Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-09-13, 09:00 AM   #151
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
好睇好多

Age 請去死一死

塗裝得好會影響性能

大家記得買多d gundam marker 啦
小嘉 目前離線  
舊 10-09-13, 09:06 AM   #152
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
好老實,唔係日野出來搞一鑊,呢套播之前都唔會咁多負評
唔覺,睇下吞A,神高之流一出果陣D劣評好潮幾恐怖

sugihara 目前離線  
舊 10-09-13, 09:31 AM   #153
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
好睇好多

Age 請去死一死

塗裝得好會影響性能

大家記得買多d gundam marker 啦
如沿用類似設定,水口位磨得靚唔靚都好有影響
之後就會用其他物料自製骨架、外殼
呢套有無計比例?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-09-13, 09:36 AM   #154
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: sugihara 查看文章
唔覺,睇下吞A,神高之流一出果陣D劣評好潮幾恐怖
吞A,神高D劣評有無影響到SEED同W先

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 10-09-13, 09:38 AM   #155
小嘉
The One

引用:
作者: T.K. 查看文章
如沿用類似設定,水口位磨得靚唔靚都好有影響
之後就會用其他物料自製骨架、外殼
呢套有無計比例?
D比例咪跟番鋼普拉

好似sd都可以打
小嘉 目前離線  
舊 10-09-13, 09:45 AM   #156
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

呢隻出唔出得a

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 10-09-13, 09:50 AM   #157
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
老母幾時踢走個仔渣美少女上場
太太

代官 目前離線  
舊 10-09-13, 09:52 AM   #158
小嘉
The One

引用:

呢隻出唔出得a
堆死貨無悟空
小嘉 目前離線  
舊 10-09-13, 09:53 AM   #159
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:

呢隻出唔出得a
咁唔爭在

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 10-09-13, 09:54 AM   #160
小嘉
The One

呢d 算唔算 gunpla
小嘉 目前離線  
舊 10-09-13, 10:00 AM   #161
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 小嘉 查看文章
D比例咪跟番鋼普拉

好似sd都可以打
之前D片好似有SDX騎高
ouki 目前離線  
舊 10-09-13, 10:06 AM   #162
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
Legend騎士出個一秒,所以期待大將軍b

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-09-13, 11:00 AM   #163
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
吞A,神高D劣評有無影響到SEED同W先
老實seed呢d話題作就唔好講,w我覺得劇力同節奏真係一般,就係因為完全和平主義同埋講政治就變左神作

舊 10-09-13, 12:44 PM   #164
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
老實seed呢d話題作就唔好講,w我覺得劇力同節奏真係一般,就係因為完全和平主義同埋講政治就變左神作
W神在同人BL~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 10-09-13, 12:49 PM   #165
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
W我記得當年咪又係比人彈成班美男子
係依家唔知點解上哂神檯姐

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線  
舊 10-09-13, 12:53 PM   #166
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
日野uccu,低能向丫嗱,賣玩具咁賣法嘛 m9

好睇,以表敬意聴日有時間入部build砌
<-已入

今次呢個系列算抵買,部BUILD STRIKE都係$97
呢套算相當熱血
sunhikari 目前離線  
舊 10-09-13, 12:54 PM   #167
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: sunhikari 查看文章
<-已入

今次呢個系列算抵買,部BUILD STRIKE都係$97
呢套算相當熱血
部野唔太中意無入,不過部wing我80蚊入左
除左武裝太小,成隻都出得好好

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 10-09-13, 01:01 PM   #168
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: mario0606 查看文章
部野唔太中意無入,不過部wing我80蚊入左
除左武裝太小,成隻都出得好好
一部STRIKE的裝備你想用幾多?
步槍、盾同劍,仲有連射手槍同可變速激光步槍,仲有磁軌炮
我收貨的了
舊 10-09-13, 01:02 PM   #169
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: sunhikari 查看文章
一部STRIKE的裝備你想用幾多?
步槍、盾同劍,仲有連射手槍同可變速激光步槍,仲有磁軌炮
我收貨的了
講緊WING,真係得槍、劍、盾
連依家好興既換手都無

歡迎曼聯迷進入討論

舊 10-09-13, 01:30 PM   #170
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
W我記得當年咪又係比人彈成班美男子
係依家唔知點解上哂神檯姐
因為完全和平主義囉
果陣彈班仔唔算嚴重,因為一個莉莉娜殺晒~
同埋星塵回憶又係,明明女主角設定超錯,就係講多兩句政治即時封神
咁就好易明所謂高達邊d係神作邊d係馱作啦~

舊 10-09-13, 01:53 PM   #171
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
連依家好興既換手都無
咁WING係得咁多武裝,無計
舊 10-09-13, 02:43 PM   #172
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
連依家好興既換手都無
仲有自爆嫁A_A
由手機版發出
HakiK 目前離線  
舊 10-09-13, 03:16 PM   #173
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
話說....主角係度介紹WING既特徵時

點解無自爆...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 10-09-13, 03:19 PM   #174
小嘉
The One

Wing 咪有架電單車囉
小嘉 目前離線  
舊 10-09-13, 03:33 PM   #175
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
講緊正正常常戈部WING..

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「アマガミSS+plus」第13話「橘美也編 オンセン」(終) money 日本動漫畫討論版 666 12-07-16 09:02 PM
荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険」第13話「JOJO vs. 究極生物」丨Part8 ジョジョリオン 連載中 loser 日本動漫畫討論版 1005 02-12-13 04:12 PM

現在的時間是 11:40 PM

手機版 | APP版