Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-20-13, 02:54 PM   #951
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
點解佢啲英文咁樣都重要擺出嚟

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 03:07 PM   #952
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: BistonC 查看文章
點解佢啲英文咁樣都重要擺出嚟
真心話用外語講真心D呀麻
話實佢憑咩話長毛唔愛自己既國家?
長毛好似冇參與排蝗,如果單以反政權立論既,孫中山一定最唔愛國,既巴結外國勢力又打倒滿清…

舊 02-20-13, 05:17 PM   #953
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: iOS6 查看文章
1:03:26 開始大戰
大班將層面擴大到侮辱全中國人, 連種族歧視都入埋數, 厲害...

此篇文章於 02-20-13 05:37 PM 被 HEERO 編輯。
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 06:38 PM   #954
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
果位屎片大律師講o既 freaking, bloody, fxxking 後面全部都係跟 chinese,
又係 D 口講愛國但骨子裏睇唔起中國o既賣國賊
譚耀忠覺得條友咁講都無問題, 只係証明佢唔識英文啫

舊 02-20-13, 06:53 PM   #955
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
我覺得叫澳洲人質疑佢身份國籍好玩D
條友既根係澳洲

有冇咩野係澳洲雙重國籍唔俾做?

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段

此篇文章於 02-20-13 07:07 PM 被 Viper II 編輯。
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 07:14 PM   #956
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
5個字, 狗眼看人底

基本上元秋, 陳嘟心都係, 不過程度有高有低

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 12:36 PM   #957
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
佢咁都做到大律師?
佢 d 英文仲 goodest 過好多人喎

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-13, 04:52 PM   #958
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032

OT

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 02-24-13, 06:11 PM   #959
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
最後嘅鼓掌
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 09:30 AM   #960
男
わーい(^ωq)♪

XBox Live Gamertagotakuyoko jp
97前梁家傑都未係立法會議員

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 09:33 AM   #961
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: 男 查看文章
97前梁家傑都未係立法會議員
陳女士97前都未係香港人

舊 02-25-13, 09:46 AM   #962
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
香港人就算合資格都唔可以申請英國居留權咩,做咩要爭取?
嗱,先旨聲明,在下係唔認同外傭居港申請,事關入境條例一早寫明,不過問題只係因為出現咗D雖含糊不清但凌駕於香港法律既基本法。
怨有頭債有主…

舊 02-25-13, 11:39 AM   #963
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
將佢講既「菲律賓」換晒做大陸人
你睇佢會唔會咁大聲講野

不過大家都知潮洲婆係共黨寵物(我怕侮辱到D狗狗,唔太想話佢係),唔會夠膽架啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 11:43 AM   #964
男
わーい(^ωq)♪

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
將佢講既「菲律賓」換晒做大陸人
你睇佢會唔會咁大聲講野

不過大家都知潮洲婆係共黨寵物(我怕侮辱到D狗狗,唔太想話佢係),唔會夠膽架啦
就好似紅藍綠既言論咁, 只要改少少, 就變得好有道理

|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
舊 03-11-13, 02:58 PM   #965
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
有冇再CHEAP啲呀白鴒黨... 等飲ICAC咖啡啦

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 06:56 PM   #966
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
仲有丁士元犯法單張

白鴿的取代左民建聯最無恥之位

舊 03-11-13, 08:05 PM   #967
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
http://www.youtube.com/watch?v=SWpILuZQhW8

無知的女人....連主持都看唔過眼

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 09:08 PM   #968
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
都唔明dodo姐有咩料可以上呢d政治節目講野

國寶同國保

其實打人果班都真係國寶黎架

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 09:12 PM   #969
Viper II
↘みもりんっ

引用:
作者: stevenfan 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=SWpILuZQhW8

http://www.youtube.com/watch?v=9eh8X9QijDc

part 2

同港台一樣
HKBN都係裝陳淨心彈弓

舊 03-11-13, 09:12 PM   #970
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:

的女人....連主持都看唔過眼
無知C9應該上多啲呢類節目俾人睇到佢有幾咁弱智

舊 03-11-13, 10:52 PM   #971
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:

你做乜唔貼去爆笑區?

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 01:17 AM   #972
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
"愛護香港力量"個FB,果然連我呢D平時乜都唔理嘅香港人,睇完都覺得裡面D人是寫嘅嘢,是正常人寫的嗎?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 01:37 AM   #973
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 風音 查看文章
都唔明dodo姐有咩料可以上呢d政治節目講野

國寶同國保

其實打人果班都真係國寶黎架

此篇文章於 03-12-13 01:39 AM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 02:10 AM   #974
Viper II
↘みもりんっ

引用:
作者: メソウサ 查看文章
Liked

-------------

諗住上"反泛民, 救香港"搵D笑文貼
點知瓜左

http://www.inmediahk.net/node/1015745
社運八方:港版「西奴吊架」 獨媒名列「反中亂港組織」
唯有貼住獨媒先

舊 03-12-13, 09:45 AM   #975
男
わーい(^ωq)♪

鐵拳panda

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[本週:有線直播選舉論壇] 立法會議事堂 Vol.9 [選完先開新vol.] メソウサ ~清談館~ 4011 09-10-12 06:57 PM
[笑話一則]人X力量注冊"泛民"公司註冊和社團登記,控告其他人盗用"泛民"者侵權。 ZlWS ~清談館~ 23 01-09-12 10:59 AM
[TVB] 幸福的抉擇 [藍正龍、劉心悠、林立雯、 陳宇凡、曾少宗、莎莎、邵美琪] 12月27日星期一至五18:00-19:00播出, 11:30-0:30重播 高清翡翠台 N0T51B Neo Entertainment TREND 8 12-26-08 08:09 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #3 「悲情城市」 (2005.09.27-2005.10.18) winner: KKH 「沒脂肪的生日蛋糕...」 KKH 照相館 54 10-20-05 12:04 AM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 02:06 PM

手機版 | APP版