Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 06-23-08, 06:18 PM   #1
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
俄直升機拍下僵屍攻擊人類視頻

http://v.ku6.com/show/fsDK53mPLUwvTkoZ.html

D殭屍跑得好快.....
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 06:23 PM   #2
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
未免太假了吧

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 06:25 PM   #3
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
BIO 5 宣傳片啦~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 07:33 PM   #4
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
點解可以一扯就扯得爛!?
最搞笑有一位成個身抬走

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 08:56 PM   #5
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
i'm legend?

舊 06-23-08, 09:02 PM   #6
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
點睇都系一堆人攻擊隻僵屍

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:20 PM   #7
九里貓
Insane Gamer
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
最後有人嘔

舊 06-23-08, 09:39 PM   #8
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
個直升機機員係度嘔= =
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 09:52 PM   #9
Tatya
Crazy Gamer
戦神

註冊日期: Dec 2001
Dead rising...
Tatya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:11 PM   #10
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
到最後可能係俄片學Cloverfield既宣傳片
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 11:03 PM   #11
Crazy Gamer

話唔定係.....

識用武器既喪屍:救命ar!!!!人類ar!!!!
眾人類:你無得走la,乖乖受死la!!!
舊 06-24-08, 04:01 AM   #12
想不到
Senior Gamer
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
02?
扔去水區好過啦
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 06:40 AM   #13
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
一睇個畫面諗起COD4....睇到最後....囧

舊 06-27-08, 03:12 PM   #14
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
其實我想問大家,點樣覺得/睇得出係假呢???

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:44 PM   #15
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
咪玩啦, 要人信都整好D啦唔該~

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 06:23 PM   #16
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
剛剛比片我朋友睇過,
佢話之前明珠有個講FBI在直昇機上捉賊的節目,
用熱能探測器時的確係呢種質數的畫面,
而查一查事件會見到有網站話俄羅斯西伯利亞赤塔市在第二日封鎖,
如果有人搵到俄羅斯有冇封鎖赤塔市就知真偽

經我多番搜尋終於搵到真實答案,係STALKER這個遊戲的宣傳影片

此篇文章於 06-27-08 06:32 PM 被 ps399 編輯。
ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 07:06 PM   #17
Crazy Gamer

引用:
作者: ps399 查看文章
剛剛比片我朋友睇過,
而查一查事件會見到有網站話俄羅斯西伯利亞赤塔市在第二日封鎖,

經我多番搜尋終於搵到真實答案,係STALKER這個遊戲的宣傳影片
原來係咁.....

不過印象中stalker d喪屍無跑得咁快
舊 06-27-08, 11:27 PM   #18
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
段野幾有創意,製作人員好心就認真d喇.

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 05:52 AM   #19
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
作者: ps399 查看文章
剛剛比片我朋友睇過,

thx哂你..師兄
終於知道真相

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:02 PM

手機版 | APP版