Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 06-11-09, 12:23 AM   #551
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
我今個月20同21號都放假,
各位有冇興趣搵一日出來叫囂一下?

舊 06-11-09, 01:04 AM   #552
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
長時間都唔會出到黎啦我地兩個 雖然兩個都成日發口痕係度唱歌HAHA
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-09, 02:22 PM   #553
月牙火介
《kofire》

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
長時間都唔會出到黎啦我地兩個 雖然兩個都成日發口痕係度唱歌HAHA
你地家庭緊要,來日方長,復出時記得講聲
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
我今個月20同21號都放假,
各位有冇興趣搵一日出來叫囂一下?
喂!
有冇人呀?

舊 06-12-09, 03:53 PM   #554
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
<< always be available

舊 06-12-09, 11:14 PM   #555
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
喂!
有冇人呀?

呢個問題,正好代表左我之前幾個月既心情
我21號要睇詹瑞文,20得閒ga

[謎之聲:我想食豬腳薑呀 ))))))))))))))))) ]
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-09, 02:37 AM   #556
月牙火介
《kofire》

咁就20號啦。
到既加名,唔該。\

GAF音樂版6月份K聚
日期:20/6

1)月牙火介

舊 06-13-09, 10:12 AM   #557
下雪邊界

引用:
咁就20號啦。
到既加名,唔該。\

GAF音樂版6月份K聚

1)月牙火介
2) 下雪
等我今次做參加者先
舊 06-14-09, 03:36 PM   #558
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章

呢個問題,正好代表左我之前幾個月既心情
我21號要睇詹瑞文,20得閒ga

[謎之聲:我想食豬腳薑呀 ))))))))))))))))) ]
WAHAHA!

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-09, 10:46 PM   #559
月牙火介
《kofire》

恭喜晒D.A~
仔定女呀?好可愛呀佢~

舊 06-14-09, 11:55 PM   #560
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
恭喜晒D.A~
仔定女呀?好可愛呀佢~
有JER JER 的!!!

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-09, 02:47 PM   #561
月牙火介
《kofire》

引用:
咁就20號啦。
到既加名,唔該。\

GAF音樂版6月份K聚

1)月牙火介
2) 下雪
最後召集/
星期五少過5個人報名就取消\

舊 06-20-09, 01:01 AM   #562
月牙火介
《kofire》

本次K聚因人數不足,現已取消,南無~

舊 06-27-09, 04:26 AM   #563
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: sgouki 查看文章
而家Neway 真係少好多歌, 但Green Box又貴好多, 假日$150起我真係未唱過咁貴.......
完全感受得到......

話說早一兩個月Neway開過黎殖民星
早兩日有班老友搵埋本童子走去嗌番晚
點知搵極都係搵唔到本童子首飲歌"大懶堂"

之後竟然連范逸臣個人都冇(你冇睇錯,反轉成個list都冇呢個人 )
某老友因為冇得海角七號而大大不滿

再之後連Joey隻舊可樂歌(Chihwahwa?)都話搵唔到
選左劉華某支歌,播果陣竟然變左尹光

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-09, 11:23 PM   #564
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
七月有冇K唱
我想JOIN得唔得
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-09, 11:34 PM   #565
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
neway無咩新歌唔去加州紅?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-09, 12:33 AM   #566
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: W!LL 查看文章
neway無咩新歌唔去加州紅?
殖民星邊有加州紅......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 07-02-09, 07:39 PM   #567
下雪邊界

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
- skip -
macau neway果邊d歌穩唔穩定?會唔會呢次無呢首,下次就無果首?
不過劉華變尹光,咁又誇左少少

引用:
作者: 袓哥 查看文章
七月有冇K唱
我想JOIN得唔得
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪 (未確定邊日得閒,隨後補上)

希望夠人啦
舊 07-03-09, 01:33 AM   #568
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
macau neway果邊d歌穩唔穩定?會唔會呢次無呢首,下次就無果首?
不過劉華變尹光,咁又誇左少少
去得一次咁大把,未知......
下次再去時再講

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-04-09, 12:38 PM   #569
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
GAF音樂版7月份K聚
2) 袓
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-09, 02:41 PM   #570
waitwait
クリストファー

GAF音樂版7月份K聚
2) 袓
3) waitwait

我 d飲歌係Neway 獨家lo... (因為Neway d 歌真係好齊,真係好舊ga~!!)

舊 07-05-09, 11:31 PM   #571
下雪邊界

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
去得一次咁大把,未知......
下次再去時再講
響香港,neway同加州紅都會出現有歌離奇消失/出現,所以唔知你講既係咪呢d情況。。。
引用:
作者: waitwait 查看文章
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪 (10-12唔得)
2) 袓
3) waitwait

我 d飲歌係Neway 獨家lo... (因為Neway d 歌真係好齊,真係好舊ga~!!)
舊 07-07-09, 12:29 AM   #572
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
響香港,neway同加州紅都會出現有歌離奇消失/出現,所以唔知你講既係咪呢d情況。。。
其實會唔會係...
全香港開左咁多間
有d碟係幾間一齊循環共享呀......a

總好過殖民星
六成K場其實根本只係響bar入面間兩三間房
搵唔到/唔肯出$搵碟,大量使用碟......

嚴格上全殖民星除Neway之外就得兩間算係正式K box......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-07-09, 12:30 AM   #573
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
25號得唔得丫~~~ 今個月應該得呢日得閒~~~~ |||||||||||....

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-09, 10:15 AM   #574
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪 (10-12唔得)
2) 袓
3) waitwait
4) DA
5) 情婆

我地兩個係星期6日就ok!!!
決定左邊日話我知!!!我即刻將隻臭b比我呀媽湊~!!!WAHAHAHAAAA
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-09, 01:17 PM   #575
waitwait
クリストファー

我估以為一齊唱tim~wahahaha~!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:49 AM

手機版 | APP版