Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-14, 04:24 PM   #376
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: ammms 查看文章

出兩隻就可以無限 untap
勁啊
今時今日仲出呢類卡沒問題嗎?
第一樣諗到灰黑巨石同育苗地
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-14, 04:52 PM   #377
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

註冊日期: Feb 2003
引用:

出兩隻就可以無限 untap
勁啊
Burning-Tree Shaman
無限untap 的answer lol

===
星期6有冇人出~?
地點lc/starbucks
時間1400

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」
Cancer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-14, 05:27 PM   #378
HM

出,建議starbuck
由手機版發出
舊 01-14-14, 07:20 PM   #379
mgsyfw
Insane Gamer

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
出,建議starbuck
由手機版發出
唔想上下場都STARBUCKS...
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-14, 07:23 PM   #380
HM

引用:
作者: mgsyfw 查看文章
唔想上下場都STARBUCKS...
你話事啦,純粹覺得卡鋪好煩
舊 01-14-14, 08:12 PM   #381
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: Cancer 查看文章
Burning-Tree Shaman
無限untap 的answer lol

===
星期6有冇人出~?
地點lc/starbucks
時間1400
Good idea!
我玩紅綠藍
落埋 Soul Conduit

星期五 confirm
應該可以下午出

舊 01-15-14, 01:59 AM   #382
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

等多d 人表態去邊~?
定已經決定左去邊?

引用:
Good idea!
我玩紅綠藍
落埋 Soul Conduit

星期五 confirm
應該可以下午出
好過份!
等我仲諗住用

share a大的喜悅

ok~等reply

個日己知會出的有

深雪
大師
簡大

>孤鎗客
你副
Frankie Peanuts

會唔會用Evangelize

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」

此篇文章於 01-15-14 02:38 AM 被 Cancer 編輯。
舊 01-15-14, 08:21 AM   #383
ammms
渣根懦夫

引用:
好過份!
等我仲諗住用

share a大的喜悅

呢張咭係好野黎
平平地收個 play set 玩下先

舊 01-15-14, 11:48 AM   #384
孤鎗客
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
XBox Live GamertagSENTINEL1080
引用:
等多d 人表態去邊~?
定已經決定左去邊?

好過份!
等我仲諗住用

share a大的喜悅

ok~等reply

個日己知會出的有

深雪
大師
簡大

>孤鎗客
你副
Frankie Peanuts

會唔會用Evangelize
當然要,仲要夾埋Divine Reckoning
孤鎗客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 01:09 PM   #385
mgsyfw

http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=582184

條友真係厲害,仲識好似Big Boss咁識詐死...
舊 01-15-14, 03:46 PM   #386
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:
作者: mgsyfw 查看文章
http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=582184

條友真係厲害,仲識好似Big Boss咁識詐死...
唔明
邊條友?

舊 01-15-14, 04:00 PM   #387
mgsyfw

引用:
唔明
邊條友?
http://www.youtube.com/watch?v=7Ql-q0INFZI
某支那孽種
舊 01-15-14, 04:29 PM   #388
mgsyfw

星期六提議上City(地點照舊) or BL玩
以後如果cube整好基本上要吉仔or City玩

此篇文章於 01-15-14 04:52 PM 被 mgsyfw 編輯。
舊 01-15-14, 04:54 PM   #389
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

其實今個星期六仲有個地方可去...
cityu?
各位覺得點~?

舊 01-16-14, 01:40 PM   #390
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
我同時留意到同一個Youtube頻道裡有一段影片是關於FTV:20...
原來FTV:20是中國制... ummmm 我從來不知道...
如果說在中國制造然後認為不會有問題/ 不會有人偷技術造假卡, 我想Wizards真的是想得太天真...

我是印象記得Wizards一直的MTG卡牌印刷產品都是美國制. 我倒是很好奇FTV:20包裝背後是怎樣寫...

(碎碎念)
簡.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 01:58 PM   #391
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 簡.. 查看文章
我同時留意到同一個Youtube頻道裡有一段影片是關於FTV:20...
原來FTV:20是中國制... ummmm 我從來不知道...
如果說在中國制造然後認為不會有問題/ 不會有人偷技術造假卡, 我想Wizards真的是想得太天真...

我是印象記得Wizards一直的MTG卡牌印刷產品都是美國制. 我倒是很好奇FTV:20包裝背後是怎樣寫...
幾時浦頭賞面食餐飯
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 02:11 PM   #392
簡..
Game Master

引用:
作者: 婠婠 查看文章
幾時浦頭賞面食餐飯
我也想PM你的, 不過你看前兩個POST還在決定地點, 又不知道你非旺角地點會否不方便.

不如先問你今個星期六會不會有空?

EDIT: >賞面 你太客氣了

(碎碎念)
舊 01-16-14, 05:32 PM   #393
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
http://forums.mtgsalvation.com/attac...4&d=1389762233
佢可唔可以return佢啱啱sacrifice果d?
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 07:06 PM   #394
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:

我冇睇你講個段片~
不過ftv:realms 個盒就寫
printed and assembled in China. Cards printed in U.S.A.

FTV:20 改左~?

此篇文章於 01-16-14 07:16 PM 被 Cancer 編輯。
舊 01-16-14, 07:16 PM   #395
簡..
Game Master

引用:
我冇睇你個段片~
不過ftv:realms 個盒就寫
printed and assembled in China. Cards printed in U.S.A.

FTV:20 改左~?
個紙箱(CASE)寫'MADE IN CHINA', 不清楚裡頭包裝是怎樣寫.
Amazon 寫原產地美國 w

原圖

(碎碎念)
舊 01-16-14, 07:38 PM   #396
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:
個紙箱(CASE)寫'MADE IN CHINA', 不清楚裡頭包裝是怎樣寫.
Amazon 寫原產地美國 w

原圖
我諗應該入面d 卡唔會係大陸印
除非佢平衡利害之後
發現係大陸印真係會超平

平到佢就算告入法庭都有賺先有可能...

friend 比左圖我係睇~
d card 一樣係U.S.A. 印
pls call my moblie when you are free

此篇文章於 01-16-14 07:50 PM 被 Cancer 編輯。
舊 01-16-14, 08:32 PM   #397
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
我也想PM你的, 不過你看前兩個POST還在決定地點, 又不知道你非旺角地點會否不方便.

不如先問你今個星期六會不會有空?

EDIT: >賞面 你太客氣了
咁星期六預我出
But未必帶卡
由手機版發出
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 09:51 PM   #398
ammms
渣根懦夫

星期六有 cube 玩?
使唔使我帶副簡單 boardgame
俾冇 deck 的人掟下骰仔玩下?

舊 01-16-14, 10:06 PM   #399
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

引用:
星期六有 cube 玩?
使唔使我帶副簡單 boardgame
俾冇 deck 的人掟下骰仔玩下?
星期6未有cube~
最快都要下個月orz
boardgame 睇a大你方唔方便

舊 01-16-14, 10:19 PM   #400
ammms
渣根懦夫

咁我拎 Richard Garfield 近作:

http://boardgamegeek.com/boardgame/70323/king-of-tokyo

Playing Time 30 minutes

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Magic: The Gathering 討論交流區 turn8 ~M14 發售中~ Cancer 收藏品討論版 1001 09-20-13 12:06 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn7 簡.. 收藏品討論版 1002 04-07-13 09:36 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn6 簡.. 收藏品討論版 1000 09-21-12 11:29 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn5 簡.. 收藏品討論版 1000 06-11-12 10:45 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn4 簡.. 收藏品討論版 1000 03-17-12 02:35 PM

現在的時間是 09:33 AM

手機版 | APP版