Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
7ming_格鬥苦手 11:06 PM 10-22-09
對上個次Vista都要排通頂~XD
豆腐 11:08 PM 10-22-09
所以我聽晚11點幾12點去有可能排唔到?
A.Kazuma 11:10 PM 10-22-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
通頂就唔排啦.... 諗住做慈善先幫襯o下佢
橫掂遲o下都要砌部i7, 到時再買純中文OEM Ultimate都係多千幾蚊, 等o下都OK
AshleyYan 11:11 PM 10-22-09
上次係Full Packing,所以好多人排黎賣返出去,但今次聽講係無盒的,只係得碟and key,而且印住not for sale,可能會少左D炒家....
(未confirm,只係聽ms d人講,都唔知係咪真)
A.Kazuma 11:13 PM 10-22-09
作者: AshleyYan:
上次係Full Packing,所以好多人排黎賣返出去,但今次聽講係無盒的,只係得碟and key,而且印住not for resale,可能會少左D炒家....
(未confirm,只係聽ms d人講,都唔知係咪真)
呢個confirmed, 所以yahoo bid o個o的都會刪bid
7ming_格鬥苦手 11:22 PM 10-22-09
同埋得32bit版~
我就冇所謂~還掂都用唔到64~XD
A.Kazuma 11:26 PM 10-22-09
同埋得32bit版~
我就冇所謂~還掂都用唔到64~XD
64bit我都想用好耐, 但係software支援好煩....

另外今次64bit全部貴過32bit少少, 唔知仲有冇vista咁32bit碟送(加錢都好)埋64bit
AshleyYan 11:29 PM 10-22-09
作者: A.Kazuma:
64bit我都想用好耐, 但係software支援好煩....

另外今次64bit全部貴過32bit少少, 唔知仲有冇vista咁32bit碟送(加錢都好)埋64bit
盒裝全部都有32+64.
今日開左Home Prem黎睇.
terryskw 11:35 PM 10-22-09
如果聽日老闆肯批半日假, 去排隻俾老婆用先...
A.Kazuma 11:40 PM 10-22-09
盒裝全部都有32+64.
今日開左Home Prem黎睇.
盒裝貴咁多, 送埋都唔過份啦
而家我隻vista都係跟core 2 o個時出埋
anyone 11:42 PM 10-22-09
作者: yiu1217:
今次你去唔去
記唔記得我..我轉左名
有轉咩
睇返pm個名一樣渦

唔喇
yiu1217 11:42 PM 10-22-09
作者: 豆腐:
不過M$好似仲未公布係邊舉行wo...

如果係數碼港就好玩囉...

幫我留個位XDDDDD
好大機會時代廣場

作者: anyone:
有轉咩
睇返pm個名一樣渦

唔喇

今次排仲耐...xdxd
7ming_格鬥苦手 11:42 PM 10-22-09
遲多一兩年先用64都冇問題啦~XD
不過得碟版就乏味左小小....
A.Kazuma 11:59 PM 10-22-09
有傳話會o係Quarry Bay, 不過聽日下晝都知, 我諗唔會一出新聞稿就去排咁癲掛

遲多一兩年先用64都冇問題啦~XD
不過得碟版就乏味左小小....
其實整隻4GB手指可能仲方便....
anyone 12:00 AM 10-23-09
今次排仲耐...xdxd
咪搞
AshleyYan 12:03 AM 10-23-09
盒裝貴咁多, 送埋都唔過份啦
而家我隻vista都係跟core 2 o個時出埋
都唔係貴好多姐~
ultimate oem $17xx, box $26xx
差唔夠1k,但盒仔方便好多wor~
打上mscode都大聲d啦~
7ming_格鬥苦手 12:03 AM 10-23-09
有傳話會o係Quarry Bay, 不過聽日下晝都知, 我諗唔會一出新聞稿就去排咁癲掛

其實整隻4GB手指可能仲方便....
我覺得...還掂海港城有分唇,順手攪埋首賣都有可能既....
不過都係等官方發佈啦~

聽日1:55pm就不停F5 ms個site同facebook~
A.Kazuma 12:05 AM 10-23-09
都唔係貴好多姐~
ultimate oem $17xx, box $26xx
差唔夠1k,但盒仔方便好多wor~
打上mscode都大聲d啦~
o個1K我會用o黎買多張5750行CF

BTW而家盒裝有冇送tech support? (唔係條code用唔到o既support)
YHW 12:19 AM 10-23-09
好奇想知呢度短期內會轉用7既版友, 會係由XP轉多人D定係由VISTA轉多D...?
t-cup 12:23 AM 10-23-09
作者: YHW:
好奇想知呢度短期內會轉用7既版友, 會係由XP轉多人D定係由VISTA轉多D...?
vista 果部 keep
xp 果部升 7 home prem

中佐六合彩先升埋部 vista home basic 去 7 prof
豆腐 12:26 AM 10-23-09
死!聽日一整天都要係大陸!
咁我要點知係邊舉行 ==
yiu1217 12:53 AM 10-23-09
咪搞
我上次排完..同我後邊個人講..
以後都唔會再去排隊..點知今次
anyone 01:26 AM 10-23-09
我上次排完..同我後邊個人講..
以後都唔會再去排隊..點知今次
我真係唔再排架
yiu1217 01:50 AM 10-23-09
我真係唔再排架
你唔好比我聽日見到你
不過見到都可以認唔到XD
pet3 10:36 AM 10-23-09
得32bit ?

我仲算用64 ....
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面