Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
anyone 07:38 PM 07-13-14
呢個佢問題黎je
ALEX CHOW 06:44 PM 07-16-14
海怡半島間M記係咪22號執??
ゆり 10:29 PM 07-16-14
大大隻字寫香芋麥旋風17號有

然後收銀大大聲同我講冇
Dangerous-boy 10:32 PM 07-16-14
作者: ゆり:

然後收銀大大聲同我講冇
今日16號喎
Iro 10:52 PM 07-16-14
未來人? (講笑)
YALIU 12:03 AM 07-17-14
作者: W!LL:
我係唔知佢裡面係點睇order執餐
响佐敦店叫麥芝蛋餐可以等成15分鐘先俾到我
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
所以我以後唔會幫襯呢間, 人地吉吉家做得好過你好多
葵興個間都係咁架…
所以我已經無再去買野食

明明夜晚9點幾無乜人食,叫個麥樂雞餐...
都可以等15分鐘…重要執錯給左個包,個陣好在堂食
即刻被我罵
yeah yeah 12:41 AM 07-17-14

然後收銀大大聲同我講冇
你今日再去應該會有
因今日係17號
ゆり 12:02 PM 07-17-14
死我真係當左尋日17號

雖則頭先去都話冇...(第二間)太早冇得賣?
由手機版發出
harakuma 12:26 PM 07-17-14
作者: YALIU:
葵興個間都係咁架…
所以我已經無再去買野食

明明夜晚9點幾無乜人食,叫個麥樂雞餐...
都可以等15分鐘…重要執錯給左個包,個陣好在堂食
即刻被我罵
超級唔like呢種賣餐方式, 以前一手交錢一手交貨最好,

依家呢種, 表面上話新鮮做, 但我樓下嗰間有d時間係做晒d包, 一個疊一個

仲有就係亂, 我自己就試過takeout比過五,六次錯嘢, 有時比啱包, 但係唔係我要嗰個(我要走芝士)
BOYBOYBOY 01:01 PM 07-17-14
金鐘中環個d繁忙時間 成座山咁堆晒係度,邊係即點即整丫

可樂都成堆裝定係度
大破人間 01:39 PM 07-17-14
唔鍾意叫號碼+1

講真我感覺上真係等耐左.

而且收銀同執野那個人會變成完全無溝通.
做成顧客有D特別要求會傳遞唔到.
Rance 04:49 PM 07-17-14
根本以前一手錢一手包最好最快,而家炒個牛河都快過佢執個餐,咁我駛鬼去麥記食呀,貪你快之嘛唔通貪你好食呀
ゆり 09:11 PM 07-17-14
叫號碼其實好亂,試過買一個餐係少人既情況下等兩個字

仲有一個應該好耐之前買左包薯條既女人到我拎個餐走都未有

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
kimtch 09:46 PM 07-17-14

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
應該係比人拎走左啦
ゆり 10:48 PM 07-17-14
作者: kimtch:
應該係比人拎走左啦
某次我叫兩個餐外賣都送左包細薯條

兩中一細

唔排除遲d有機會冇薯條(早餐冇薯餅試過一次
W!LL 01:52 AM 07-18-14

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
就係唔明佢地裡面執單可以執到超混亂
系統唔係應該跟次序出俾裡面執既咩
買小小野等鬼死咁耐, 完全無效率, 出黎d食物又唔係特別熱
吉吉家人多時唔會咁亂, 廚房出面d人仲要沖埋茶, 可能款式無咁多啦
Eking 09:47 AM 07-18-14
好多時係整出黎次序混亂, 佢地係睇有乜野料先整邊樣, 就算出面D人跟次序執, 係唔出個飽就係唔出, 跟手唯有執第2個OREDR, 咪開始亂~
Rance 07:08 PM 07-24-14
sorry我真係食唔出香港燒味係邊種燒味O既味....
BOYBOYBOY 02:34 AM 07-26-14

高登網民爆料:香港麥記雪房仍有大量福喜存
貨,停售可能只係暫避風頭。對其食品安全猶有餘悸者大可繼續不光顧。

暫時收埋唔賣咋

darkvolver 01:00 PM 07-26-14
其實我想問....蘋果批...有冇事
野良猫 02:18 PM 07-26-14
作者: darkvolver:
其實我想問....蘋果批...有冇事

福喜
朔望~ 06:59 PM 07-26-14
我成日食雞翼
s3b21 07:48 PM 07-26-14
正話又叫左七個魚柳 bell chan mark mark送
陸奧 貴志 07:50 PM 07-26-14
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦
小草 08:44 PM 07-26-14
作者: 陸奧 貴志:
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦
贊成,食得中國食材就唔好理咁多啦
上面個表話你知
早餐食熱香餅,其他時間食魚柳飽餐係最安全
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面