Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-30-11, 03:38 PM   #1
skydream
Insane Gamer
死野

註冊日期: Jul 2005
追女仔問題...

假如你係某間大型連鎖店度..鍾意左一位SALES..你拎起勇氣問左佢拎電話~~佢又真係比你BOR~~
Wtsapp度有野傾~都係表面野~~係米唔應該每日去間店度撞一撞佢呢??
女士們會唔會覺得反感??

舊 10-30-11, 04:04 PM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
e......同我識之前個女朋友個case一樣

又唔好每日去, 人地開緊工架, 人地唔得閒招呼你盞冇癮...
2-3日去一轉囉, 我都係趁冇咩客的時候去,
例如岩岩開檔, 或者收檔之前早半粒鐘去hea下吹下水

(`・ω・´)

此篇文章於 10-30-11 04:49 PM 被 才子 編輯。
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 05:06 PM   #3
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
我就直接約佢放工食飯, 面對面傾一定多d話題~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 05:22 PM   #4
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
電話拎左你就應該用番正常途徑去追佢啦....你特登去找佢好怪....當然如果你平時都係去果度買野就冇所謂

舊 10-30-11, 05:52 PM   #5
skydream
死野

今次呢個CASE係...ユニクロ度識番黎既...
雖然拎到電話...但係只限WTSAPP...打電話又唔聽BOR...
我想知道一般女仔心理會點諗呢??
好驚煩親人之後...會比人BLOCK....

舊 10-30-11, 06:06 PM   #6
才子
量地總監

其實個whatsapp會唔會人地男朋友

你直接同佢講話想傾電話啦

(`・ω・´)
舊 10-30-11, 06:23 PM   #7
skydream
死野

Asked~~~no bf now~

舊 10-30-11, 06:45 PM   #8
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: skydream 查看文章
WOW 問到咁直接, 去馬啦
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 06:53 PM   #9
才子
量地總監

夠直接...讚好

(`・ω・´)
舊 10-30-11, 07:17 PM   #10
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
咁直接

唔俾個讚你唔得

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 08:24 PM   #11
skydream
死野

下?!唔可以咁快問架?!

舊 10-30-11, 08:28 PM   #12
安已不

引用:
下?!唔可以咁快問架?!
你有冇拍過拖之前?
舊 10-30-11, 08:32 PM   #13
skydream
死野

有啊~~~

舊 10-30-11, 08:32 PM   #14
才子
量地總監

直接先冇問題...
有男友就可以收隊, 唔洗o徙時間

就算太多人怕直接, 轉彎抹角到過晒龍, 往往攪到自己溝唔到女...

(`・ω・´)
舊 10-30-11, 08:51 PM   #15
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
watsapp 仲有 audio note tim
好玩過就咁打字

係 lor, 都係直接 d 啦, 起個呢場合識既, 唔通真係做想朋友咩.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 09:04 PM   #16
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 才子 查看文章
直接先冇問題...
有男友就可以收隊, 唔洗o徙時間

就算太多人怕直接, 轉彎抹角到過晒龍, 往往攪到自己溝唔到女...
有時還是需要打直球

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 10-30-11, 09:13 PM   #17
skydream
死野

其實都係識左三日Ja~咁急會死架bor

舊 10-30-11, 09:23 PM   #18
安已不

引用:
其實都係識左三日Ja~咁急會死架bor
打鐵襯熱~ 約佢收工啦~
舊 10-30-11, 09:31 PM   #19
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
約左出來食飯行街先啦~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 09:33 PM   #20
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
直頭都攞到初球STRIKE囉,第2球都投STRIKE ZONE啦.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 09:35 PM   #21
才子
量地總監

你都係問佢有冇男朋友先姐, 又唔係yo佢做你女朋友, 關三日咩事

(`・ω・´)
舊 10-30-11, 11:12 PM   #22
skydream
死野

I mean 3日就約佢出黎食飯??會唔會太快啊...好似會拒絕多bor!!
but佢wtsapp都唔係點理我~有時問幾句先黎一句~都係好簡單咁答

舊 10-30-11, 11:19 PM   #23
才子
量地總監

可能大把人溝呢...

仲唔試等幾時?你諗你啦

(`・ω・´)
舊 10-30-11, 11:23 PM   #24
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
first strike :問有冇男友
second strike: 約出去食飯
third strike: 問可唔可以做佢男友

搞掂!

舊 10-30-11, 11:28 PM   #25
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 才子 查看文章
可能大把人溝呢...

仲唔試等幾時?你諗你啦
所以要鬥快

論壇跳轉

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版