Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-17, 03:17 PM   #2851
tony1983
Junior Member

註冊日期: Feb 2015
引用:
作者: jackiecyho 查看文章
已抽,中FF15王子,yuna, 暗cecil, 3星中男主

Sent from my iPhone using Gaforum
唔等埋ff 8? 定還是ex 券冇新角架?
tony1983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 03:27 PM   #2852
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: tony1983 查看文章
唔等埋ff 8? 定還是ex 券冇新角架?

我慣左一有就抽咋

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 10-23-17, 03:30 PM   #2853
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: jackiecyho 查看文章
我停左課一年都有咁多張

引用:
作者: Orage 查看文章
我諗官方唔只計石,仲計埋之前送的3-4星卷

我0課,玩一年都冇,都有3星x71,4星x7....
即係消費了350000石

舊 10-23-17, 03:34 PM   #2854
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: koala 查看文章

官方講明只計石(有償+無償)

舊 10-23-17, 04:01 PM   #2855
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
ex pool應該會跟新角update,我等雪糕佬先射了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 05:20 PM   #2856
tony1983

手痕抽左。 瑪利亞, cloud 同CG fina
全部重覆 orz. Fina 第 4隻了
舊 10-23-17, 07:34 PM   #2857
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:

有講點計,計用石抽唔包卷抽

「2周年記念スペシャル召喚」召喚可能期間
2017年10月23日(月)7:00:00 ~ 12月31日(日)23:59:59

【 対象の召喚と対象期間 】
2015 年 10 月 22 日(木) ~ 2017 年 9 月 30 日(土)の間に、ご自身が下記の各種レア召喚で消費したラピス
・レア召喚
・ピックアップ召喚
・タイプ別レア召喚
・ステップアップ召喚
・1 日 1 回限定ラピス半額レア召喚
※1 回召喚や 11 連召喚などの各種レア召喚で消費した、有償または無償のラピスが対象となります
※「スペシャルボックス」や「プレミアムボックス」「福袋召喚」等で消費されたラピスは対象になりません

【 配布内容 】
・対象期間中、ご自身が消費されたラピス 5,000 個毎に
「2 周年記念スペシャル召喚チケット」1 枚
・対象期間中、ご自身が消費されたラピス 50,000 個毎に
「2 周年記念★4 以上確定スペシャル召喚チケット」1 枚

▼配布例
期間内に、各種レア召喚においてラピス 100,000 個を消費している場合、下記を配布いたします。
「2 周年記念スペシャル召喚チケット」20 枚
「2 周年記念★4 以上確定スペシャル召喚チケット」2 枚

※「2 周年記念スペシャル召喚チケット」と「2 周年記念★4 以上確定スペシャル召喚チケット」は、
召喚>無料召喚>「2 周年記念スペシャル召喚」でのみ使用できます
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 08:02 PM   #2858
SkyGod

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDSkYGoD_1010
XBox Live Gamertaghk1010
引用:

你有咁多 我玩左2年微課 先和你一樣3星x71,4星x7
SkyGod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 08:14 PM   #2859
ShinDou

係咪回錯水回多左﹖XD

我開SERVER打到而家,0課,中間棄過幾個月打新ACCOUNT,都係得50幾張3星飛,5張4星飛 @@
舊 10-23-17, 08:33 PM   #2860
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
係咪回錯水回多左﹖XD

我開SERVER打到而家,0課,中間棄過幾個月打新ACCOUNT,都係得50幾張3星飛,5張4星飛 @@
+1
其實打足兩年活動+故事MODE
都未必有35萬石,何況0課,玩一年都冇
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 10:14 PM   #2861
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: okabe 查看文章
+1
其實打足兩年活動+故事MODE
都未必有35萬石,何況0課,玩一年都冇
我只係出GAME時玩了幾個月,同近排幾個月先玩返
可能真係多左,唔理了.....

明天好似仲有11連抽X2 + 3000石 + 5星X2 派.........

舊 10-24-17, 12:53 AM   #2862
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
係囉,點解咁多既佢,我都有課下都係差唔多,中間唔見電話停左2星期到。。。

想抽冰女,洋蔥。。。2隻都冇。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-17, 12:57 AM   #2863
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
抽完690抽,9成以上上到7星同有幾隻等拿super trust

Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-17, 07:18 AM   #2864
ShinDou

射左冰女POOL唔等雪糕佬﹖正常雪糕佬應該會係最屈7星,我估

抽左千5人咁多﹖但個倉爆左咪打唔到任﹖要等11月1先食上7星﹖
舊 10-24-17, 12:07 PM   #2865
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
射左冰女POOL唔等雪糕佬﹖正常雪糕佬應該會係最屈7星,我估

抽左千5人咁多﹖但個倉爆左咪打唔到任﹖要等11月1先食上7星﹖

處理晒d3,4星啦

Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-17, 04:31 PM   #2866
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
用左1張5星卷.......又比白蓮FINA

舊 10-25-17, 11:58 AM   #2867
GP03D

射左20卷都冇彩,繼唔繼續射好呢。。。2隻都冇。。。今日last day。。。但係又想留比雪糕佬。。。已家3萬5石到仲有故事沒玩。。。
單手持冇冰女tm真係爭好遠,洋蔥又勁我又冇。。。

舊 10-25-17, 12:13 PM   #2868
ShinDou

留啦,分分鐘之後又有cloud冰女上位互換

洋蔥唔勁啦同堆chain降屬耐既比,同埋洋蔥太易斷chain

而家chain最勁都係錫生同雷神果堆,易連唔斷chain
舊 10-25-17, 12:33 PM   #2869
GP03D

都係既。。。但係冇冰女tm錫哥最多只可以去到1400攻左右。。。

舊 10-25-17, 12:35 PM   #2870
ShinDou

我都係咁上下,其實你full chain連落去都痛,岩岩個raid覺醒我打到3千8百萬
舊 10-25-17, 03:05 PM   #2871
tony1983

我都冇冰女, 用兩隻cloud 錫生先得1600攻左右
不過都係等ff8 先allin
舊 10-26-17, 07:31 AM   #2872
GP03D

2次冇料11連1粒虹都冇,全部廢既,係搞笑架?

舊 10-26-17, 08:15 AM   #2873
ShinDou

同你1樣兩次冇料11連0虹
舊 10-26-17, 10:03 AM   #2874
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
我都係 兩次送既十連都真係無料 無料到
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-17, 11:12 AM   #2875
tony1983

運呢的野.... 之前大還元百幾抽0虹
今次22連出左 4虹

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:34 AM

手機版 | APP版