Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-13-11, 12:19 PM   #251
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
真係好笑

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 01:13 PM   #252
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 才子 查看文章
真係好笑
我知自己可笑

舊 06-13-11, 01:37 PM   #253
才子
量地總監

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
我知自己可笑
頂, 唔係笑你呀

(`・ω・´)
舊 06-13-11, 02:27 PM   #254
Hei Man
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
嗯嗯。。。。。。

頭先LUNCH TIME諗諗下,
我之前話表白的決定太沒經過深思熟慮了,
我現在這刻表白會引起很多問題,
之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。

尋尋覓覓  冷冷清清  悽悽慘慘戚戚
乍暖還寒時候  最難將息
三杯兩盞淡酒  怎敵他晚來風急
雁過也  正傷心
卻是舊時相識  滿地黃花堆積
憔悴損  如今有誰堪摘
守著窗兒   獨自怎生得黑
梧桐更兼細雨   到黃昏點點滴滴
這次第  怎一個愁字了得

Hei Man 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 08:34 PM   #255
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hei Man 查看文章
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
你自爆的話得同唔得都會冇咗個好朋友....
其實唔值得囉。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:09 PM   #256
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
嗯嗯。。。。。。
之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
/第屎情版搞版聚你務必出o黎,有我o地班三次元大哥哥大姐姐會幫到你
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:16 PM   #257
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
其實,我明白,你亦明白後果就好.
無須理會他人點恥笑,這些事情早早了斷總好過自己長期受這根刺折磨.

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
/第屎情版搞版聚你務必出o黎,有我o地班三次元大哥哥大姐姐會幫到你
就憑你?a
人地年紀都唔細架大哥哥

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:50 PM   #258
The One
業餘歌手

大碧你真殘忍

舊 06-13-11, 09:57 PM   #259
碧克

引用:
大碧你真殘忍
話晒識左佢差唔多十年,就算近幾年少來往都唔代表唔記得佢係點既人
我覺得冇問題喎.外人就當然可以企到高一高話人點唔好點不智啦,
到真係自己頂唔順時,你地可唔可以把持住自己先?你地又可唔可以更妥善咁解決自己思緒先?

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 06-13-11, 10:18 PM   #260
The One
業餘歌手

引用:
作者: 碧克 查看文章
話晒識左佢差唔多十年,就算近幾年少來往都唔代表唔記得佢係點既人
我覺得冇問題喎.外人就當然可以企到高一高話人點唔好點不智啦,
到真係自己頂唔順時,你地可唔可以把持住自己先?你地又可唔可以更妥善咁解決自己思緒先?
呢個問題對我冇用, 因為我經歷過, 我亦冇出軌過
問題係佢自己唔單可能只影響佢同另外二個人既友誼
亦可能影響呢pair人既關係, 當然啦, 亦可以講
佢地係堅定冇人搞到, but..............who knows

舊 06-13-11, 10:29 PM   #261
碧克

引用:
呢個問題對我冇用, 因為我經歷過, 我亦冇出軌過
問題係佢自己唔單可能只影響佢同另外二個人既友誼
亦可能影響呢pair人既關係, 當然啦, 亦可以講
佢地係堅定冇人搞到, but..............who knows
早爆好過遲爆,又或者佢根本冇法完全(而且突然)在對方面前消失,先要做咁既決定.
呢個決定可能唔理性亦未必係萬全之策,但對於事主本身,可能係切J以外接近唯一的選擇.

如果人人行事都咁理性,就唔需要開個情版比人廢up啦

\  /

舊 06-13-11, 10:30 PM   #262
The One
業餘歌手

引用:
早爆好過遲爆,又或者佢根本冇法完全(而且突然)在對方面前消失,先要做咁既決定.
呢個決定可能唔理性亦未必係萬全之策,但對於事主本身,可能係切J以外接近唯一的選擇.

如果人人行事都咁理性,就唔需要開個情版比人廢up啦
可能係我個人問題, 感情方面處理得太理智
少左d激情

btw, 祝佢好運

舊 06-13-11, 10:32 PM   #263
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
有乜好笑.....

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我相信佢唔大過你都起碼同你同年

引用:
其實,我明白,你亦明白後果就好.
無須理會他人點恥笑,這些事情早早了斷總好過自己長期受這根刺折磨.

就憑你?a
人地年紀都唔細架大哥哥
就係咁

引用:
或者見少d啦,會有幫助

喂大佬,幾時食飯呀,食左2,3年都食唔到....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 10:37 PM   #264
碧克

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
或者見少d啦,會有幫助

喂大佬,幾時食飯呀,食左2,3年都食唔到....
頭先食完
呢排莫緊財,hea食/自己煮應該都ok既

\  /

舊 06-14-11, 12:39 AM   #265
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
嗯嗯。。。。。。

之前都未諗到咁長遠。
謝謝各位的建議/恥笑。
為左一時之快而可能冇左個可能一世既朋友,唔值.../ . \
你話你如果有心理準備都算了,但睇回覆你似冇乜心理準備似的,一陣後悔就無謂。
引用:
有時就係當局者迷,大家先會出聲
不過我既立場會係:見到,出口提過,算了;提不了也只能由得當事人造化。
引用:
頭先食完
呢排莫緊財,hea食/自己煮應該都ok既
莫財x 2

此篇文章於 06-14-11 12:42 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 12:55 AM   #266
才子
量地總監

一個二個都扮窮

(`・ω・´)
舊 06-14-11, 01:08 AM   #267
下雪邊界

我呢排都莫財

引用:
其實我只打算表白,沒意思向女方作任何的追求,
禽獸嗎?
我只是不想再掩著自己,
只是將我的感覺坦誠地向她表示而已,
我不求她願意與我在一起,
我相信,
任何人也沒有權左右或批評我的感覺吧。
先旨聲明,我從來唔覺得自爆係一個禽獸行為,不過re開前post先用呢個字眼,如有任何誤會,敬請見諒

我以前都試過類似情況
當時我的確同你一樣諗法,覺得應該要朋友坦誠,如果隱瞞自己既諗法反而對佢住。
最後我鼓起勇氣,無視咗等價交換既法則去強行煉成(好似講緊自爆喎?),結果係點大家都應該估到。

事後?我覺得自己好自私,仲有輕率。

當然,我同你既case一定不盡相同,但係都希望你諗清楚。
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 01:11 AM   #268
The One
業餘歌手

引用:
一個二個都扮窮
最好你請

舊 06-14-11, 01:12 AM   #269
才子
量地總監

引用:
最好你請
我最窮

(`・ω・´)
舊 06-14-11, 01:23 AM   #270
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
窮...E家野...唔係扮, 有樣睇
你睇幾大個人版係到, 一整副窮酸相
<-----

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 07:23 AM   #271
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
鬥窮既我認左第1,你地頭10位都入唔到

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 09:56 AM   #272
The One
業餘歌手

大家都窮就唔好搞meeting啦

舊 06-14-11, 11:12 AM   #273
綾小路雷太

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
先旨聲明,我從來唔覺得自爆係一個禽獸行為,不過re開前post先用呢個字眼,如有任何誤會,敬請見諒
喂你跳左好多PT喎
自爆=/=禽獸行為
順從自己感覺或本性/本能驅使,唔諗後果而去做出損人不利己(或損人等睇戲)既行為先係禽獸不如

引用:
大家都窮就唔好搞meeting啦
頹窮MEETING

此篇文章於 06-14-11 11:17 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-11, 12:27 PM   #274
才子
量地總監

一齊去食6號餐啦, 20蚊

(`・ω・´)
舊 06-14-11, 01:15 PM   #275
綾小路雷太

引用:
一齊去食6號餐啦, 20蚊
結果可能真係男人聚

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 10:40 AM

手機版 | APP版