Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-05, 01:50 AM   #1
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@

有冇人對呢隻game 有興趣ga ...~~
Dungeon siege 2

此篇文章於 08-16-05 04:34 PM 被 Squalllg 編輯。
Squalllg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 04:59 PM   #2
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
有興趣~
幾時出?
我有玩DS ~~ 同班FD ONLINE玩好正

舊 08-01-05, 06:25 PM   #3
logitech
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
睇片好正呀~ system/玩法似唔似 diablo ii??
logitech 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:45 PM   #4
Squalllg

好似冇乜人識呢隻game
無理由ga ...係咪玩完1 冇興趣玩2

玩法都幾似diablo ga ....以前我都係同班fd 或者親戚online 打u
打左好耐呢個隱藏路線...仲有行埋迷?...不過盪失路...真慘

舊 08-02-05, 02:47 AM   #5
八雲
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDGGGYakumo
XBox Live GamertagGGG Yakumo
引用:
作者: Squalllg
好似冇乜人識呢隻game
無理由ga ...係咪玩完1 冇興趣玩2

玩法都幾似diablo ga ....以前我都係同班fd 或者親戚online 打u
打左好耐呢個隱藏路線...仲有行埋迷?...不過盪失路...真慘
今集有返城用Teleport及中途站Teleport﹐不用怕
八雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-05, 01:32 PM   #6
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
玩過第一集
好正架
被人改到有光劍用
最正係可以任意上官網玩
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-05, 01:39 PM   #7
Squalllg

我用過一個係龍珠既MOD...
有魔童用...識出魔貫光殺炮

舊 08-02-05, 02:43 PM   #8
我是菜鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
compare to diablo2, the control are more simple

Newbie Album

GAForum 門市部
旺角先達廣場2樓S56號舖
我是菜鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-05, 05:42 PM   #9
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
作者: 我是菜鳥
compare to diablo2, the control are more simple
同意~~
上集近戰型角色無招出.....
唔知今集會唔會改菩.....

舊 08-02-05, 06:12 PM   #10
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
我鐘意.
不過第1集,online就真係好悶,呢隻game既精髓係你一個人控制一team人,online玩既話佢個操控性又唔多好,所以第一集我都係單機玩

第2集係咪話可以帶番自己team人online玩???

舊 08-02-05, 08:04 PM   #11
八雲
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDGGGYakumo
XBox Live GamertagGGG Yakumo
引用:
作者: 邦。AxC
同意~~
上集近戰型角色無招出.....
唔知今集會唔會改菩.....
今集每一個攻擊類型都有特殊技﹐有能力樹(不是技能、也不是STATE)給玩家配點﹐當能力到了一定級數就會懂得特殊技。例如戰士加攻擊力的能力﹐就可以學到一一招令攻擊力增加10倍的特殊技﹐當「加攻擊力的能力」到了Lv 5﹐那特殊技就會變成18倍。當然還有更多。
八雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-05, 12:02 AM   #12
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
我最記得係星戰mod同打雞

舊 08-11-05, 12:42 PM   #13
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
出左喇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-05, 10:59 PM   #14
Squalllg

正呀...比公開發售日早好多幾日

舊 08-12-05, 04:50 AM   #15
Kyle

註冊日期: Feb 2005
我第一集打到我死...........嗚
可惜我冇乜fd玩呢隻.....(唯一一個都去左留學了)
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-05, 03:25 PM   #16
邦。AxC
Game Master
AxC

叫左fd 今日幫我買( 當然佢地都買 )
準備投入ds 2 世界
請問有冇d 好網講ds 2 ga?

舊 08-13-05, 09:54 PM   #17
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003

有埋nb電力睇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-05, 02:18 AM   #18
SamTse

玩緊
今集有得出必殺技
拎duel weapon果招好型

不過玩戰士依然好悶

而且我覺得有d難打...
成日死...

此篇文章於 08-14-05 03:16 AM 被 SamTse 編輯。
舊 08-14-05, 09:36 AM   #19
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
拎兩把斧頭扮野蠻人
開始係武器店果度,有個人叫你去森林搵4條野比佢果個支線任務,有冇人搵到果4條野...

此篇文章於 08-14-05 10:15 AM 被 BlackWing 編輯。
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-05, 12:47 PM   #20
Squalllg

引用:
作者: SamTse
玩緊
今集有得出必殺技
拎duel weapon果招好型

不過玩戰士依然好悶

而且我覺得有d難打...
成日死...
oh ....雖然網友話英文版好d
但係我都係等中文版既來臨
拿兩樣武器爽唔爽...流暢度如何

舊 08-14-05, 01:14 PM   #21
SamTse

引用:
作者: Squalllg
oh ....雖然網友話英文版好d
但係我都係等中文版既來臨
拿兩樣武器爽唔爽...流暢度如何
拎兩樣武器勁爽
特別係出超必果陣成堆怪血肉橫飛

不過畀起拎盾易死好多

今集唔用正版無得上網玩
舊 08-14-05, 02:13 PM   #22
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
正版出左未?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-05, 02:37 PM   #23
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
嘩!個Demo 1.4GB,不過Download黎試吓先
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-05, 09:16 AM   #24
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
沙漠地帶有隻lv100既怪物...成日無神神出現,但剩係會走來走去,打佢會drop d rare item
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-05, 04:27 PM   #25
Squalllg

引用:
作者: 斯羅
正版出左未?
可能我答你個時已經出左中文版

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dungeon Siege Legends of Aranna 斯羅 PC電腦遊戲討論版 9 11-25-03 09:31 AM

現在的時間是 11:13 AM

手機版 | APP版