Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-16, 12:34 PM   #1826
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
我都用アリューゼ裝獄剣過左終焉⋯⋯
喺火力未足以秒殺隻boss下,關鍵在於自己或frd獄剣技能夠上到咀咒。

舊 10-01-16, 09:31 PM   #1827
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
肥關改左﹖竟然可以1個金箱都冇,想打鍛先唔俾我
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-16, 12:18 AM   #1828
minazuki

註冊日期: Nov 2004
係有機會冇
但平均計最少有兩個
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-16, 06:32 PM   #1829
minazuki

下期防衛戰出Loki
會唔會出出下出埋Odin
舊 10-03-16, 09:22 AM   #1830
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Celes 查看文章
我都用アリューゼ裝獄剣過左終焉⋯⋯
喺火力未足以秒殺隻boss下,關鍵在於自己或frd獄剣技能夠上到咀咒。
基本上冇兩把獄劍真係混+運GAME,先制唔駛打,連續出冰又唔駛打,上唔到咒亦唔駛打…

個TITLE畫面好似樣衰咗咁既

此篇文章於 10-03-16 09:29 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-16, 03:51 PM   #1831
minazuki

Free Skill要Free Slot先裝倒
但現存所有武器都冇
真係夠晒Free

6星暗大劍變左暗闇付与 (大),不過佢話能力冇變

標題畫面同icon都樣衰左
舊 10-03-16, 03:56 PM   #1832
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
Free Skill要Free Slot先裝倒
但現存所有武器都冇
真係夠晒Free

6星暗大劍變左暗闇付与 (大),不過佢話能力冇變

標題畫面同icon都樣衰左
以佢地貫既手法,應該今次特武會配FREE SLOT,之後RANKING頭十名送FREE SKILL吧

舊 10-03-16, 04:13 PM   #1833
ShinDou

頭十名同冇係冇乜分別 XD

正常應該係獎品有FREE SLOT 6星同FREE SKILL換吧,可能要用奧丁金先換得,咁咪唔驚人咁快量產晒 XD
舊 10-03-16, 04:22 PM   #1834
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
頭十名同冇係冇乜分別 XD

正常應該係獎品有FREE SLOT 6星同FREE SKILL換吧,可能要用奧丁金先換得,咁咪唔驚人咁快量產晒 XD
你幾時覺得佢地有正常過?
當然700-1000奧丁金都唔係冇可能既…

舊 10-03-16, 04:34 PM   #1835
ShinDou

咁又係,智將營運D野真係估唔到,睇下5點有冇驚喜 XD
舊 10-03-16, 05:05 PM   #1836
ShinDou

把杖唔勁,唔抽了,雖然得果5千石
舊 10-03-16, 05:05 PM   #1837
神人ではない!新人だ

比想像中有良心

舊 10-03-16, 05:13 PM   #1838
minazuki

Loki係Valkyrie槽
Frey唔係
真係睇唔透
舊 10-03-16, 05:19 PM   #1839
ShinDou

正常應該所有神族都係第1格,英靈先係其他 XD

仲諗住凸佢派果把4星特效大劍上5星,點知唔俾凸,今次先唔俾﹖

此篇文章於 10-03-16 05:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-03-16, 05:47 PM   #1840
神人ではない!新人だ

…唔俾既4星?即係打完EVENT可以即合/棄?

舊 10-03-16, 05:59 PM   #1841
ShinDou

當肥食囉唯有 XD 以前都唔駛用佢派D4星特效黎打
舊 10-03-16, 06:41 PM   #1842
minazuki

會唔會相同兩把先突倒
舊 10-03-16, 06:58 PM   #1843
ShinDou

用到4星凸石,但凸爆左想進化合成果陣直頭唔見把野俾我揀 XD 我有大劍4星進化玉的
舊 10-03-16, 07:00 PM   #1844
minazuki

引用:
用到4星凸石,但凸爆左想進化合成果陣直頭唔見把野俾我揀 XD 我有大劍4星進化玉的
原來我都係

此篇文章於 10-03-16 07:04 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-03-16, 07:04 PM   #1845
ShinDou

引用:
作者: minazuki 查看文章
要升滿lv先得喎
我知,但上個活動5星毒劍我試過未升爆LV,淨係凸爆左,入去進化合成係有把野的,禁落去佢會話我未夠LV,今次係直頭唔見有把野SHOW出黎俾我揀 XD

即係今次迫人抽活動﹖

不過D4星凸石唔係防衛戰度用根本冇地方用,晒晒D位,普通4星武我而家已經唔留,多數當肥食晒了 XD
舊 10-03-16, 07:06 PM   #1846
minazuki

引用:
我知,但上個活動5星毒劍我試過未升爆LV,淨係凸爆左,入去進化合成係有把野的,禁落去佢會話我未夠LV,今次係直頭唔見有把野SHOW出黎俾我揀 XD
我用左幾個6星大劍肥升滿左
都係冇得揀

4星石用黎突狀態武或者XX屬性強化杖都ok
因為冇咁多6星石
而加sub武主要係靠55lv5星

此篇文章於 10-03-16 07:12 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-03-16, 07:09 PM   #1847
ShinDou

智將營運又1力作 XD
舊 10-03-16, 07:10 PM   #1848
神人ではない!新人だ

引用:

即係今次迫人抽活動﹖

不過D4星凸石唔係防衛戰度用根本冇地方用,晒晒D位,普通4星武我而家已經唔留,多數當肥食晒了 XD
上次防衛戰把4星弓一樣係咁,不過上次冇打算過4>5,真係唔知上次已經係定今次先咁玩…
不過又唔怪得晒佢地,次次淨將4>5完凸已經有石抽5星周等特效,的確係搵鬼抽既。
只係去抽特效POOL,22抽中把戒劍,大概中獎者應該想界_死班智障佢…

此篇文章於 10-03-16 07:16 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-16, 07:15 PM   #1849
ShinDou

上次好似4星進化上去仲少左BONUS﹖要上左5星再凸下先追得番﹖所以冇人諗上5星﹖

上次係咪4星10%,之後每凸1次多10%,5星20%,之後每凸1次加20%﹖
舊 10-03-16, 07:19 PM   #1850
minazuki

今次終於有得用銀換返銅

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 01:30 AM

手機版 | APP版