Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
收藏品討論版>特攝 大人向玩具 - DX玩具 - 其他種類玩具
凍檸茶 12:02 PM 09-21-13
http://p-bandai.hk/item/item-1000000...30921_facebook
Ishimura 12:52 AM 09-22-13

問題,USB都出左咁多條
親子丼メモリ直到現在有無實體化過?
Dangerous-boy 08:41 PM 09-22-13
作者: 魔璃:
http://p-bandai.jp/carddas/item-1000083727/

仮面ライダー電王 ライダーチケットアーカイブス

販売価格
:8,400円(税込)
獲得ポイント
:84P
予約受付開始
:2013年9月10日 13時
お届け日
:2014年1月発送予定

睇黎下次會出DECADE
幪面超人電王 電車車票資料庫
價格: HK$ 800.00
http://p-bandai.hk/carddas/item-1000000619?TOP_B

魔璃 12:32 PM 09-24-13
作者: Dangerous-boy:
香港都有特典了!
update左, 果然系Joker
不過系T2

行同日今日都開訂
Dangerous-boy 08:11 PM 09-26-13
今次唔見有非公認把劍的死貨賣
愚零鬥武多 10:45 PM 09-29-13
今次唔見有非公認把劍的死貨賣
其實已經跳樓中
唔heat的真係唔訂好過訂...
不過真係好正... 1:1的真的感覺好好...
魔璃 10:13 AM 09-30-13
雖然550好平, 不過我想信方丈仲可以再平d
愚零鬥武多 12:01 PM 09-30-13
雖然550好平, 不過我想信方丈仲可以再平d
一定係死貨... 香港唔多人鐘意...
不過550應已經蝕住賣...
---
不過manual有講 MMZ-03 (變做弩), 都係可以用MMZ-01合體... 十分期待.
非公認有望第三季.
J.kidd 12:46 PM 09-30-13
作者: 愚零鬥武多:
---
不過manual有講 MMZ-03 (變做弩), 都係可以用MMZ-01合體... 十分期待.
非公認有望第三季.
老實講, 第二季已經好頹
走左日南響子之後兩個女角都路人化晒
愚零鬥武多 01:05 PM 09-30-13
作者: J.kidd:
老實講, 第二季已經好頹
走左日南響子之後兩個女角都路人化晒
這一套感覺仍然喜歡, 如果唔係都唔會繼續買.
如最初"變公認", "強化", "非公認巨人"等等都感覺唔錯.
不過第2季個ending (打太空) 真係差d.
魔璃 02:01 PM 09-30-13
---
非公認有望第三季.
我相信返價既冇蝕, 即系日本仲更加平
J.kidd 02:58 PM 09-30-13
這一套感覺仍然喜歡, 如果唔係都唔會繼續買.
如最初"變公認", "強化", "非公認巨人"等等都感覺唔錯.
不過第2季個ending (打太空) 真係差d.
我鐘意第一季多好多
第二季成班人都廢晒, 係魔王個設計幾得意咁
愚零鬥武多 01:15 PM 10-02-13
我相信返價既冇蝕, 即系日本仲更加平
ICIC, 都arm ge, ... 不過這個價已經好好.

另見MMZ-00 同 MMZ-01都好平, 可以真正儲齊TV中一SET
MMZ-00 - 2pcs
MMZ-01 - 3pcs
MMZ-02 - 1pcs

作者: J.kidd:
我鐘意第一季多好多
第二季成班人都廢晒, 係魔王個設計幾得意咁
第一季個衝擊係大好多, 個劇種之前完全係冇.
Dangerous-boy 08:06 PM 10-18-13

The Binder Ver.2 for Card Archives of Masked Rider series
價格: HK$ 300.00
http://p-bandai.hk/carddas/item-1000000776?TOP_B
shinew 07:00 PM 10-27-13
各位師兄,我請問下香港邊到重有得買kuuga dx腰帶?thx
我乜都無晒 05:04 PM 11-03-13

ranger key果然未完
又千幾
Dangerous-boy 10:30 PM 11-03-13
作者: 我乜都無晒:

ranger key果然未完
又千幾
又千六
Dangerous-boy 10:45 PM 11-26-13
RANGER KEY Jyuden Sentai Kyoryuger
價格: HK$ 1,190.00
http://p-bandai.hk/item/item-1000000902/?TOP_B

今次竟然咁有良心唔十算!
魔璃 08:07 PM 12-29-13

blackcatlam 04:43 PM 12-30-13
終於出啦, 等左好耐
凍檸茶 04:50 PM 12-30-13
快啲出DCD 新VER啦
由手機版發出
何金水 - 阿水 05:29 AM 01-05-14
希望快 D 有 Faiz Gear
Dangerous-boy 09:42 PM 01-05-14
作者: 何金水 - 阿水:
希望快 D 有 Faiz Gear
這個出過成人版,覺得反而機會不大!
凍檸茶 11:23 PM 01-05-14
這個出過成人版,覺得反而機會不大!
佢等起錢上黎,乜都有可能
Dangerous-boy 08:28 PM 01-29-14

KAMEN RIDER EXTEND BELT
價格: HK$ 80.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100001013

有關延長帶 變身腰帶DX系列

本商品對應以下產品:

DX警騎變身腰帶
DX W變身腰帶
DX帝騎變身腰帶
DX暗黑月騎變身腰帶
DX劍騎變身腰帶
DX魔騎&靈騎變身腰帶套裝
DX烈騎變身腰帶
DX月騎變身腰帶
劇場版DX變身腰帶套裝
DX零王變身腰帶
DX電王變身腰帶
LEGEND RIDER SERIES幪面超人電王變身腰帶
LEGEND RIDER SERIES幪面超人零王變身腰帶
DX永恆變身腰帶
DX OOO DRIVER變身腰帶
DX BIRTH DRIVER變身腰帶
DX FOURZE DRIVER變身腰帶
DX METEOR DRIVER變身腰帶
SUPER BEST DX帝騎變身腰帶
SUPER BEST DX W變身腰帶
DX WIZARD變身腰帶
DX BEAST變身腰帶
DX白色魔法師變身腰帶
SUPER BEST DX電王變身腰帶
SUPER BEST DX OOO變身腰帶
DX戰極變身腰帶

※本商品不對應LEGEND RIDER SERIES「幪面超人電王變身腰帶」、「幪面超人零王變身腰帶」以外的
LEGEND RIDER SERIES商品。

※本商品設有購入數量限制,請見諒。
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面