Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-16, 04:21 PM   #3301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩先凸爆,16萬分,排617位,即係得6百幾人凸爆,咁既人數應該堅執

30周年當然係抽R架啦
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 05:27 PM   #3302
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
一部のキャラボイス追加

石丸甲兒?!

舊 06-04-16, 05:43 PM   #3303
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
綠川送大家50石笑

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 06:34 PM   #3304
ShinDou

個大型UPDATE吹到咁正,但加咁多野,都唔知幾時先出得到,希望未執

STEP2中左盾GGG

此篇文章於 06-04-16 06:36 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-04-16, 07:09 PM   #3305
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
Pvp堅吸引,仲有50層迷宮

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 08:00 PM   #3306
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Pvp又要歐洲人_打非洲人? 仲未夠人少???非洲人趕絕計畫
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 08:05 PM   #3307
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
一部のキャラボイス追加

石丸甲兒?!
通訊員
三上枝織

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 09:00 PM   #3308
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: T.K. 查看文章
通訊員
三上枝織
あ~か~りん
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-16, 09:32 PM   #3309
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: T.K. 查看文章
通訊員
三上枝織
仲要有埋專用機

反而兩位主人公聲優仲系檢討中
真系奇奇怪怪

舊 06-05-16, 09:04 AM   #3310
clie

註冊日期: Dec 2001
如果PVP有得加EXP,咁無EV時一定過癮過刷STORY咯
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 09:30 AM   #3311
ShinDou

個PVP我估只係AI控制,應該冇EXP

冇活動梗係每日R完1粒石就走啦,佢又唔似CC咁多MISSION HUNT石幾百粒咁派
舊 06-05-16, 09:40 AM   #3312
clie

小弟無玩其他GAME,唔會放過燒AP升RANK既機會咯
出多幾隻帝皇既話多多COST都唔夠駛
舊 06-05-16, 09:56 AM   #3313
ShinDou

要升RANK幾時都可以升啦,我而家都有千幾S CHIP,1支水都係用10張換咋麻,根本無限打咁濟,平時抽到D廢既R SR又可以賣黎換番CHIP

問題係冇野好玩,基本陣夠出4隻拳SSR其實已經好夠用,後備我都冇擺加攻機,加得又冇CC咁多,暫時都冇咩點刷RANK,真係要等佢搞活動OR大型UPDATE先有野玩

大型UPDATE有拳盾混合機,又有吹飛人既機,舊TYPE機應該冇人會再用
舊 06-05-16, 03:15 PM   #3314
clie

同RARITY同機體同機師就算就唔同屬性都可以一齊凸,咁出黎嗰部機係咪混合屬性?
係就正,不過機會唔大事關晨早凸爆嗰啲機無得再食
舊 06-05-16, 03:32 PM   #3315
ShinDou

我估唔係食完混合屬

係睇BASE係咩機,佢要食同名同RARE,例如甲兒鐵1拳盾射都有,你部BASE係拳,就算食盾/射都會凸到隻拳
舊 06-05-16, 03:59 PM   #3316
clie

保守估計應該就咁,唔知隻2凸強沙可唔可以食隻射沙,射沙中咗一直雪,凸得爆就中多隻無妨
不過已經花資金改造同MAX技,食咗有啲唔抵,有得RESET就好
舊 06-05-16, 04:10 PM   #3317
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
保守估計應該就咁,唔知隻2凸強沙可唔可以食隻射沙,射沙中咗一直雪,凸得爆就中多隻無妨
不過已經花資金改造同MAX技,食咗有啲唔抵,有得RESET就好
要同名,強沙同射沙應該唔同名,所以應該唔得

RESET應該冇乜可能啦

佢肯就咁改D R/SR/SSR機變R+/SR+/SSR+機唔駛你另外抽過已經好好
舊 06-05-16, 04:17 PM   #3318
clie

係喎有個強字,咁可能只可以凸弱沙。。。
應該唔係改咗現有既R/SR變+,係另外出一種專用黎升RARITY既+卡
舊 06-05-16, 04:25 PM   #3319
ShinDou

我睇佢個特報係咁寫

新RARITY R+登場,食左覺醒專用素材之後,RARITY可以 R+>R++>SR+>SR++>SSR咁升

既存SSR變化,可以用黎凸
舊 06-05-16, 04:46 PM   #3320
clie

所以而家既R同SR應該唔會變,繼續賣CHIP
我反而諗啲+卡未升到SSR之前究竟用唔用得
舊 06-05-16, 05:01 PM   #3321
ShinDou

我覺得係有R機既SSR會變,冇既就照舊

未升爆咪SR以下既戰力囉
舊 06-05-16, 05:59 PM   #3322
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
希望捱到大更新
想問下大家其實有冇留UC果D SUPPORT
其實係咪可以賣晒佢
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 06:07 PM   #3323
ShinDou

支援我冇睇RARE,總之冇用就賣,太晒位啦,冇咁多石開位,D石又唔係易拎
舊 06-05-16, 07:25 PM   #3324
clie

我反而覺得與其俾佢呃石,買機位仲實際,而家有150
舊 06-05-16, 07:33 PM   #3325
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔知佢個大改版25週年完前出唔出到
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:04 PM

手機版 | APP版