Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-09, 07:45 PM   #226
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: kin~kin 查看文章
我無特別留意...

我差唔多日日經果頭, 開左我再出post通知你啦
感謝你

咁去住時新食先

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 01:09 AM   #227
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
今日經過銅鑼灣 ...見到Burger King 係許留山鈄對面封左板 O_O
銅鑼灣就來都有Burger King 唔洗行去集成 lu~
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 07:39 PM   #228
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: PiroPiro 查看文章
今日經過銅鑼灣 ...見到Burger King 係許留山鈄對面封左板 O_O
銅鑼灣就來都有Burger King 唔洗行去集成 lu~
許留山鈄對面?
邊一間許留山?
cwb有好幾間喎

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 10:45 PM   #229
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: POKA 查看文章
黃大仙我諗佢開錯地方
黃大仙中心裝修完d平價餐廳執哂,得番堆貴價連鎖店,真係睇佢幾時執
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 11:11 PM   #230
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
黃大仙中心裝修完d平價餐廳執哂,得番堆貴價連鎖店,真係睇佢幾時執
bk咁樣亂開分店 真係擔心佢遲早又要執包伏
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 12:44 AM   #231
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
以前bk係香港撤退係因為老麥橫行
而家老麥頹成咁, 我覺得都仲有得做

舊 03-26-09, 10:41 AM   #232
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: irismong 查看文章
許留山鈄對面?
邊一間許留山?
cwb有好幾間喎
應該係波斯富街近駱克道果間
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 01:58 PM   #233
亞斯古利夫
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
今日經過都唔係好多人,不過有堆係門口睇價錢
我不是睇價錢,我看黃大仙新店有沒有靚女姐姐

引用:
作者: Hallucino 查看文章
以前bk係香港撤退係因為老麥橫行
而家老麥頹成咁, 我覺得都仲有得做
bk撤退我覺得有一部份是價錢問題
現在老麥陰D陰D咁加價,價錢同BK差不遠加上BK座位比老麥舒服,我一定選去BK
亞斯古利夫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 02:48 PM   #234
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 亞斯古利夫 查看文章

現在老麥陰D陰D咁加價,價錢同BK差不遠加上BK座位比老麥舒服,我一定選去BK
x2
我都覺得係咁
e家老麥都咁既價位, 我不如俾多幾蚊食bk!

舊 03-26-09, 04:51 PM   #235
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 亞斯古利夫 查看文章

引用:
作者: Seppie 查看文章
x2
我都覺得係咁
e家老麥都咁既價位, 我不如俾多幾蚊食bk!
如果我屋企附近有BK,我都會選去BK
最少BK有雙層蘑菇芝士漢堡提供…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 05:15 PM   #236
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Irwin 查看文章
同好!!!!!!
/ \

舊 03-26-09, 08:31 PM   #237
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Irwin 查看文章
我都好ga~~~
不過le個包我雙層食唔哂...
但單層就ok
明明其他包都可以食double的說

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 08:54 PM   #238
ゆり

註冊日期: Nov 2004
有冇人食過圓方個間?

此篇文章於 03-26-09 09:01 PM 被 ゆり 編輯。 原因: 被捉錯字囧
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:00 PM   #239
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
有冇人食過方個間?
我連圓方都仲未去過耶~~~
有BK都唔知~~haha

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 03-26-09, 09:05 PM   #240
ゆり

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
我連圓方都仲未去過耶~~~
有BK都唔知~~haha
咁都比你捉到錯字...

圓方前面有一間食burger 想試下
50幾蚊一個包+薯條+可樂

之前拎過人地既包少少來食 都ok好食

不過想再試真d

舊 03-26-09, 09:12 PM   #241
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
作者: Seppie 查看文章
同好!!!!!!
/ \
之前有雞條送仲好/\

以前M記$20都唔洗,BK同Wendys大過$30就死梗
其實家下如果Wendys番黎都應該做到
哈迪斯可以番黎就好...

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:16 PM   #242
ゆり

引用:
作者: Metatron 查看文章
之前有雞條送仲好/\

哈迪斯可以番就好+1

飯又好食 包又好食

舊 03-26-09, 09:28 PM   #243
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
之前有雞條送仲好/\

wendys我從來未試過...
當年兩老無帶過我食...

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
哈迪斯可以番就好+1

飯又好食 包又好食
我都想有返呀...
牛仔肉呀...

舊 03-27-09, 06:59 PM   #244
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
請問~
有冇人知burgerking 既員工幾錢人工..?

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 09:05 PM   #245
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
wendys我從來未試過...
當年兩老無帶過我食...

我都想有返呀...
牛仔肉呀...
哈仔丫

三藩市芝堡
黑椒粒粒雞
炸薯圈
熱狗炸雞下午茶
珍寶雞桶餐
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-09, 09:12 AM   #246
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
哈迪斯最好食係牛仔芝堡啊

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-09, 03:25 PM   #247
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
哈迪斯最好食係牛仔芝堡啊
冇錯
仲記得哈仔中期冇左呢個包
頹哂

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-09, 09:52 PM   #248
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日再去一次大咬,今次學精左,o係度食,

不過結果係要用刀叉食

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 09:10 PM   #249
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日路經中環,見到威靈頓街開左間新既burger叫pro burger,就試下佢既包....

$47既套餐有包一個(最平既牛肉burger,你要其他既佢都有,$$$之嘛),薯角(10件8件咁啦)+罐裝汽水/茶啡

個包d肉我覺得好食過wow同bk,不過都係有血水既毛病.....薯角有d辣味,ok好食

結論:有機會都會再去試

ps:佢o個度10個位都冇,食既都係take out好d.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 09:14 PM   #250
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
今日路經中環,見到威靈頓街開左間新既burger叫pro burger,就試下佢既包....

$47既套餐有包一個(最平既牛肉burger,你要其他既佢都有,$$$之嘛),薯角(10件8件咁啦)+罐裝汽水/茶啡

個包d肉我覺得好食過wow同bk,不過都係有血水既毛病.....薯角有d辣味,ok好食

結論:有機會都會再去試

ps:佢o個度10個位都冇,食既都係take out好d.....
真係幾難搵到一間好唔過WOW (老麥外)
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版