Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-18-10, 09:39 PM   #26
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
如果有勇氣面對死亡,點解唔留返來面對現實?
可能呢一刻你真係好難受
咪頹廢下一段時間囉
頹過後再重新為自己未來奮鬥過
人生總是有起有跌的
只要命仲在自己手總有機會返本的
做人咩都可以輸,係自己條命唔好胡亂就輸掉
為了你自己,為了你身邊會支持你的人
也不應該做一些無可挽救的傻事
xima 目前離線  
舊 10-18-10, 10:00 PM   #27
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: 虛空使者 查看文章
對不起

我失去了朋友,女朋友和工作

我內心很矛盾,很想去對抗...
失去了這些就要去死?!
你還有最重要的家人!!!

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線  
舊 10-18-10, 10:10 PM   #28
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
如果我係版主
我會向壇主報告
希望壇主備案

舊 10-18-10, 10:11 PM   #29
The One
業餘歌手

引用:
作者: 虛空使者 查看文章
再見了,各位版友請好好保重

我痛恨這個世界
痛恨自己好了, 關這世界什麼事?

舊 10-18-10, 10:16 PM   #30
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
你老豆老母養到你咁大....

舊 10-18-10, 10:27 PM   #31
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
最近活動時間: 今天 08:18 PM

咁耐無再出post......

舊 10-18-10, 10:28 PM   #32
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
聽日要留意下上吊新聞

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 10-18-10, 10:30 PM   #33
The One
業餘歌手

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
聽日要留意下上吊新聞
問啫.....唔一定做
就算做都可以係第二樣

舊 10-18-10, 11:08 PM   #34
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
朋友,女朋友和工作=世界?

世界真細小小小?
朋友,眼光望遠d啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-18-10, 11:11 PM   #35
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
じゃね
バイバイ
さよなら
ノシ

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線  
舊 10-18-10, 11:13 PM   #36
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
死, 不能逃避問題, 只會帶來更多問題~

p.s. 我是來留名的.

舊 10-18-10, 11:13 PM   #37
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
朋友,女朋友和工作=世界?

世界真細小小小?
朋友,眼光望遠d啦
應該望去邊度

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-18-10, 11:16 PM   #38
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
咁就要死...會唔會兒戲左小小呢?
~Sau~ 目前離線  
舊 10-18-10, 11:18 PM   #39
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
應該望去邊度
你既家人呢?
你全部朋友同你絕交?
你打既工全部拒絕你?
咩女咁正,正到令人去死?

最起碼,應該望下有無自己應該檢討既地方先啦
死可以解決既問題,通常就係呢個人有問題

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-18-10, 11:21 PM   #40
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
即使能夠反影自己存在意義的東西一下子變沒有了, 可是看不到鏡子望不到池塘不也就表示還能夠看得到其他別的東西嗎, 很多人連看的機會也不曾有過, 而且痛恨世界就要自尋短見實在看不出當中的因果關係, 應該是大家多心了, 樓主說的再見就是還會再見得到的意思啦~ 畢竟人類都是透過別人的眼睛來看著自己, 單是gaf就已經有這麼多的人証明了樓主的存在, 其他鏡子水池甚麽的暫時找不到又有乜關係 ~ ?

舊 10-18-10, 11:23 PM   #41
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
你既家人呢?
你全部朋友同你絕交?
你打既工全部拒絕你?
咩女咁正,正到令人去死?

最起碼,應該望下有無自己應該檢討既地方先啦
死可以解決既問題,通常就係呢個人有問題
咁有時人會自己諗埋一邊諗唔通o既......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 10-18-10, 11:26 PM   #42
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Middle 查看文章
咁有時人會自己諗埋一邊諗唔通o既......

聊天熱線pq

「香港撒瑪利亞防止自殺會」
求助聯絡

廿四小時求助熱線:
若您現在想自殺,請稍等。讓您給我們來電 2389 2222,只需用上您數分鐘左右吧!
我不是輔導員亦不是其他精神健康的專業人士 -- 我只是那些明白置身痛苦中是怎樣一回事的人。
<若你想自殺,請給我們來電 2389 2222>

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-18-10, 11:29 PM   #43
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
不如咁講啦
如果樓主真係死咗,即係代表佢去意已決,我地點叫佢振り向き都冇效

但如果樓主未死
就麻煩佢解釋下開個咁令人不安既topic有咩意圖
想引人同情定想比人安慰?
咁易拎條命黎開topic,我覺得行為好唔成熟囉

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線  
舊 10-18-10, 11:31 PM   #44
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
聊天熱線pq

「香港撒瑪利亞防止自殺會」
求助聯絡

廿四小時求助熱線:
若您現在想自殺,請稍等。讓您給我們來電 2389 2222,只需用上您數分鐘左右吧!
我不是輔導員亦不是其他精神健康的專業人士 -- 我只是那些明白置身痛苦中是怎樣一回事的人。
<若你想自殺,請給我們來電 2389 2222>
呢個好丫,
生命熱線 d 人亦都ok : 2382 0000

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 10-18-10, 11:33 PM   #45
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
不如咁講啦
如果樓主真係死咗,即係代表佢去意已決,我地點叫佢振り向き都冇效

但如果樓主未死
就麻煩佢解釋下開個咁令人不安既topic有咩意圖
想引人同情定想比人安慰?
咁易拎條命黎開topic,我覺得行為好唔成熟囉
好唔成熟都好, 可能佢真係好唔開心呢...
如果又好似佢自己咁講, 無朋友, 無女友, 無工作...
可能可以發洩, 又想有人支下自己既地方
就係得返網上既世界....

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 10-18-10, 11:36 PM   #46
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

呢個TOPIC大家回得真好, 開始唔係單單鬧, 大家教導的越來越清晰了
不知道樓主在不在, 如果在, 請回一下文, 其實真是有點擔心......
要不要真的報警?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-18-10, 11:38 PM   #47
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
呢個TOPIC大家回得真好, 開始唔係單單鬧, 大家教導的越來越清晰了
不知道樓主在不在, 如果在, 請回一下文, 其實真是有點擔心......
要不要真的報警?
報警有冇用架=.=""
搵IP? = =?

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 10-18-10, 11:38 PM   #48
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: irismong 查看文章
報警有冇用架=.=""
搵IP? = =?
係呀, 之前都有新聞講過好似話有搵IP之類的

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-18-10, 11:41 PM   #49
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
要不要真的報警?
其實...
正經野, 我諗大家都唔會單單打打既 XD

舊 10-18-10, 11:42 PM   #50
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: irismong 查看文章
報警有冇用架=.=""
搵IP? = =?
警察有部超級電腦呀嘛

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版