Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-04-17, 10:20 AM   #376
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
黑幫Glee 童話梗
可惜啲歌麻麻

不過有Darren Criss, 都好

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 11:43 AM   #377
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
Moon river唱得唔錯喎, 可能係首歌既問題
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 12:11 PM   #378
david
The One

註冊日期: Mar 2002
MUSIC MEISTER EPISODE係BATMAN TV動畫入面我引象最深刻O既,最搞笑係最後BATMAN用和音器...

動畫入面MM係RANGA,睇張POSTER似乎係改佐呢個設定。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 02:46 PM   #379
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: david 查看文章
MUSIC MEISTER EPISODE係BATMAN TV動畫入面我引象最深刻O既,最搞笑係最後BATMAN用和音器...

動畫入面MM係RANGA,睇張POSTER似乎係改佐呢個設定。
呢度佢自稱係異次元嚟嘅人, 但無講到係邊度嚟, 亦唔係一心做壞事; 唔係 metahuman 所以個籠困唔實佢

舊 05-04-17, 03:37 PM   #380
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
呢度佢自稱係異次元嚟嘅人, 但無講到係邊度嚟, 亦唔係一心做壞事; 唔係 metahuman 所以個籠困唔實佢
唔係METAHUMAN O既話咁佢點用佢O既男高音去控制其他人?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 05:27 PM   #381
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: david 查看文章
唔係METAHUMAN O既話咁佢點用佢O既男高音去控制其他人?
無講喎, 問佢嚮邊處嚟, 佢話都唔知點解釋好~~~

舊 05-05-17, 12:12 AM   #382
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
E20: 神速開估⋯
Savitor
本來季初已一早估係未來的我打倒今日的我。但上集一度被冰霜殺手誤導,轉軚估係Ronnie
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-17, 01:01 PM   #383
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
既然咁自殺把喇

舊 05-07-17, 03:06 AM   #384
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: cancerman 查看文章
既然咁自殺把喇
咁味同逆閃電一樣,
又交棒比傳奇待續?

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 10:06 AM   #385
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: kog 查看文章
咁味同逆閃電一樣,
又交棒比傳奇待續?
果然係讚完出事, 自從 Savitor 被封印咗去 speed force 開始, 個劇情係咁 loop 住, 個 musical 叫做有氣透吓~

舊 05-18-17, 11:26 AM   #386
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
KAREN係咪冇得變番做正常人
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 10:59 PM   #387
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
E22... 又要loop過?
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 05:09 PM   #388
D-boy

今季結局有點sad

H.R.
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 03:32 AM   #389
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
我覺得HR好煩,所以都係消失把喇

舊 05-27-17, 11:22 AM   #390
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
咁扭法咪幾好,反正下季都會有其他嘅佢登場
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 12:37 PM   #391
D-boy

引用:
作者: cancerman 查看文章
我覺得HR好煩,所以都係消失把喇
雖然佢又煩、又癈!但佢係眾分身中最有人情味的一個,係團隊中的心理輔導員。
舊 06-05-17, 05:20 PM   #392
肉羊哩咖
griffin611

18-21係咁狂揼波鐘, 悶到暈, 班編劇好明顯會後悔個死亡時間較得太短

舊 06-21-17, 11:39 AM   #393
肉羊哩咖
griffin611

賢妻望住個結局: 乜啲雷電係咁打中出面街啲人, 班主角又無事嘅?!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
flash 主人 手機資訊/電腦軟硬討論 0 08-17-05 01:06 PM
flash 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 0 03-02-04 02:00 AM
貼flash Terry仔 手機資訊/電腦軟硬討論 4 04-15-03 08:11 PM
FLASH 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 2 04-15-03 01:14 PM

現在的時間是 02:17 AM

手機版 | APP版