Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-04, 08:52 PM   #1
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
.HACK黃昏的腕輪傳說VOL3已出

剛才路過報攤見到
原來第一代的米蕾優是"主婦"!!!
我的夏天彷彿完結了 "...

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 08:54 PM   #2
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
唔好爆劇情呀大佬
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 09:00 PM   #3
細路翔
The One

引用:
作者: Wraith
唔好爆劇情呀大佬
這不算劇情吧...
我想玩爆了4集.HACK的人也會知道她是主婦 "
太衝擊性了
MY GOD~

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 09:06 PM   #4
森羅

起碼我唔知

但係人妻都唔差姐
舊 08-17-04, 09:07 PM   #5
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
鋼鍊式主婦

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 09:14 PM   #6
細路翔
The One

要我接受那麼一個萌女是主婦實在沒可能 "
突然想補購回2,3,4集玩玩看
(我說的那個是貞本畫的那個,不是依澄畫的那個 )
正因如此,
還好有一個更萌的二代目米蕾優
太萌了

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 09:20 PM   #7
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
印得好差
幾乎斷線

而且雲x本本都damage a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 09:23 PM   #8
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
我未玩爆晒4集都已經知了~
當時知道佢係主婦時都頗驚訝

漫畫是否第3集完?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 09:24 PM   #9
細路翔
The One

引用:
作者: ☆星野琉璃☆
印得好差
幾乎斷線

而且雲x本本都damage a
我買個本係台灣角川播 "....

二代目真人也很萌啊
(雖然只有一格和看不到樣子 )

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 09:30 PM   #10
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
我都系喎
但真系 .... 系呼依澄d畫就系咁

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 09:34 PM   #11
細路翔
The One

"飛甩雞毛"是二代目米蕾優"母親"的朋友...
那麼二代目會不會是一代的...
天呀
好扯呀

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 09:35 PM   #12
森羅

擺到明係啦
舊 08-17-04, 09:46 PM   #13
細路翔
The One

引用:
擺到明係啦
咁即係話一代目早係4年前都已經唔係幼妻 ...
而係一個熟女人妻 ?!

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 10:43 PM   #14
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
我想知道.hack成個劇情..
但係又game,又漫畫又小說....
應該點睇先??

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-04, 10:47 PM   #15
森羅

引用:
作者: XENOS=翔
咁即係話一代目早係4年前都已經唔係幼妻 ...
而係一個熟女人妻 ?!
幼又點,唔幼又點先 ?
舊 08-17-04, 11:02 PM   #16
細路翔
The One

引用:
幼又點,唔幼又點先 ?
你覺得呢

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 11:07 PM   #17
森羅

引用:
作者: XENOS=翔
你覺得呢
係世界上有一個可以違反年齡既設定
童顏
舊 08-17-04, 11:09 PM   #18
細路翔
The One

引用:
係世界上有一個可以違反年齡既設定
童顏
係播
都唔記得有依回事

英國說大家抱團死
舊 08-17-04, 11:59 PM   #19
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
第三集美絲度尼已經同主角表明左佢個身份係家庭主婦,因為要生bb所以暫時唔上網住...........
而米蕾優的而且確係佢個女.........
佢將美絲度尼個角色改左名同reset過就再使用

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 12:04 AM   #20
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 美堂蠻
第三集美絲度尼已經同主角表明左佢個身份係家庭主婦,因為要生bb所以暫時唔上網住...........
而米蕾優的而且確係佢個女.........
佢將美絲度尼個角色改左名同reset過就再使用
4年前生米蕾優........ ?

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 08-18-04, 12:05 AM   #21
巴特尼亞
Crazy Gamer
行行企企食飯兩味

註冊日期: Mar 2003
都仲係唔明點解企劃時要用兄妹做主角 "

動畫版時就有少少講得通 但漫畫版好似冇咩關連題材

如果 米蕾優 正常成長的話(排除 成長加速 時間壓縮 外宇宙旅行 時空跳躍/轉移等技術) 應該只得3,4歲....還真的是貸真價實的蘿莉哦.....

此篇文章於 08-18-04 12:07 AM 被 巴特尼亞 編輯。
巴特尼亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 12:07 AM   #22
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

引用:
作者: 巴特尼亞
都仲係唔明點解企劃時要用兄妹做主角 "

動畫版時就有少少講得通 但漫畫版好似冇咩關連題材

如果 米蕾優 正常成長的話 應該只得3,4歲....還真的是貸真價實的蘿莉哦.....
#2果陣佢講野好文學架喎

C85 count
舊 08-18-04, 12:08 AM   #23
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 強化人間~★
4年前生米蕾優........ ?
係呀
本設定集講既
佢自己本身係唔知佢媽媽係.HACKER既一員

順便一提,設定集寫佢個真名叫「深鈴」

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-04, 12:08 AM   #24
巴特尼亞
Crazy Gamer
行行企企食飯兩味

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 強化人間ですの~★
#2果陣佢講野好文學架喎
早熟蘿莉?!

依d野....講天份的

舊 08-18-04, 12:12 AM   #25