Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

查看投票結果: research
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩理PC版 43 47.25%
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 不過沒有打算玩PC版 15 16.48%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩PC版 24 26.37%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 也沒有打算玩PC版 9 9.89%
投票者: 91. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 07-10-07, 12:00 PM   #251
nemo
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
I have pay for the easy2game via paypal successfully. Thxs a lot
nemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 11:45 AM   #252
電腦勇者
Senior Gamer
勇者派出所CEO

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDGKYMAK
XBox Live GamertagGKYMAK
引用:
作者: nemo 查看文章
I'm using free vpn to play and always disconnect so I desided to buy the easy2game credit.

As I got the paypal account, so how can I tranfer money via paypal. I cannot find the easy2game paypal account no. Thxs a lot.

By the way what's your username in MHFO, so we can play it together.
好呀, 有機會一齊玩啦~我個角色名叫GKY, server 3. 岩岩先升hr5

引用:
作者: nemo 查看文章
I have pay for the easy2game via paypal successfully. Thxs a lot
哦~咁咪好囉

支持本地娛樂圈等於支持藝人玩盜版?? 有導演, 歌手, 演員...
我地點解仲要支持佢地呢?? 大哥同阿諾個廣告收返埋佢把啦~賊喊捉賊!!
電腦勇者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 02:23 PM   #253
nemo

註冊日期: Apr 2004
My MHPO name : Porter @ Server 3 HR16. C u in MHFO
nemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-07, 03:00 PM   #254
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
琴晚開始我都加入左Server 3
估唔到VPN咁穩定...我未斷過~

舊 08-07-07, 03:54 PM   #255
nales

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 電腦勇者 查看文章
唔想買隻game可以去官網d/l, 但官網都有block ip. 要用日本http proxy先可以入到.

至於vpn或者socks 4, 5 proxy就最好用收費server, 會穩定好多~~
大陸: http://www.easy2game.com (要用專用軟件)
台灣: http://socks5.net (可用proxifier軟件)

如果用免費server就要有隨時斷線覺悟...

ps. 好唔好係頭post整個player list?? 可以方便約腳, 同埋等大家有問題都知可以問邊個...
Easy2Game 都可以用 proxifier
不過要自行設定,
而且在更新時,update server用port 80.
用ec2game套software會好慢, 因為ec2game限流量為40kbps
目前port 80都不會block ip
所以用proxifier可以不代理port 80, 更新快好多.
nales 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-08, 10:22 AM   #256
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
MHF 2.0 最新預告

http://www.tudou.com/programs/view/YGXKk7OmH9M/

棘龍 = 雌火+鎧龍 !?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-08, 02:28 PM   #257
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
話時話~
呢到有冇人有玩1服嫁?
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-08, 11:33 PM   #258
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
其實VPN點 SET...我SET左好耐都唔識用 = ="
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-08, 12:29 AM   #259
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDloungemode
引用:
作者: 11281984 查看文章
話時話~
呢到有冇人有玩1服嫁?
我server 3的...

妖怪Buster白犬隊 歡迎link機
3DS FC 5472-8593-7630
冬樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-08, 02:19 PM   #260
Game Master

我知好多hk人都3服~
但我有fd玩1服,所以就....
不過1服都好好玩,d日仔都好好笑^^
舊 01-23-08, 12:10 AM   #261
單來士

註冊日期: Jan 2003
引用:
我知好多hk人都3服~
但我有fd玩1服,所以就....
不過1服都好好玩,d日仔都好好笑^^
<---pNg
估唔到你係到~仲有冇hunter係GAF呢??

舊 01-23-08, 12:37 AM   #262
Game Master

引用:
作者: 單來士 查看文章
<---pNg
估唔到你係到~仲有冇hunter係GAF呢??
估唔到pNg係你wo^^
你都有gaf^o^
舊 01-30-08, 07:10 PM   #263
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

剛剛打完棘龍

招式有d似雌火+角龍+轟龍+鎧龍的混合體
怕龍屬,招式多為吹飛+毒屬性,火球攻擊係毒+麻痺屬性

平時狀態不太會主動攻擊,而且視力好似好弱
一旦憤怒狀態就非常危險,好易比佢打暈,
最好用閃光玉閃下佢
不過肉質會變軟

可以爆角,左右翼爪,胸,尻尾切斷
rare道具有棘龍紅玉,尖角,上棘

終於上HR100了

此篇文章於 01-30-08 07:14 PM 被 冬樹 編輯。
舊 01-30-08, 07:17 PM   #264
Game Master

中毒中到嘔呀~
係wo,紅玉個d,係咪要打100個隻先出?
舊 01-30-08, 07:18 PM   #265
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

引用:
中毒中到嘔呀~
係wo,紅玉個d,係咪要打100個隻先出?
HR 31果隻都有出
仲有機會出大金

舊 01-31-08, 02:31 AM   #266
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

打完HR100果條棘龍變種

攻擊力非常可怕
5百幾防都係兩下死
第一次打三振全滅
報酬全部都係整SP裝備的素材,平常掘嘍囉,採集又係d SP裝備的素材...
無啦啦將d野複雜化

見到其中一種的SP武器"風神斬魔刀SP1"

據聞怕冰屬多d,其次先至係龍屬

此篇文章於 01-31-08 02:39 AM 被 冬樹 編輯。
舊 01-31-08, 12:48 PM   #267
Game Master

引用:
作者: 冬樹 查看文章
打完HR100果條棘龍變種

攻擊力非常可怕
5百幾防都係兩下死
第一次打三振全滅
報酬全部都係整SP裝備的素材,平常掘嘍囉,採集又係d SP裝備的素材...
無啦啦將d野複雜化

見到其中一種的SP武器"風神斬魔刀SP1"

據聞怕冰屬多d,其次先至係龍屬
隻野既裝係怕龍~~
但有d人話唔係@@
我拿d攻高打,唔想煩
舊 01-31-08, 01:06 PM   #268
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
我都準備想玩
大家玩咩服多?

官方下載到程式嗎?
唔想買碟XD
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 01:13 PM   #269
Game Master

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我都準備想玩
大家玩咩服多?

官方下載到程式嗎?
唔想買碟XD
官方可能下載到程式嫁la~
5百幾MB嫁~
不過要vpn連個去日本先玩到@@
你都可以用free既vpn 玩下既,不過free個d好易會cut嫁!
3服就最多香港人玩嫁@@
我自己就1服既^o^
舊 01-31-08, 09:22 PM   #270
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
唔識申請
去到果個無料就唔識揀

另外下載唔到程式
一定要用vpn下載?
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 10:04 PM   #271
Game Master

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
唔識申請
去到果個無料就唔識揀

另外下載唔到程式
一定要用vpn下載?
收pm^^
舊 01-31-08, 10:52 PM   #272
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
棘龍肉質

部位 切断 打撃 弾 火 水 雷 龍 氷 気絶
頭 15 20 40 0 10 5 10 30 100
首 20 20 25 0 10 5 10 15 0
背中 10 15 25 0 5 5 10 15 0
腹 55 45 50 0 5 5 5 30 0
尻尾 25 25 25 0 5 5 5 25 0
翼 10 25 10 0 5 5 10 15 0
足 20 20 45 0 5 5 5 5 0

真係最怕冰

此篇文章於 01-31-08 11:35 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-08, 12:42 AM   #273
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
有Free既VPN架咩?
可否給我條Link同教學啊,我好想玩啊~~~~~~~~~~~~~
拜托拜托啦(一人一)
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 02:34 AM   #274
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

SP裝的精髓

打左好幾日SP料,
我套銀霸裝再隨便搭一件SP裝[入透眼珠SP]
有攻擊力up中,自動marking,高級耳栓,見切+2,火事+2,斬味+1
另外按需要可以隨時換斬鐵珠SP,忍腳珠SP同文鎮珠SP

暫時仲未知道超鎧玉同極鎧玉的入手方法...

舊 02-03-08, 02:40 AM   #275
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
想問下而家玩MHF除左要用VPN係咪要仲要比錢買點?

VPN要點比錢?
的點又可以點買?

PS 我無信用卡
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 10:10 PM

手機版 | APP版