Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
fortel 10:04 PM 01-07-15
作者: Dom031059:
仲有Power wave
遲下應該可以期待大蛇薙?
我想問問師傅到底呢招唔係玩高達正常人可以點用
pet3 10:11 PM 01-07-15
作者: B..:
有三代名人係度提高中二度成場戰鬥氣氛好左好多
學姊線不如放棄吧有點火影入面櫻既影子 兩面不討好
差好多吧
部長和世海的同步率好高
好夾

賤貨就從頭到尾都在拿救世劍
尼路 10:12 PM 01-07-15
作者: 鈴蘭:
直頭就係宇宙騎士黎啦 你睇把死人槍
就係把死人槍先咁講,我睇到都懷疑係咪高達裡面有部宇宙騎士,打爆左先會彈出來。
次元霸王流人用,應該係格game世界吧……
jason_kasim 10:21 PM 01-07-15
都未出超級霸王電影彈
杜門幾時出黎

原來小真真唔要迪士尼改用宇宙騎士
GN00508771 10:25 PM 01-07-15
世:依家既ビルドバーニング好似我的手腳 咁就可以出戈招...

嗯...即係呢 你生身狀態隨時都可以出POWER WAVE......果然MS只係限制器
B.. 10:30 PM 01-07-15
作者: GN00508771:
世:依家既ビルドバーニング好似我的手腳 咁就可以出戈招...

嗯...即係呢 你生身狀態隨時都可以出POWER WAVE......果然MS只係限制器
我都係咁諗
世海學次元霸王流之前唔係唔識高達既咩
點解次元霸王流技能表會有打地下哩招
鈴蘭 10:36 PM 01-07-15
咁其實由龍卷風同流星擊既時候已經知道 唔可以吐糟呢樣野
風音 11:01 PM 01-07-15
好快會出無式同神塵wwwwwwwww
pet3 11:09 PM 01-07-15
我有問題0.0//
完全同步下 頭部被擦到會流血

完全同步下斷手呢
kyo353 11:13 PM 01-07-15
作者: pet3:
我有問題0.0//
完全同步下 頭部被擦到會流血

完全同步下斷手呢
可能damage level得C所以冇野
money 11:45 PM 01-07-15
メイジンカワグチの過去が描かれるガンダムビルドファイターズAはガンダムAで連載中。
ガンプラ学園以前のガンプラ塾パートで登場しましたガンダムナドレ パルティータ
(GNキャノン未装着)です。

fmptsrhk 12:35 AM 01-08-15
學姐自話自說的修羅場很有趣
次元霸王流究竟咩料, 場地內既月球都打得爆, 超級系確定
GN00508771 01:45 AM 01-08-15
作者: fmptsrhk:
學姐自話自說的修羅場很有趣
次元霸王流究竟咩料, 場地內既月球都打得爆, 超級系確定
戈招咪講左唔係霸王流招式
Van仔 01:59 AM 01-08-15

做咩姐你

作者: fortel:
打爆地板下面D氣管

==========================

依家只能夠講團隊戰分薄晒D人既劇情, 除非之後過半都係有組織既團隊戰, 唔係都真係幾難唔同上季比

無睇錯部銀機有 Age 個D bit 砲?
(=v=)b 06:25 AM 01-08-15
作者: Dom031059:
仲有Power wave
遲下應該可以期待大蛇薙?
作者: fortel:
作者: B..:
我都係咁諗
世海學次元霸王流之前唔係唔識高達既咩
點解次元霸王流技能表會有打地下哩招
g gun俄羅斯代表:無人記得我招炸裂ガイアクラッシャー~表示哭哭~

可能g gun裡面有d機~有依d招~我地唔知呢~
(=v=)b 06:28 AM 01-08-15
其實誠哥點解整隻無武器既機~留比下手~?佢又估到下手識格鬥技~?定係部機唔係誠哥整架~?
pet3 07:11 AM 01-08-15
作者: (=v=)b:
其實誠哥點解整隻無武器既機~留比下手~?佢又估到下手識格鬥技~?定係部機唔係誠哥整架~?
其實只是大魔放唔落
放了在其他模型中
細路翔 07:58 AM 01-08-15
鳳凰幻魔拳

再次証明砌模形既入門技巧係做聖鬥士

明顯世界主修既係天翔十字鳳唔係次元霸王流
Asurada 09:52 AM 01-08-15
感覺今集先開始似返樣...........
咁我明點解學姐機會變成全裝甲了~
Dom031059 10:29 AM 01-08-15
唔同,龍卷風同流星擊你真人都可以做個架式,只係出黎效果無咁勁
但依家既鳯翼天翔........裁判!對面用飛行道具啊!
hitachi 11:31 AM 01-08-15
宇宙騎士用召喚術,空氣斬
可唔可理解為金毛肉身都用到
廢人 11:51 AM 01-08-15
回帶前幾頁先

鳯翼天翔真係好合情合理嫁

無敵既聖衣~
由手機版發出
野良猫 11:56 AM 01-08-15
學姐今集又話只顧將身體獻俾隊友唔啱
但新機又……

開發完之後身體誠實了?
kimtch 12:06 PM 01-08-15
應該係除左合體之外 自身都有一定既戰鬥能力

而家果隻係佢整左既武器佢自己都用唔到
野良猫 12:14 PM 01-08-15
作者: kimtch:
應該係除左合體之外 自身都有一定既戰鬥能力

而家果隻係佢整左既武器佢自己都用唔到
對女川口嗰集咪用過自己隻腳掌
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後

返回主題版面