Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-15, 09:27 PM   #1701
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: Janice2633 查看文章
冇其他ssr拳機了 orz 另外問問50s chip換的sr主角機有用嗎?還是一樣也很易爆?
如果你想長玩的話建議d S chip留下來等遲些 (可能) 推岀的ssr,
因為考慮埋cost的話Sr主角不突破就一點也沒有比R主角好用
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:35 PM   #1702
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 書仔 查看文章
有上限的,300部
THX~大大知唔知邊度可以搵到資料
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 09:08 AM   #1703
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: clie 查看文章
THX~大大知唔知邊度可以搵到資料
我多數看這個網址
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 12:29 PM   #1704
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
10連卷1SSR2SR, 算OK喇

雖然隻SSR係斷空我, 但都係SSR.......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 01:16 PM   #1705
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
10連卷1SSR2SR, 算OK喇

雖然隻SSR係斷空我, 但都係SSR.......
人品,我的10連券,變了37張S券

舊 12-16-15, 01:20 PM   #1706
clie

引用:
我多數看這個網址
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
THX~不過我搵唔到MISSION上限數邊度講

頭先玩上級記念關,臨尾兩隻甲蟲隔一行平行入黎,我試吓用ZEGAPAIN企喺中間射大絕,竟然兩隻都命中
舊 12-16-15, 01:25 PM   #1707
書仔
Game Master
路人一名

引用:
THX~不過我搵唔到MISSION上限數邊度講

頭先玩上級記念關,臨尾兩隻甲蟲隔一行平行入黎,我試吓用ZEGAPAIN企喺中間射大絕,竟然兩隻都命中
無講的.我都是爆到上300才知是上限,這些直線MAP.只要你隻野踏到少少另一行,都當兩行攻擊的了

舊 12-16-15, 01:37 PM   #1708
clie

引用:
無講的.我都是爆到上300才知是上限,這些直線MAP.只要你隻野踏到少少另一行,都當兩行攻擊的了
但今次突登企到正都射到,有啲驚喜,明明條射線連隻嘢下面既紅色格仔都HI唔到,家吓等於一行變三行

下次試吓其他直線技,不過感覺招招都有啲唔一樣,甲兒招飛拳窄駛啲
舊 12-16-15, 02:07 PM   #1709
書仔
Game Master
路人一名

引用:
但今次突登企到正都射到,有啲驚喜,明明條射線連隻嘢下面既紅色格仔都HI唔到,家吓等於一行變三行

下次試吓其他直線技,不過感覺招招都有啲唔一樣,甲兒招飛拳窄駛啲
咁有趣,我又試下先

舊 12-16-15, 02:09 PM   #1710
Crazy Gamer

引用:
人品,我的10連券,變了37張S券
睇清楚原來係3SR先真.

計埋斷空我, 唔計活動我到依家中得兩隻SSR咋.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:16 PM   #1711
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: 元首KFC 查看文章
強敵掉落,coins抽到, 100/200層送的ssr沙殺比是假貨來的
真正的活動ssr沙殺比要在活動期間內突爆假貨才送
即是說真沙不會強敵掉落,coins抽到
一定要突爆假沙才可得到?!
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:25 PM   #1712
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
即是說真沙不會強敵掉落,coins抽到
一定要突爆假沙才可得到?!
對,所以要突爆真沙,是非常困難

舊 12-16-15, 04:59 PM   #1713
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
春香要用4箱打回來而未必有石抽...? thx bandai sega
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 08:11 PM   #1714
clie

SEND左五次電郵,今日終於拎到事前,真係多謝SEGA
舊 12-18-15, 03:26 PM   #1715
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
呢邊入機戰 戈邊入crusade
一切早有預謀

クルセイドユーザー待望の「アイドルマスター XENOGLOSSIA」が遂にサンライズクルセイドに参戦!アニメの前半部分を一気に網羅!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 04:15 PM   #1716
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
打左3舖就跌晒4個箱...算做有露出胸部的誠意???(另....閣下那個事業線好假
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 04:49 PM   #1717
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
打左3舖就跌晒4個箱...算做有露出胸部的誠意???(另....閣下那個事業線好假
由手機版發出
咁應該都算黑仔, 一TAKE過齊
舊 12-18-15, 04:55 PM   #1718
sears

引用:
咁應該都算黑仔, 一TAKE過齊
3舖 不跌4個箱
舊 12-18-15, 05:01 PM   #1719
Crazy Gamer

抽10連有送SSR咁筍?!
舊 12-18-15, 05:09 PM   #1720
sears

引用:
抽10連有送SSR咁筍?!
記住送那張是放在禮物盒
舊 12-18-15, 05:24 PM   #1721
Crazy Gamer

引用:
作者: sears 查看文章
記住送那張是放在禮物盒
真心心大心細......

單係聖誕裝其實無乜所謂, 但係聖誕裝加氣弱MODE就大殺傷力喇!
舊 12-18-15, 05:24 PM   #1722
J+1
望過黎呀!!!!!!

幸好夠石....

之後就趁底呢食ur衝嗰唔夠1%的成功率....
31呢攪掂....

由手機版發出
舊 12-18-15, 11:37 PM   #1723
J+1
望過黎呀!!!!!!

Del,,不要ben 我

此篇文章於 12-18-15 11:50 PM 被 J+1 編輯。
舊 12-18-15, 11:45 PM   #1724
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
露出胸部第二擊
24時11連必中強運機
由手機版發出
比你fake左我login, 睇清楚d啦
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 11:46 PM   #1725
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
差d有衝動入石抽:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:19 PM

手機版 | APP版