Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-01-16, 10:17 PM   #3276
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
福利越黎越少,
昆錢又昆得越黎越勁,
我唔係好覺佢地想救隻game,
有D似我以前玩過幾隻想昆埋最後一筆再摺既野
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 10:22 PM   #3277
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呢個感覺半年前已經一路有啦.....而家應該唔少人都係等佢個新版可以如何露出胸部再決定去留

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 10:36 PM   #3278
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
岩岩打第1場DAILY 2750分,排13680位,走左好多人,以前好似打完第1場3萬位度﹖以前仲要好早打
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 10:44 PM   #3279
clie

大改版無咗下文,啲程式員走晒??
無論500定750晶片都無乜好嘢,得盾魯魯比較吸引,可以再等下轉更新,到時應該有4000晶片
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 10:55 PM   #3280
yorkyork

連烏冬都話換一部機要750咁多
舊 06-01-16, 11:11 PM   #3281
ShinDou

打左60幾AP就8862位
舊 06-01-16, 11:39 PM   #3282
yorkyork

睇下64鋼之魂祭有冇改板料爆啦,
冇既我諗應該都快摺
舊 06-02-16, 10:19 AM   #3283
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
其實唔覺500一抽有問題, 個問題其實係點解要擺埋張必肥入去!
如果冇呢張必肥阻Q住晒呢個絕對係德政.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 10:53 AM   #3284
yorkyork

因為就係想你地抽到肥,
如果冇肥我估抽一次要最少一千先抽到
舊 06-02-16, 11:34 AM   #3285
ShinDou

人地cc 5戒抽1次,個pool係單ssr,200戒換1張,通常幾百戒就凸爆

呢邊5百chip抽1次仲要多數出肥,個pool 唔係單隻d機又廢,又驚人凸爆,睇唔到有幾好
舊 06-02-16, 11:54 AM   #3286
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
500抽一次又好,750換一隻又好,原意是好,可以用S卷得到SSR,但問題是一加加得過左火,由100一加加到750,笨大真的覺得,2個月內一般人可以有3750張S卷嗎

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 12:08 PM   #3287
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 書仔 查看文章
500抽一次又好,750換一隻又好,原意是好,可以用S卷得到SSR,但問題是一加加得過左火,由100一加加到750,笨大真的覺得,2個月內一般人可以有3750張S卷嗎
如果沒期限就ok, 2個月轉就太不人道了
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 12:54 PM   #3288
yorkyork

最怕佢下次唔係750咋,
你知佢次次都計到盡先再出,
爬山係咁今次chip又係,
2個月後可能要1千先換到,
官方係咪唔想有新手加入?
如果佢係咁憎人抽野,
咁唔想人用chip換ssr,
不如取消左每日任佢,
同埋R機賣冇chip
舊 06-02-16, 02:57 PM   #3289
書仔
Game Master
路人一名

雖然人人都知,但都不禁要說多一次,進擊真的比強敵好打好多,今次進擊,又是一天可以突爆,強敵打到最尾,都未必突得爆,笨大不如取消強敵,次次都進擊啦

舊 06-02-16, 07:47 PM   #3290
clie

但強敵啲機實用啲又勁好多
隻師匠數值係低啲,但同尊尼夾埋用大絕殺到63000(2nd chain)
進擊既全部雪
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 08:17 PM   #3291
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

之前冇問...部機c要幾多chip 突爆??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-02-16, 09:07 PM   #3292
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
之前冇問...部機c要幾多chip 突爆??
要換17隻,共25500
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 11:20 PM   #3293
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

緊急關.......應該話可以打少兩場

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-03-16 11:24 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-04-16, 09:17 AM   #3294
書仔
Game Master
路人一名

最後得2132個,笨大會不會好人些,派夠22粒石呢

舊 06-04-16, 12:10 PM   #3295
ShinDou

岩岩行晒個進擊表有10萬分,排2538位,我龜速打都排咁前,真係似就執咁款

而家凸3,爭1萬5 E CHIP,1場最上級369,要打多41場

此篇文章於 06-04-16 12:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-04-16, 12:46 PM   #3296
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
最後得2132個,笨大會不會好人些,派夠22粒石呢
個數其實正常, 第一次咁玩時得24XX, 第二次出到必中SSR先有2500, 咁打師傅時又趕走咗咁多人, 重有二千以上算執到.
我就冇twit到.
舊 06-04-16, 02:40 PM   #3297
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
點用...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 03:20 PM   #3298
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
點用...

由手機版發出
抽完2r, 之後唔投石了

睇step要用既石數就知營運完全沒誠意送石, 隔離睇公佈機戰V既參戰作有誠意得多了
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 03:57 PM   #3299
書仔
Game Master
路人一名

抽完中SSR初號機,如果抽特攻咁有運就好了

舊 06-04-16, 04:11 PM   #3300
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
抽完2r, 之後唔投石了

睇step要用既石數就知營運完全沒誠意送石, 隔離睇公佈機戰V既參戰作有誠意得多了
咁嘅紀念真係柒到爆!

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:20 AM

手機版 | APP版