Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
lwl 05:35 PM 09-13-17
始終都想成隊UR咁踢
ammms 01:20 PM 09-14-17
唔齊腳真係唔使諗打 online
琴日打 friendly match
我 45 萬戰力
朋友 50 萬
唔好話贏
連一球都入唔到
所以抽中一隻立花真係唔出好過
aquarius 05:45 PM 09-14-17
總戰力未必代表一切
我40萬遇到二三十萬
但人哋有勁FW或GK都未必夠人打

Sent from my iPhone using Gaforum
ammms 09:23 AM 09-15-17
作者: aquarius:
總戰力未必代表一切
我40萬遇到二三十萬
但人哋有勁FW或GK都未必夠人打

Sent from my iPhone using Gaforum
要練埋技
B 技練滿同 S 技 lv 1 差不多
lwl 06:45 PM 09-15-17
作者: ammms:
唔齊腳真係唔使諗打 online
琴日打 friendly match
我 45 萬戰力
朋友 50 萬
唔好話贏
連一球都入唔到
所以抽中一隻立花真係唔出好過
都無計唔打
每星期要打5場拎5石
aquarius 10:00 PM 09-15-17
似乎立花招pass cut 係夾次藤

Leong 10:54 PM 09-15-17
似乎立花招pass cut 係夾次藤

係呀, 所以要3P先有用
aquarius 11:20 PM 09-15-17
作者: Leong:
係呀, 所以要3P先有用
不過唔追求射門的話
單立花做後防都够玩
不過有心抽立花點會甘心只有一個

月尾再來隻勁限定
klab今次真係有心抽課金水..
aquarius 02:12 AM 09-16-17
又有圖流出
係迪亞斯個拍擋巴斯卡魯有UR
射球數值7260
Leong 11:24 AM 09-16-17
又有圖流出
係迪亞斯個拍擋巴斯卡魯有UR
射球數值7260
攻擊1萬8千幾, 但守防得8千幾, 好極端
aquarius 09:20 PM 09-18-17
辛辛苦苦儲咗60萬紅幣換SSR票
出咗個重覆王者翼俾我..
柴崎幸 11:18 AM 09-19-17
請問大家,而家有隻用幣換既迪亞斯,換唔換得過?因為我見佢兩招都係得A。
Thanks a lot.
Leong 11:39 AM 09-19-17
作者: 柴崎幸:
請問大家,而家有隻用幣換既迪亞斯,換唔換得過?因為我見佢兩招都係得A。
其實哩隻狄亞斯唔差, 唔計限定版, 隻阿根庭至寶(真SSR)點數先4萬2, 換哩隻都有3萬9

而且狄亞斯可以刷與志偉的雙人射球(B技), 窩利(C技)及招鏟技(B技), 如果你缺真SSR OMF, 要嚟頂住先, 係嘅唔錯選擇

當然你已有很多OMF, 就唔建議你換

P.S. B級升上LV60等於S級LV1
HON HON 12:09 PM 09-19-17
IF你無佢隻真SSR換黎用都可以, 否則慳返....
lwl 01:33 PM 09-19-17
除非中場好缺人,否則唔好換
留COINS 換SSR券好D
aquarius 06:52 PM 09-19-17
TGS event期間又有限時抽

Leong 07:16 PM 09-19-17
TGS event期間又有限時抽

但個POOL一D都唔吸引, 又無保低, 又無SSR UP, 而且差不多全部舊角
Leong 04:00 PM 09-20-17
足小又有新EVENT, 應該似上次森崎, 計分爭排名, 可以攞EX陣式及巴斯高(阿根庭狄亞斯的拍檔), 應該是上次流出嗰隻

另外, 有新POOL抽, 終於出早田及樑仔的真SSR 新角色打EVENT有加分
aquarius 11:09 PM 09-20-17
足小又有新EVENT, 應該似上次森崎, 計分爭排名, 可以攞EX陣式及巴斯高(阿根庭狄亞斯的拍檔), 應該是上次流出嗰隻

另外, 有新POOL抽, 終於出早田及樑仔的真SSR 新角色打EVENT有加分

巴斯高射球有七千
對我呢類無課金而言很難得

順便提一下, 不過可能大家都知
打event P下半場換入三名有P球員
總P bonus係會加上去的

柴崎幸 07:50 AM 09-21-17
其實哩隻狄亞斯唔差, 唔計限定版, 隻阿根庭至寶(真SSR)點數先4萬2, 換哩隻都有3萬9
而且狄亞斯可以刷與志偉的雙人射球(B技), 窩利(C技)及招鏟技(B技), 如果你缺真SSR OMF, 要嚟頂住先, 係嘅唔錯選擇
當然你已有很多OMF, 就唔建議你換
P.S. B級升上LV60等於S級LV1
作者: HON HON:
IF你無佢隻真SSR換黎用都可以, 否則慳返....
作者: lwl:
除非中場好缺人,否則唔好換
留COINS 換SSR券好D
唔該晒咁多位,紅幣而家先得三十幾萬,有排先換到SSR,而且又擔心會重複...
至於OMF方面,我得三張真SSR,力皇者志偉、速法國指揮官、技日本隊泰萊。
柴崎幸 07:52 AM 09-21-17
巴斯高射球有七千
對我呢類無課金而言很難得
順便提一下, 不過可能大家都知
打event P下半場換入三名有P球員
總P bonus係會加上去的
上次就中學生,請問今次咩卡先有pt 加?
tsddr 09:13 AM 09-21-17
日本少年隊

新卡池出既新田、早田同樑仔應該會加多d
aquarius 09:42 AM 09-21-17
日本隊JY都有P加
抽pool就睇吓你覺得值唔值
月尾臨近正常都會睇埋fes有咩抽..

其實每場總數有P500+要打到十萬P都ok嘅..
柴崎幸 10:28 AM 09-21-17
日本隊JY都有P加
抽pool就睇吓你覺得值唔值
月尾臨近正常都會睇埋fes有咩抽..
其實每場總數有P500+要打到十萬P都ok嘅..
我上次無抽到pool特效,每場只加11%,所以最後都係拎唔到日本人能力+5%陣式。
Leong 11:43 AM 09-21-17
我上次無抽到pool特效,每場只加11%,所以最後都係拎唔到日本人能力+5%陣式。
其實今次個POOL我都有D想抽, 因為想我隊UR日本隊齊腳

FW: 日向及新田
OMF: 志偉, 泰來, 新伍 (三杉)
DMF: 限松山及赤井 (新伍)
DF: 三杉, 次滕
GK: 源三, 健威及森崎

欠DF松山, 樑仔及早田 (唔計立花兄弟, 因為我無抽)
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面