Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-16, 08:43 AM   #16751
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
鐵大
牛魔王個如來級係咪好似火焰山咁齋跌功德玉?
係咁既話我帶番full team入場算

如來級齋跌功德玉

另外黑槍王食亞瑟特攻的
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 08:58 AM   #16752
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
鐵大
牛魔王個如來級係咪好似火焰山咁齋跌功德玉?
係咁既話我帶番full team入場算

引用:
作者: 大破人間 查看文章
如來級齋跌功德玉

另外黑槍王食亞瑟特攻的
因為只出公德所以怎配隊伍也可以(當然全員要配鐵扇公主),我是用吾王(其實應用小莫,為了升絆而己)+歡樂王+友人rider(要有全體攻),後方是胖凱+三歲+學妹,基本打到最後全用了寶具狂轟再換胖凱上場差不多穩勝(過關比較慢就是了)

話分說來突然追加後半活動日本很多人非常不滿(沒有送新角沒問題,但是新禮裝沒太大用途之前課金抽了的禮裝後半活動沒有用也難怪會火大啦不過對只是課了很少的我來說沒什麼問題)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 09:09 AM   #16753
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
如來級齋跌功德玉

另外黑槍王食亞瑟特攻的
謝師兄

但小莫真係好似打唔痛咁

頭先臨開工轉番呆毛大姐孔明入陣
成件事低左幾個lv

大姐先係我呢個event既vip
直至呢刻為止

舊 06-23-16, 09:10 AM   #16754
gingq7

註冊日期: May 2008
如來級只會趺功德玉(和蛇眼)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 09:13 AM   #16755
蛋撻王子
功德完滿

○○がまさか女だったとは…ていうくだり最近多い

えええええええ!
あのアーサー王が女だったなんて!?
えええええええ!
あのネロ帝が女だったなんて!?
えええええええ!
あのドレイクが女だったなんて!?
えええええええ!
あのアッティラが女だったなんて!?
えええええええ!
あの三蔵法師が女だったなんて!?
いうて、こんだけ

對我呢d長期接觸acg類既人黎講
已經無左呢種反應好耐

舊 06-23-16, 09:13 AM   #16756
gingq7

如來級
沖田寶具+船長寶具+沖田普攻 就收工

唔知有特攻加成的小莫大力d定單體寶具的沖田大力d?
舊 06-23-16, 09:15 AM   #16757
鐵之侍

引用:
○○がまさか女だったとは…ていうくだり最近多い

えええええええ!
あのアーサー王が女だったなんて!?
えええええええ!
あのネロ帝が女だったなんて!?
えええええええ!
あのドレイクが女だったなんて!?
えええええええ!
あのアッティラが女だったなんて!?
えええええええ!
あの三蔵法師が女だったなんて!?
いうて、こんだけ

對我呢d長期接觸acg類既人黎講
已經無左呢種反應好耐
除非是原本女的變成男不然我也不會再對這些事驚奇了,甚至如今和我說尼錄、謙信和三藏我第一時間只想到女那個不是男那個

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 06-23-16, 09:23 AM   #16758
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
如來級

我睇番..
原來小莫個寶具係已經解放左
但因為佢個亞瑟特攻係食OC

我頭先第一場打既時候係

B寶具(4魔放+10南丁)+B90%(唔爆)+B100%

如果比佢用300%個D打出去可能會好睇好多
但應該仲係難高過沖田打單體..掛

(但因為小莫無開絆10 睇黎我應該都係用呆毛硬轟算 )

舊 06-23-16, 09:55 AM   #16759
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
如來級,寶具施放順序
船長 > 亞提拉 > 小莫
上齊BUFF之後就算冇禮裝加乘牛魔王都係剩返兩三萬血,有成幾十粒星情況下通常三B咭就完場
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 10:01 AM   #16760
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
話說PS4隻game出左pv,見到會搖
但想講,佢圖唔用武內都算,3D模組可否盡量跟一下唔該...(而家感覺好膠)
Extra一向都係ワダアルコ畫
不爽不要玩
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 10:03 AM   #16761
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: gingq7 查看文章
如來級

沖田係直接插死乳上架wow
邊有得比
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 02:15 PM   #16762
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
張南丁真係打到就打到打唔到就算.....功能太廢~~而且突滿都係多5%
換曬之後回去農GD子....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 02:17 PM   #16763
蛋撻王子
功德完滿

頭先食飯儲夠功德玉就跳去打六道輪迴既地獄級
估唔到係打師匠
都係有少少嫌小莫唔夠輸

所以打得好驚險
咁樣都幾刺激w

雖然迦爾納既爆擊傷害好爽yy
但用親佢招寶具都好無言

有幾次都諗緊不如用黑槍王代佢個槍位..

舊 06-23-16, 02:57 PM   #16764
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇沖田既我打如來級只能

船長 > 亞提拉 > 嫁王

幾時復刻沖田呀@@

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 03:21 PM   #16765
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
沖田係直接插死乳上架wow
邊有得比
由手機版發出
咁又無咁誇張, 沖田寶具未解放架

剛剛試左:
用師匠buff(10級), 沖田(技10,寶具1)一刀乳上剩3000

p.s. 沖田有用三英傑禮裝加寶具傷害, 遲d換做風雲仙姬應該攻擊力大降

此篇文章於 06-23-16 03:27 PM 被 gingq7 編輯。
舊 06-23-16, 04:01 PM   #16766
gingq7

引用:
日本有心既網友整既五星np效率圖~
原來沖田Q加NP加得多過JACK ?!
其他人連佢兩個的車尾燈都見唔倒
舊 06-23-16, 04:05 PM   #16767
鐵之侍

引用:
頭先食飯儲夠功德玉就跳去打六道輪迴既地獄級
估唔到係打師匠
都係有少少嫌小莫唔夠輸

所以打得好驚險
咁樣都幾刺激w

雖然迦爾納既爆擊傷害好爽yy
但用親佢招寶具都好無言

有幾次都諗緊不如用黑槍王代佢個槍位..
迦爾納何時才有寶具本的說?看弟弟開了後勁了多少?

舊 06-23-16, 04:39 PM   #16768
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
如果冇突牛魔王禮裝,大蓮華bonus系咪最多只可去到+11?

舊 06-23-16, 04:40 PM   #16769
gingq7

六道輪廻 天道 突破

敵配置

比想像中易, 無用令咒 (雖然我有出貓 )

此篇文章於 06-23-16 04:42 PM 被 gingq7 編輯。
舊 06-23-16, 05:34 PM   #16770
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
有無大腿劍職可以搵隻沖田配風雲仙姬俾我刷下功德玉?
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 06:18 PM   #16771
mhcat
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: Funny 查看文章
師兄id係?
另外del左d無登入好耐嘅人,求大腿

此篇文章於 06-23-16 06:21 PM 被 mhcat 編輯。
mhcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 06:34 PM   #16772
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
轉左, 不過我稱唔上係大腿

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 06:34 PM   #16773
蛋撻王子
功德完滿

引用:
劍>風雲仙姬沖田

狂>牛魔王南丁

會陸續打d牛魔王禮裝同換南丁禮裝
有咩需要盡量跟

不過我沖田無乜升技就是了

舊 06-23-16, 06:47 PM   #16774
gingq7

無ID點add
舊 06-23-16, 07:31 PM   #16775
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
刷左成個下午都仲差4000大蓮華先換得哂d野
小弟齋打如來同地獄道,如來掛5張風雲、地獄5個特效5張牛魔
都系刷得好慢咁

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:18 PM

手機版 | APP版