Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-17, 01:41 PM   #226
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
暫時主力用緊馬克斯、卡美拉、露基娜
Chiki變身個時係白龍但我上網見到人地係金龍既⋯
仲有d攻略網未見見第二個安娜碎片既入手條件⋯
個d打???既有時都未知講緊乜野人物
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 01:49 PM   #227
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 雷火武 查看文章
暫時主力用緊馬克斯、卡美拉、露基娜
Chiki變身個時係白龍但我上網見到人地係金龍既⋯
仲有d攻略網未見見第二個安娜碎片既入手條件⋯
個d打???既有時都未知講緊乜野人物
係咪未升職?
我直接升完先拎出嚟用見佢都係金龍
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 01:50 PM   #228
雷火武
ワールド・エンド

全攻型既武器有乜技能推介?
必殺強化、雙人效果up
弱攻擊強化、擊破獎勵覺醒
再加特定強攻擊強化?

打歷史mode個d 6x Lv 既任
D boss條血磨勁耐
------
Chiki未轉職。算啦佢呢種大器晚成型遲下先玩

此篇文章於 10-10-17 01:52 PM 被 雷火武 編輯。
舊 10-11-17, 10:09 PM   #229
MO

註冊日期: Aug 2005
有無人係買jap eshop版,
有無中文字幕?我見佢仲係寫得日文...
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 10:15 PM   #230
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: MO 查看文章
有無人係買jap eshop版,
有無中文字幕?我見佢仲係寫得日文...
有中文字幕,e-shop資料係唔準的..

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 09:45 PM   #231
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
全攻型既武器有乜技能推介?
必殺強化、雙人效果up
弱攻擊強化、擊破獎勵覺醒
再加特定強攻擊強化?

打歷史mode個d 6x Lv 既任
D boss條血磨勁耐
------
Chiki未轉職。算啦佢呢種大器晚成型遲下先玩
雙特效、弱攻擊強化和必殺強化是必備的,可再加上奧義強化、相剋強化,部分角色需要物魔反轉

Chiki覺醒特化型,覺醒後沒有人擋到她,配合強一可以做到永久覺醒(夠小兵的話),暗影戰守家開覺醒爽快度一流
Chiki的金剛一擊應該是僅次於流星和月光的技能,不玩也應該放上場當講師

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 08:50 AM   #232
雷火武
ワールド・エンド

睇過必殺強化同奧義強化唔可以兩樣都裝
打到本240攻擊、6格既魔導書
咁其實都唔洗得登用暗夜個兩個魔法師既專用武啦⋯
舊 10-16-17, 09:44 AM   #233
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
睇過必殺強化同奧義強化唔可以兩樣都裝
打到本240攻擊、6格既魔導書
咁其實都唔洗得登用暗夜個兩個魔法師既專用武啦⋯
我未解放專用武
睇人哋啲圖,見佢解放咗後攻變240,但佢有兩個特效都係240攻

唔知佢係裝咗特效先解定係專用武裝特效係唔減攻
不過要解放要斬30000卒,哩啲時間我玩其他嘢好過
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 12:54 PM   #234
bryanlakers
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDbryanlakers
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我未解放專用武
睇人哋啲圖,見佢解放咗後攻變240,但佢有兩個特效都係240攻

唔知佢係裝咗特效先解定係專用武裝特效係唔減攻
不過要解放要斬30000卒,哩啲時間我玩其他嘢好過
解放專武10000卒就可以
bryanlakers 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 01:37 PM   #235
雷火武
ワールド・エンド

咁講又係
專武裝左克制技都唔會扣攻
而家打安娜個80Lv任未拎到S rank...
舊 11-09-17, 01:50 AM   #236
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1090510.html

有翻譯 , 我已經買了 NS 火焰之紋章無雙 , 不錯不錯 , 支持
免費 DLC DL .

「ファイアーエムブレム無双」、無料アップデートを実施決定主人公リアンとシオンの「服剥ぎ」モデルや新衣装が登場

11月16日 実装予定

http://www.4gamer.net/games/368/G036839/20171108056/

「ファイアーエムブレム無双」,無料アップデートを11月16日に配信決定。新ストーリーマップや主人公の服剥ぎモデル,新衣装を実装

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 11-09-17 02:40 AM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FE無双, 火紋無雙

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[收] 美版 3DS/ 3DS XL erickin 買賣專區 1 12-25-15 05:34 PM
放 二手 3ds ll 及 new 3ds ll 及少量game 23/11 UPDATED unlucky_7 買賣專區 5 11-23-15 06:49 PM
可維修 /高收xbox360 三紅 /PS3/3DS/Wii/PSVITA/3DS/3DSLL henrytam 買賣專區 2 11-02-13 04:28 PM
可維修 /高收xbox360SLIM 三紅 /PS3 SLIM /3DS/Wii/PSVITA/3DS/3DSLL henrytam 買賣專區 3 10-20-13 10:32 AM
二手 日版3DS 黑色 + 3DS GAME 2隻 + R4I (4G卡) 已更新價錢及加相 01/12 unlucky_7 買賣專區 16 01-20-13 03:12 PM

現在的時間是 09:19 PM

手機版 | APP版