Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-06-12, 01:41 AM   #401
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
不嬲成條中場都廢左N級
連蒙度利禾呢D級數都入選到

舊 06-06-12, 10:03 AM   #402
clie

註冊日期: Dec 2001
曾經星味到爆既意大利連巴治奧都入唔到
而家真係平民球隊
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 10:26 AM   #403
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
其實星唔星唔係問題, 一切都係講實力姐,
柏帥選蒙牛同臘味選e昆一樣真係除左親信契仔之外都無乜解釋

4中場用派路, 馬治斯奧, 迪羅斯做膽, 再搭洛斯連奴 / 基亞卓利尼好過啦 (兩個球會度都打得唔錯)
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-12, 07:53 PM   #404
clie

洛斯連奴打攻中?我未見過佢打邊路以外既位置..
有派路諗排陣都幾方便,佢一個就定晒成個陣式
舊 06-07-12, 11:48 AM   #405
古鐵.巨人
Crazy Gamer

而家傷左巴沙利可能轉打352
咁唔駛諗啦, 有咩中場都pat晒落去啦
舊 06-10-12, 11:10 AM   #406
clie

好可能今晚迪羅斯打後衛
佢同派路同場就真係不敢想像
舊 06-10-12, 01:20 PM   #407
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
加度素之後就無防中

舊 06-12-12, 01:18 PM   #408
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
呢兩日唔係hk,0岩0岩先睇到精華...

好彩打返352

保方攔單刀果下
真係唔關費托事,正常前鋒都係想推橫過佢架啦

不過巴神都係咁歡樂

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 09:20 AM   #409
clie

的確正常門將都係訓身搶波,前鋒慣於扭過或搏十二碼
唯獨保方咁神用腳搶佢個波,所以賽後都話卡西遜保方一籌
舊 06-15-12, 02:13 PM   #410
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

克羅地亞在小組第二場中1-1戰和意大利,賽後克羅地亞主帥比歷表示對當職主裁韋保的判罰不滿,他認為球證有意偏袒意大利。

上半場派路的自由球直接破門,下半場來自曼朱季奇的入球幫助克羅地亞將比分扳平,最終兩支球隊握手言和。

賽後比歷接受採訪時說:「很多教練不喜歡談論教練,但我不一樣。」

「可能我的評價不是太客觀,但我覺得謝拉域應該得到十二碼,而且拿傑迪對巴洛迪利的犯規根本不存在,因此也沒有派路的自由球機會。我不是想引發爭議,但我真的覺得球證偏袒意大利。」

除了對球證表達意見,比歷還點評了自己的球隊表現,一場和局讓克羅地亞目前的積分與西班牙相同,最後一場分組賽將是這兩支球隊之間的交鋒。

「上半場我們很受煎熬,不過對陣意大利這很正常,下半場當我對拿傑迪的位置進行調整後,我們的表現提高了,我們開始壓制意大利,球隊本來可以贏得比賽,但一場和局我也接受。」(Goal.com)
--

唔係呱
開左2:2 flag啦佢即係

舊 06-15-12, 10:01 PM   #411
clie

若我係意大利足協就會向歐洲足協抗議呢條巨大漏洞既條例
咁樣有違體育精神同公平競技
出線既解決辦法可以另外諗
舊 06-19-12, 04:50 AM   #412
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
C組 次名出線真係收貨. 巴神係好有潛質但太過神經刀.

對法國or英格蘭分別唔大. 寧願對隊攻強守弱的玩, 對英格蘭兩隊鬥龜 對意大利冇乜好處.

舊 06-19-12, 01:15 PM   #413
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

柏蘭迪利話咁快續左約...

下場唔對烏克蘭就得
貨已收,想睇佢打強隊...

舊 06-19-12, 01:43 PM   #414
clie

真係寧願對法國,對英格蘭真係遇慢越慢
舊 06-20-12, 12:09 PM   #415
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

大鑊鳥,基亞連尼收左皮...

舊 06-20-12, 01:10 PM   #416
古鐵.巨人
Crazy Gamer

褪返ddr 打中堅, 轉埋352 啦, 反正打352 好似仲好過打4312
,有巴沙利喺度應該穩既
舊 06-20-12, 01:13 PM   #417
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

無基亞連尼~很難阻到德國去決賽~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-12, 05:05 PM   #418
clie

意粉打到上去通常停賽同傷冇左半隊,06年尼斯達一場後就玩完
對我黎講唔傷派路同保方就無所謂
如果艾比亞迪肯入隊,傷埋保方都OK
前年慘死在無派路(用人都係其次)
舊 06-20-12, 05:09 PM   #419
古鐵.巨人
Crazy Gamer

好似暫時為止爆過鑊既反而係基亞連尼
幫老師3中堅唔打正中果個應該無事既
舊 06-20-12, 11:54 PM   #420
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

雖則迪羅斯踢中堅成個碧根鮑華咁
但係第3場推返上去佢擺明升左2個呢喎

一陣下場打442,巴沙利拍老師就正爆喇...

舊 06-21-12, 12:04 AM   #421
古鐵.巨人
Crazy Gamer

引用:
作者: sugihara 查看文章
雖則迪羅斯踢中堅成個碧根鮑華咁
但係第3場推返上去佢擺明升左2個呢喎

一陣下場打442,巴沙利拍老師就正爆喇...
雖則ddr打返4312個防中升左尼, 不過派路同馬治斯奧反而跌左
中堅巴沙利今季其實仲穩過基亞連尼,
爆鑊都係驚老師而已

再唔係....
奧邦那上囉
舊 06-21-12, 12:42 AM   #422
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
奧邦拿睇佢打俄羅斯果場感覺幾炸彈人feel
如果打352主要問題係馬治奧同積基亞連尼防守表現唔多穩陣
如果換阿巴迪同巴沙列堤打翼衛又怕位置上難適應,都幾頭痕
不過估計下場都係打4後衛多

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-12, 01:23 AM   #423
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
只要守好高空波...... 其實唔使咁保守 因為英格蘭更保守 如果有第一場對西班牙的水準應該攻得入
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-12, 03:19 PM   #424
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
原來英意歷史上交手意大利係全勝

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-12, 03:22 PM   #425
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: mario0606 查看文章
原來英意歷史上交手意大利係全勝
朗尼:英格蘭最少入4強~
朗尼:意大利踢法很像英格蘭~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散

此篇文章於 06-21-12 03:28 PM 被 (=v=)b 編輯。
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FORZA Italia~~意大利偉大的右後衛彭路基建奇功, 以2:1殺敗蘇格蘭, 進軍08歐洲國家盃決賽週 clie 國家隊討論區 1000 11-24-07 05:15 PM

現在的時間是 08:15 PM

手機版 | APP版