Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-28-05, 02:07 AM   #1
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
落書

今次係wild arms4既yulie.....e張係試畫,遲d會畫過張上色
另...偶私自將佢條裙改短了

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 06:03 AM   #2
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Justine

今次係wild arms4既yulie.....e張係試畫,遲d會畫過張上色
另...偶私自將佢條裙改短了
嘩~好鍾意呢隻game
畫埋白髮果位啦

此篇文章於 04-28-05 07:50 AM 被 候鳥 編輯。
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 02:56 PM   #3
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 名次
嘩~好鍾意呢隻game
畫埋白髮果位啦
知音人~~
偶好鍾意wild arms系列~
raquel???偶都想....但偶不懂畫姊系角色

舊 04-28-05, 04:28 PM   #4
候鳥
Crazy Gamer

引用:
知音人~~
偶好鍾意wild arms系列~
raquel???偶都想....但偶不懂畫姊系角色
佢唔算姐吧...
個人好喜歡她
舊 04-28-05, 07:36 PM   #5
樹之精靈
Game Master

梗係覺得件衫心口個位有d怪怪地..."咩"左??

舊 04-28-05, 11:30 PM   #6
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
justin 仍是乖仔
好靚

>>偶私自將佢條裙改短了
是個好開始

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 11:34 PM   #7
樹之精靈
Game Master

引用:
作者: 邪教教主
justin 仍是乖仔
好靚

是個好開始
|||orz
Justine最乖的...不要教壞他...

舊 04-29-05, 08:08 AM   #8
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 名次
佢唔算姐吧...
個人好喜歡她
X2

引用:
作者: 樹之精靈
係??? 遲d搞搞...

引用:
作者: 邪教教主
justin 仍是乖仔
好靚

是個好開始
來吧 !!!

舊 04-29-05, 09:58 AM   #9
Joker_Mi
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
好似又真係有d喎

舊 04-30-05, 11:19 AM   #10
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
引用:
|||orz
Justine最乖的...不要教壞他...

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-05, 02:44 PM   #11
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 【子夜】
這..........好有氣勢的圖

舊 04-30-05, 02:48 PM   #12
Fcp
Insane Gamer

我極愛白髮大劍姐姐 (個ending佢好似仲要死埋, 慘 )
既然你地冇人畫佢就等我頂硬上

CELLAR+ZILCH同人情報BLOG
Fcp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-05, 02:56 PM   #13
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Fcp
我極愛白髮大劍姐姐 (個ending佢好似仲要死埋, 慘 )
拿~~大家聽到啦~~
你地千祈唔好畫呀~~

蘋果大姐帥到翻掉啊(握)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-05, 07:06 PM   #14
樹之精靈
Game Master

賭...賭賭~~
不過...還是請大家不要教壞Justine

舊 04-30-05, 07:25 PM   #15
候鳥
Crazy Gamer

引用:
這..........好有氣勢的圖
做咩整全職賭能出黎...
引用:
作者: 鈴蘭
拿~~大家聽到啦~~
你地千祈唔好畫呀~~

蘋果大姐帥到翻掉啊(握)
我想畫= =...
舊 05-01-05, 01:32 AM   #16
tasuke
Senior Gamer
創世方舟-第一代總長

註冊日期: Mar 2005
引用:
賭...賭賭~~
教壞?!……佢好似唔教都……

+
貓耳

合 成
貓耳蘿莉巫女
tasuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 04:07 AM   #17
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: Fcp
wa,人贓並獲!
唔靚唔收貨~!
引用:
你已經被人面_心的Justine徹底蒙騙了

此篇文章於 05-01-05 04:10 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 08:20 AM   #18

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
其實落書點解a
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 04:24 PM   #19
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
落書=草狗

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 05:01 PM   #20
樹之精靈
Game Master

引用:
作者: kofire

死啦......乜......乜.....原來.......

舊 05-01-05, 06:25 PM   #21
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: kofire
wa,人贓並獲!
唔靚唔收貨~!

[細聲]幻覺來的[/細聲] /\

引用:
作者:
其實落書點解a
草圖~~

引用:

死啦......乜......乜.....原來.......
冇d咁既事.........
另..妳&妳的朋友打算怎樣??參加cw ma??

見咁多人畫.....raquel繪畫預定

舊 05-01-05, 07:52 PM   #22
樹之精靈
Game Master

引用:
冇d咁既事.........

另..妳&妳的朋友打算怎樣??參加cw ma??
我都唔知信邊個好....

想參加......不過我唔想兩個人參加.......太在線了.......
但係又搵唔到人同我一齊......都唔知點算........

舊 05-01-05, 10:11 PM   #23
浪子
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
原來 阿 全職賭卵 咁出名 架

haha 真低死
浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 12:05 AM   #24
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004