 04-24-10 05:42 PM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 04:51 PM   #445
The One
業餘歌手

有人敢放飛機的話
歡迎打俾我
我一陣都係出西九影日落之嘛

*冇行, 外母call我去食飯!!!

舊 04-24-10, 08:45 PM   #446
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
而家都唔知齊唔齊人~~~

舊 04-24-10, 09:08 PM   #447
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
Great,19 earth people&I'm the only Martain in this meetingb
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 09:24 PM   #448
The One
業餘歌手

我反番左屋企喇

搵我丫

舊 04-24-10, 10:15 PM   #449
Orage