Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-08-16, 07:48 PM   #1826
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
雖然被富奸連發便當嚇了一跳
不過也不夠那個不選地方場合令我笑到缺氧(看完ptt的留言更甚),希索加你也太賤了吧

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-16, 11:56 PM   #1827
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
上2ch見到糞見式真係笑cry..

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 06:22 PM   #1828
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
岩岩先睇完新一話情報圖, 真係幾突然... 仲要兩個便當都發得太簡單

梧桐個時漫畫都叫打左一話定兩話
對比之下, 今次呢兩個便當比較難接受
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 07:55 PM   #1829
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
對戰完結,結果團長up咁多野背後原來冇特別原因嗎

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 08:59 PM   #1830
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
無啦啦好似係到幫古勒比加手...
我就唔信佢對其他團員都咁易殺到

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 09:07 PM   #1831
carsonwan
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
古勒比加食花生中.....
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 09:10 PM   #1832
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
岩岩先睇完新一話情報圖, 真係幾突然... 仲要兩個便當都發得太簡單

梧桐個時漫畫都叫打左一話定兩話
對比之下, 今次呢兩個便當比較難接受
咁果兩個冇左念力既比希索加秒殺都好正常(而且仲已經係起殺意既希索加)
況且旅團不嬲玩分工,果兩個都唔係戰鬥系成員

舊 06-09-16, 09:18 PM   #1833
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
希索加既角色開始破格
由戰鬥狂變態變成一個普通既煩人:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 09:23 PM   #1834
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
希索加:呢場死鬥仲未完架 等我拆晒你d能力就繼續再戰

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 09:59 PM   #1835
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我唔想再睇佢地打啦
古拿比加殺哂佢兩個先啦好煩...

所以佢唔係講笑古拿比加真係會死

舊 06-09-16, 10:19 PM   #1836
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
3D print都玩埋...唔搞瑪奇得唔得

舊 06-09-16, 10:29 PM   #1837
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一陣搞埋基路亞個細佬,會唔會係令祖迪家上船O既FLAG?...

舊 06-09-16, 10:36 PM   #1838
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
其實一直都話佢未同過真正高手打
只係一個識恃強凌弱既小人
今次一輸左就現晒形
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 10:38 PM   #1839
yeah yeah

引用:
作者: Kain 查看文章
其實一直都話佢未同過真正高手打
只係一個識恃強凌弱既小人
今次一輸左就現晒形
真係快d搵人ko左佢好過....
而家覺得佢好小朋友咁..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 10:59 PM   #1840
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

原本以為佢個3D Print係得個樣
而家咁睇......根本佢無敵架啦喎,只要唔係真係斬頭......
斷手斷腳都可以即時止血同再造

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-09-16, 11:00 PM   #1841
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
真係快d搵人ko左佢好過....
而家覺得佢好小朋友咁..
所以先話佢破左格
原本都仲叫係個有個人戰鬥美學既變態
而加只係個好麻煩既小人

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-10-16, 02:47 AM   #1842
casio

反而覺得希索加仲未破格
首先以現時情況,就算佢想同團長再打,團長都唔會再理佢,咁如果想迫團長對自己出手,向旅團開刀係最快嘅方法
至於死嗰兩個,應該算係單純巧合(唔好話富奸想整死呢兩個嘅問題),因為事前希索加都唔知佢兩個都係附近,而呢頭希索加講完唔會再選場地,就係附近撞到正,所以就即刻開波,個人覺得同拆唔拆能力無關

舊 06-10-16, 03:08 AM   #1843
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: casio 查看文章
反而覺得希索加仲未破格
首先以現時情況,就算佢想同團長再打,團長都唔會再理佢,咁如果想迫團長對自己出手,向旅團開刀係最快嘅方法
至於死嗰兩個,應該算係單純巧合(唔好話富奸想整死呢兩個嘅問題),因為事前希索加都唔知佢兩個都係附近,而呢頭希索加講完唔會再選場地,就係附近撞到正,所以就即刻開波,個人覺得同拆唔拆能力無關
佢自己都話唔會再要求同團長公平決鬥
目標仲係團長既話應該直接去偷襲團長
同團長有無意願已經無關

係同拆能力無關
純粹係輸左發脾四殺D二打六等自己好過D

點都無好既原因解釋到點解佢無啦啦變左針對旅團架啦
佢就係西人一個
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 04:38 AM   #1844
casio

引用:
作者: Kain 查看文章
佢自己都話唔會再要求同團長公平決鬥
目標仲係團長既話應該直接去偷襲團長
同團長有無意願已經無關

係同拆能力無關
純粹係輸左發脾四殺D二打六等自己好過D

點都無好既原因解釋到點解佢無啦啦變左針對旅團架啦
佢就係西人一個
咁佢都從來冇講話要同團長公平決鬥,之前冇同團長打係在於團長用唔到念打得唔過癮,同公唔公平無關喎
而且真係發脾四,咁佢當場放過麻子亦講唔通,一個輸左冇品嘅人要發脾四仲會睇對象?所以個人覺得挑釁含意多於發脾四

舊 06-10-16, 07:07 AM   #1845
Freddy
博麗神社信徒

引用:
作者: 搖搖 查看文章
3D print都玩埋...唔搞瑪奇得唔得
瑪奇RIP
我都幾中意佢,咁就比個變態佬殺左
不過變態佬唔會又去搵團長打過下嘛?
佢而家殺班團員明顯係直接令團長能力消失...

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 07:32 AM   #1846
casio

引用:
作者: Freddy 查看文章
瑪奇RIP
但係以再打過為前提,唔迫團長主動或者有戰意,希索加根本埋唔到團長身,拍賣會篇同選舉篇都講過,團長只要有心避,希索加根本係搵唔到佢

舊 06-10-16, 07:34 AM   #1847
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: Freddy 查看文章
瑪奇RIP
無殺瑪奇啊? a 綁住左啫

舊 06-10-16, 08:45 AM   #1848
額倆羅
Insane Gamer

引用:
作者: 搖搖 查看文章
無殺瑪奇啊? a 綁住左啫
畢索加都講明得返十隻蜘蛛腳,
斷估佢唔會失手掛。
不過開呢個post想講嘅係,
雖然時間線押後,
但會長用能力幫瑪奇寫嘅預言好似應驗咗......

舊 06-10-16, 08:53 AM   #1849
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 額倆羅 查看文章
畢索加都講明得返十隻蜘蛛腳,
斷估佢唔會失手掛。
不過開呢個post想講嘅係,
雖然時間線押後,
但會長用能力幫瑪奇寫嘅預言好似應驗咗......
咪岩囉,死左兩個之嘛 (俠客同複製能力果個),
團長係「蜘蛛頭」,唔計係果12隻腳在內的

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 09:05 AM   #1850
額倆羅
Insane Gamer

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
咪岩囉,死左兩個之嘛 (俠客同複製能力果個),
團長係「蜘蛛頭」,唔計係果12隻腳在內的
我攪錯咗!
瑪奇無死
應驗預言係俠客

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 01:48 PM

手機版 | APP版