Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-17, 08:32 AM   #7976
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
射濕男係好堅,用佢燒GGGG招必打落去都幾千咁扣,仲要連續燒到GGGG D火儲到爆,隻GGGG1郁見佢好多個1千咁扣,好爽
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 11:30 AM   #7977
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
PVP日日比人洗, 條友由柒柒柒改名做所羅門再改做nightmare再到而家叫"惡", 平時都全反擊佢, 但訓耐d就會比佢入2次, 點算好
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 11:42 AM   #7978
ShinDou

我反而少左好多人洗,以前洗我果堆唔見晒,唔知係咪因為擺左隻凸1積塵 @@

點解訓耐D會俾佢入2次﹖唔係個分冇變唔會再上水咩﹖佢成日都刷到你出黎應該係同GROUP﹖
舊 04-15-17, 11:50 AM   #7979
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

你沒online但係人地張list, 比人打就會扣分, 扣分就會上水, 佢係特登刷我既, 差不多2-3個鐘打1次
舊 04-15-17, 12:29 PM   #7980
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
你唔可以阻止人哋愛♂你
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 12:41 PM   #7981
ShinDou

即係佢贏完你扣左你分再不斷刷你出黎打咁神心﹖@@ 好大仇口喎好似 XD
舊 04-15-17, 01:24 PM   #7982
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

我又唔識佢, 使唔使追住我來打兩星期有多
舊 04-15-17, 01:48 PM   #7983
yorkyork

註冊日期: May 2010
你試下改名,
你知呢度幾十萬人睇住,
有著數bug都唔講得(好似係),
可能有人睇過你講野唔順你
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 02:59 PM   #7984
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

改名沒用, 條友改佐4次名我都搵到佢

上次個bug係因為公開佐營運就會做野, 果個bug pvp開機已經有, 但隱瞞佐大半年比日本人公開先改者, 搞到而家pvp難升分到.....
舊 04-15-17, 03:13 PM   #7985
yorkyork

一係你咪每一兩個鐘換一次陣加名,
睇住佢啱啱打完你就換,
唔好反擊佢,
如果咁佢都仲針住你咪你地個神手line有內鬼
舊 04-15-17, 03:16 PM   #7986
ShinDou

點解改左名都認得﹖因為同1個陣﹖不過成街都好多複製陣喎 XD
舊 04-15-17, 03:33 PM   #7987
ShinDou

今次特效POOL3隻大器都勁喎,30石死神有回BUFF,不過淨係對拳盾紫有效,玩避既好似都係射機多,好似冇咩用﹖

不過冇晒石得個睇字,每日1石算 XD
舊 04-15-17, 03:48 PM   #7988
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
盾迴暫時都未成氣候,而且只加迴加防狀態,守陣都未見得有作為...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 07:43 PM   #7989
yorkyork

會唔會係你好友有內鬼分身睇你幾時上線,
不如剷晒佢?
舊 04-15-17, 08:40 PM   #7990
ShinDou

唔怪得隻死神加回啦,原來隻spec3又係玩回送彩珠同補血,招必唔知係全場定前面9格,睇落似係俾人用黎屈番胸鳥隊,遲d應該會冇人擺純回隊了 xd
舊 04-15-17, 08:48 PM   #7991
clie

註冊日期: Dec 2001
強運地爬一轉中晒3隻,兩隻大器都無OOQ同曉曉咁屈,WZC直情無回避技能等俾人秒,V2AB大絕減對面全體行動力都有啲用,但近期興玩CRT咪打唔入GGGG??
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 08:58 PM   #7992
ShinDou

唔知spec3 1下秒唔秒到胸鳥,秒到既話應該真係會唔見晒

wzc頭3turn加250%甲喎,愁哥激勵砲可能都秒佢唔到﹖仲行動大up,命cri加50%,好明顯係俾佢玩開場砲,不過玩cri打唔到gggg,唔知做乜咁多隻玩cri,v2ab又係玩cri打唔到gggg

其實gggg真係堅屈,封人cri,就算唔係玩cri既機都會無啦啦cri左搞到唔痛

隻wzc好似同舊果隻1樣名喎﹖即係可以食舊黎凸﹖
舊 04-15-17, 09:00 PM   #7993
ShinDou

唔知spec3 1下秒唔秒到胸鳥,秒到既話應該真係會唔見晒

wzc頭3turn加250%甲喎,愁哥激勵砲可能都秒佢唔到﹖仲行動大up,命cri加50%,好明顯係俾佢玩開場砲,不過玩cri打唔到gggg,唔知做乜咁多隻玩cri,v2ab又係玩cri打唔到gggg

其實gggg真係堅屈,封人cri,就算唔係玩cri既機都會無啦啦cri左搞到唔痛

隻wzc好似同舊果隻1樣名喎﹖即係可以食舊黎凸﹖
舊 04-15-17, 09:23 PM   #7994
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

即係可以食舊黎凸﹖

YES

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-17, 09:24 PM   #7995
clie

250% UP裝甲都係25000左右,未落場用唔知撐到幾耐,古仔打射殺30000
食到小器版,我一黎就凸爆,主要47同55用
舊 04-15-17, 09:59 PM   #7996
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
比人洗無得搞...
老實講你個陣好j既話比人見親都打都無得怨
佢次次refresh都逐個陣睇搵返你都唔奇

今次真係唔特別勁,wzc比愁哥sm
V2未見人用

舊 04-15-17, 10:13 PM   #7997
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

轉佐陣大半日暫時沒再打, 希望唔再追殺我啦
舊 04-16-17, 01:09 PM   #7998
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢個禮拜易升左??好多已過1700....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-17, 02:55 PM   #7999
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
打贏比以前多咗分,輸就無變,唔係零和,所以上到

此篇文章於 04-16-17 03:15 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 08:07 PM   #8000
clie

有無機可以早過凸爆OOQ出招殺左佢?
WZC好廢,係可以開場但要放兩部加珠機,加咗新安州BUFF CRT埋都殺唔死
捱完一砲之後殘陣殺得死佢,都會俾部古仔殺晒我堆射機

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:15 PM

手機版 | APP版