Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-15, 10:19 AM   #676
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
V型十月再版
D人雞咁腳走
2200>2100>2000

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 01:07 PM   #677
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我執平二手初版$1000,有排唔見家鄉:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 04:22 PM   #678
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
我執平二手初版$1000,有排唔見家鄉:0)
其實貴在乜

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 04:34 PM   #679
T.K.
很黃很暴力

唔知喎,以為好似超力咁唔會再出吧
同期萬能俠、愛美神、勇者王都多到水浸,大家無野好炒拎呢款炒掛

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-27-15, 12:16 AM   #680
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: mikemike 查看文章
其實貴在乜
可能係隻GX-31V(40th Anniv.)多人後追啩?
因為好多人(包括我)都係後來才知GX-31V關節改善咗和可變戰車形態,但初版GX-31就唔得
V型同超力一樣,我都係賤賣咗隻初版,然後後追隻新版
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 09:53 PM   #681
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
想問一下,新版的v型,最平試過幾錢??定一出無跌過??只有炒高??

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-15, 02:22 PM   #682
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
隻超合金雄火做咩事跌到咁慘?隻野唔OK咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-15, 02:43 PM   #683
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
隻超合金雄火做咩事跌到咁慘?隻野唔OK咩
佢唔搞變形同轉過隻紅的話我會俾錢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-15, 03:40 PM   #684
T.K.
很黃很暴力

跌到幾錢?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-07-15, 03:47 PM   #685
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 野良猫 查看文章
佢唔搞變形同轉過隻紅的話我會俾錢
我睇相見到隻龍形態係變到好似機械化咁係唔係呢個死因?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 06-07-15, 03:51 PM   #686
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
跌到幾錢?
見過最平4魚有找

舊 06-07-15, 03:58 PM   #687
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
隻野上年TGS展出的試辦同正式出戈陣差太多(主要係上色)

唔係叫左貨的話 我諗我都唔會食⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-15, 11:46 AM   #688
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: kyo353 查看文章
見過最平4魚有找
400有找? 介唔介意透露邊度賣呢個價?
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-15, 10:13 AM   #689
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
400有找? 介唔介意透露邊度賣呢個價?
我早幾日係In's點 1樓見過

舊 06-10-15, 12:18 PM   #690
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
如果係芒亨FANS, 你當買隻合金索斯機器獸個心會舒服D
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-15, 12:00 PM   #691
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今日旺角精品特賣,雄火360有隻

一抽再平$5

此篇文章於 06-11-15 12:51 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-15, 09:58 PM   #692
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 野良猫 查看文章
今日旺角精品特賣,雄火360有隻

一抽再平$5
再低D!再低D!
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 08:22 PM   #693
D-boy

スーパーロボット超合金 グレートマジンガー ジャンボマシンダーカラー
販売価格:5,000円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000097999/

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002982/

此篇文章於 06-17-15 11:07 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-15, 10:53 AM   #694
Hunter

註冊日期: Jan 2002

多圖

DX超合金魂 グレートマジンガー

価格:53,784円(税8%込)
発売日:2015年12月
対象年齢:15才以上

仲以為哩條LINE已經死左
好彩我唔好, 5萬羊真係

此篇文章於 06-18-15 10:58 AM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-15, 07:58 PM   #695
D-boy

偉大な勇者「DX超合金魂 グレートマジンガー」12月発売決定、特設ページ公開!6月18日店頭予約解禁

舊 06-28-15, 12:14 AM   #696
T.K.
很黃很暴力

成長期----下半身
出得相當核突,好似爬緊龍舟
上傳的圖像
檔案類型: jpg 11657376_1185813998100449_1252333824_n.jpg (96.4 KB, 20 次查看)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-28-15, 05:34 PM   #697
T.K.
很黃很暴力

天元的存在感
上傳的圖像
檔案類型: jpg 11709609_10200847114736624_9067368254371312308_n.jpg (75.5 KB, 14 次查看)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-28-15, 05:47 PM   #698
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
隻真龍騎錯幼生體
飛天紅中哥布拉

此篇文章於 06-28-15 05:49 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-15, 11:30 PM   #699
鳳熾魂
紅蓮の焔神

之前買左隻紅火,今日終於有時間開呢玩發覺佢都係人形算啦變形煩煩地都算,重點反而隻野可唔可以唔好咁吉手真係痛果隻

舊 07-02-15, 12:07 AM   #700
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
不如出getter皇帝丫

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 11:23 PM

手機版 | APP版