Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-15-11, 10:01 AM   #1
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
原來多情都有得賴阿爸阿媽......

http://hk.apple.nextmedia.com/templa...rt_id=15342558

德新發現淫亂是遺傳
2011年06月15日
(5人)瀏覽人次:4,800FacebookTwitter轉寄朋友
有其父必有其子,這句話果然不假。美國 Discovery頻道在網上報道,一項最新研究發現,如果爸爸是花花公子、媽媽是慾女,子女「天生淫亂」的機率較大,因為人體原來有一種可遺傳的「不忠基因」。
德國馬克斯普克學院的研究員對超過 1,500隻珍珠鳥進行研究,牠們主要一夫一妻,有時也會越軌偷食。研究員又分析了上下五代的珍珠鳥的脫氧核糖核酸( DNA),發現越軌偷食的不忠珍珠鳥誕下的小珍珠鳥,出現不忠的機率較大。研究員弗斯邁爾說,他們的研究發現,不忠爸爸誕下兒子,偷食機率是一般人的兩倍,但這不限於父子關係,淫亂爸爸媽媽的子女將來偷食的機率也較高。不忠不能只怪天生多情。
英國《每日郵報》

睇到真係得啖笑
第日如果出軌,知點賴啦

舊 06-15-11, 10:45 AM   #2
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
檸檬同拍痴 咪係活生生o既實證囉

不過結婚後修心果d點計?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:20 AM   #3
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
開始懷疑何鴻燊係我老豆

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:29 AM   #4
綾小路雷太

引用:
作者: D.K. 查看文章
檸檬同拍痴 咪係活生生o既實證囉

不過結婚後修心果d點計?
睇下有冇需要賴,有需要既時候咪祭個老豆出黎,冇需要咪唔駛囉

引用:
作者: 才子 查看文章
開始懷疑何鴻燊係我老豆
咁大把人都可以係你老豆, 唔一定係呢個何生囉

舊 06-15-11, 11:32 AM   #5
才子
量地總監

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咁大把人都可以係你老豆, 唔一定係呢個何生囉
你同提督把口冇分別囉m9

(`・ω・´)
舊 06-15-11, 11:36 AM   #6
綾小路雷太

引用:
你同提督把口冇分別囉m9
我只係想提出一個真理: 全球不只何鴻燊一個姓何囉
咁都要拉我同人粉睇齊

舊 06-15-11, 11:44 AM   #7
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
雷太唔好矮化人粉

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 12:11 PM   #8
綾小路雷太

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
雷太唔好矮化人粉
矮化人粉者, 何汝? 何氏宗親也。

舊 06-15-11, 01:34 PM   #9
才子
量地總監

矮化人粉者, 何汝? 李氏宗親也。

(`・ω・´)
舊 06-15-11, 01:49 PM   #10
綾小路雷太

引用:
矮化人粉者, 何汝? 李氏宗親也。

好明顯趙完鬆, 打完齋唔要和尚

舊 06-15-11, 10:39 PM   #11
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
淫亂=多情?

舊 06-15-11, 11:57 PM   #12
綾小路雷太

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
淫亂=多情?
咁又唔一定,可能你多心儀對象,但都只係神交的。

舊 06-16-11, 09:31 AM   #13
The One
業餘歌手

引用:
0分, 重造

舊 06-16-11, 09:35 AM   #14
才子
量地總監

引用:
你估神交咁易架, 阿伯一定忍唔到囉

(`・ω・´)
舊 06-16-11, 09:58 AM   #15
綾小路雷太

引用:
你估神交咁易架, 阿伯一定忍唔到囉
伯.....?

舊 06-16-11, 09:59 AM   #16
才子
量地總監

引用:
伯.....?
你知我講咩ge

(`・ω・´)
舊 06-16-11, 10:04 AM   #17
The One
業餘歌手

引用:
伯.....?
扮傻呀
引用:
你知我講咩ge
我都知

舊 06-16-11, 01:11 PM   #18
綾小路雷太

引用:
你知我講咩ge
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
扮傻呀

我都知
死火....

舊 11-26-11, 02:09 PM   #19
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
以一個科學少少的角度去睇, 其實都認同!!!

因為家庭教育好有影響!!!
引用:
開始懷疑何鴻燊係我老豆
做唐唐算啦~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:14 AM

手機版 | APP版