Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-13, 12:16 PM   #51
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
今日更新

追加「早期預約凸點」&「店舖別凸點」
早期:野巴士期間限定免費DLC(過期後為有料DLC)
店舖別:間間唔同內容,部份items為店舖凸點限定;而EBTEN嘅凸點仍然係最豐厚

好在無再加新限定版,都叫鬆一口氣

舊 08-08-13, 12:17 PM   #52
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
メタルマックス4 月光のディーヴァ 紹介映像
http://youtu.be/aB9W8GC__zg
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-13, 01:20 AM   #53
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

アニメパートPV第2弾公開
http://youtu.be/fUW2aVWIaIg
引用:
舊 09-11-13, 11:06 AM   #54
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-13, 11:22 PM   #55
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

「週刊メタルマックス」 第1回目
http://youtu.be/B1y_77QkyA0
引用:

舊 11-04-13, 11:39 AM   #56
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
還有4天
沒訂不知walk-in能不能敗到限定版~XD
希望有偷跑啦~

舊 11-04-13, 01:41 PM   #57
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
還有4天
沒訂不知walk-in能不能敗到限定版~XD
希望有偷跑啦~
呢隻walk-in限定高難度
因為太冷門
只能祝你好運了

我就訂左限定,仲要等tenso運返黎
加上太多game玩
偷唔偷都已不在我留意範圍內鳥

舊 11-04-13, 01:58 PM   #58
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
星期六行過涼粉店$588

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 01:58 PM   #59
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: W!LL 查看文章
星期六行過涼粉店$588

咩版本?
咁快偷跑左!?

舊 11-04-13, 01:59 PM   #60
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章

咩版本?
咁快偷跑左!?
見係大盒野, 但無留意係咩限定

大乱闘X
舊 11-04-13, 02:18 PM   #61
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut

盒野係呢個面?
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 02:35 PM   #62
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

無可能係限定版黎嘅,限定版要9980羊,HK588一定唔係限定,一定唔係!!!

否則我會即場吐血而死......

舊 11-04-13, 02:39 PM   #63
real00
Senior Gamer

註冊日期: May 2013
今日去旺角看看有沒有先~
real00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 02:40 PM   #64
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
無可能係限定版黎嘅,限定版要9980羊,HK588一定唔係限定,一定唔係!!!

否則我會即場吐血而死......
大盒野我真係剩係想到限定版...
588就...唔通係人仔價?某寶訂都係呢個價
舊 11-04-13, 07:03 PM   #65
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: BlackWing 查看文章
大盒野我真係剩係想到限定版...
588就...唔通係人仔價?某寶訂都係呢個價
行完涼粉,我吐血中,要死了

舊 11-04-13, 07:13 PM   #66
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
你訂左7字頭? (我見某寶網個價錢浮動值都可以差1/2百)
話說得限定版?
舊 11-04-13, 09:35 PM   #67
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
未到正日未出,有冇得cancel order?

引用:
話說得限定版?
有普通版,但你見兩者售價後應該唔會諗單game

大乱闘X

此篇文章於 11-04-13 09:37 PM 被 W!LL 編輯。
舊 11-04-13, 10:04 PM   #68
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:

聽日去睇下點,唔係差太多真係當買DLC金卡算

謝情報
舊 11-04-13, 10:31 PM   #69
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
話說得限定版?
引用:

引用:
聽日去睇下點,唔係差太多真係當買DLC金卡算

謝情報
終於冷靜落黎,醒起一早訂game個真正目的
エビテン限定特典
3件賞金首DLC+限定卡
http://www.metalmax.info/goods/shop03.php
呢堆係普通限定/其他店舖限定無嘅

睇黎我老了,咁都失憶

舊 11-04-13, 10:54 PM   #70
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
呢隻都有性趣,不過依家返放工洗腳,屋企砌模型,連盲亨都停左....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-13, 08:39 AM   #71
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
終於冷靜落黎,醒起一早訂game個真正目的
エビテン限定特典
3件賞金首DLC+限定卡
http://www.metalmax.info/goods/shop03.php
呢堆係普通限定/其他店舖限定無嘅

睇黎我老了,咁都失憶
咁咪好囉,唔駛噴血
舊 11-05-13, 10:25 AM   #72
real00
Senior Gamer

註冊日期: May 2013
最後都沒有去看出左普通版未,個3個DLC會不會太勁,令遊戲變得易打左?
real00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-13, 12:23 PM   #73
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: real00 查看文章
最後都沒有去看出左普通版未,個3個DLC會不會太勁,令遊戲變得易打左?
DLC會令初期易打d,因為有架坦克,不過相信都要有一定進展你先DL到
仲有稀有道具福袋,random道具;不過稀有=/=有用(MM系列定理)
剩低係你初期唔會夠力打嘅DLC獎金首

所以應該無你想像咁大影響

BTW買左記得快快手DL期間限定免費野巴士

舊 11-05-13, 12:27 PM   #74
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
上集真係幾好玩,但我真係無時間....pass....

舊 11-05-13, 12:30 PM   #75
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
普通版幾銀?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] Metal Max 2 リローデッド(今冬預定) Gundam MK-2 手提遊戲機討論版 18 12-19-11 09:12 AM
GBA Metal Max R 改, Metal Max 2改 新圖 neo2046 手提遊戲機討論版 13 09-05-05 10:24 AM
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
《坦克戰記2/Metal Max 2》攻略 KIM 手提遊戲機討論版 0 01-31-03 05:04 AM
[GBA]Metal Max R改,Metal Max 2改 神祕人1號 手提遊戲機討論版 4 01-29-03 01:10 PM

現在的時間是 12:02 PM

手機版 | APP版