Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-30-16, 06:31 PM   #2226
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
諗多咗,只係上面開心就好了

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 09:14 PM   #2227
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
而家得返集體罷選呢條路
由手機版發出
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 09:27 PM   #2228
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: YHW 查看文章
選後生仔就係貪佢地為理想可以冇包袱一往無前嘛, 到頭來你又係搞咁多小動作耍咁多手段一副老油條模樣, 我選返更精於此道嘅飯民唔好?

老實, 如果要比較的話, 我覺得青年新政棍過香港眾志
咁到時你唔投PLAN B未得囉
啊, 你應該係本身連PLAN A都唔會投
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 09:44 PM   #2229
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: sugihara 查看文章
諗多咗,只係上面開心就好了
呢個我認同,最緊要江派開心
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 10:08 PM   #2230
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
全部本土派悉數退出,先黎呼籲其他人啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 10:35 PM   #2231
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
做既話要一齊做先有用
唔係只會泛民只會掩嘴笑

https://www.facebook.com/620039269/v...4097816704270/

點解會咁?
陳浩天又唔係熱狗, 係咪大仇口要當人透明....
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 11:12 PM   #2232
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
啲飯民真係肉酸到冇朋友, 所謂抗議係連人地事主個名都唔敢提, 人地事主响添馬公園集會, 佢地就拉晒BANNER去隔離特首辦抽水, 掂行掂過當睇人唔倒, 撞倒事主仲要叫人借過

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-16, 05:32 AM   #2233
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
一開始張野就唔只係關一個組織、一個人或者一個主張既事,咩「事主」?
單野你判左黎做?
「主角」係政治審查干預選舉權,香港人就係「事主」,撐自己都要跟你個劇本走?
而家反對件事等於要撐佢個人?
要反就一定要去佢果場(大台?)?
咁同64一定要去維園有咩分別?
黎到又會唔會俾你地鬧黎抽水?
尋晚咁疊馬點解唔衝?唔怕消耗民氣?唔怕俾大學生會長責難?
一陣你(終於)一聲號令要佔領什麼什麼,我唔認同要掉頭走,你又會唔會鬧人出賣你?

點解咁多問號??????

因為你地真係好XYZ難服侍啊!
一時關你x事抽水可恥,一時又要你全面杯葛,但就唔好預我,我要代表d無人代表既人出選,同埋代表d無得參選既人接收佢地既選票;
人地就要政治道德,投個棄權票有晒解釋都無視,俾你地FB_#做乜X棄權_追殺十九幾條街,自己就目的比手段重要,有得入閘屎都食,
係啊無錯係講熱狗啊,本民前梁天琦都尚且係俾人綁住質佢食,熱狗?「反而」自備餐具搶住食啊!
什麼什麼政治倫理道德信任,沙沙石石啦你班飯民同我講哩d,最緊要有型。
#唔該借借?熱狗真係當自己係狗,無時無刻要創造舊骨頭黎咬先覺得安心?
「喂而家打緊仗啊,係咪人黎架,仲講哩d私怨™。」哩句野永遠只得你地可以講。

我就話最好唔要同你地有任何交集,各行各路各有各做,大家當睇唔到對方算吧啦!

你地最愛講既要update個新版本啦:
引用:
起初他們(中國共產黨)追殺XX主義者,
雖然我不是XX主義者,但我都要站出來反抗說話;
XX主義者:「關你x事,抽水可恥!」「港獨兩個字都唔敢提,肉x酸」
自己都知道一回就係講哩d低層次野,忍左成個幾星期都係忍唔住要回,真犯賤。

舊 07-31-16, 12:44 PM   #2234
T.K.
很黃很暴力

記唔記得上次黃台仰撐一次,事後黃生要公審先?唔記得呀?

點敢隨意支持你呀,而家都係叫反對政治篩選咋

另一個角度

唔好再講:「我而家死都唔投俾你」
你本來就唔會投,如果投建制的話,要死唔俾你死?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 07-31-16 12:48 PM 被 T.K. 編輯。
舊 07-31-16, 12:50 PM   #2235
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
城市科林比想像中少火花呢...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-16, 01:05 PM   #2236
T.K.
很黃很暴力

仲有,下下要飯民幫手先可行動,就一早講明先,你自己支持者都可以衡量下人數先

我相信飯民從政者所有活動,都唔會預計要你勇武港獨派支持先做
亦唔會再想拉你地17%票

17%喎,成百萬人喎,10個之中,一個出黎,都十萬人啦
尋晚飯民條隊有無一千?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-16, 02:11 PM   #2237
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

你試下李波林榮基劉進圖數之不盡有"事主"嘅事件, 話係全香港人嘅事, 冇主角嘅, 出份聲明都唔肯提人個名, 仲要叫事主企開啲唔好阻住晒, 啲左膠最鐘意嘅甚麼"我們都是XXX"口號係存在於平行時空從來唔存在於呢個世界嘅, 你覺得可以咪得囉

退一萬步講, 你話兩幫人唔啱KEY, 各有各做, 都萛, 但好心抽水都行遠少少, 人地講到明响添馬公園集會, 你就拉晒BANNER成隊人掂行掂過, 最基本打個招呼都要掛? 陳浩天呢啲新人照計都同你地冇乜牙齒印下話? 唔好話我聽你連人地响嗰度搞集會都唔知喎

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
舊 07-31-16, 02:26 PM   #2238
T.K.
很黃很暴力

相比係唔支持,但落人地場籌款,我覺得已好唔知幾多倍

仲有各有各做,而家未唔埋你身抽水囉,行過又話唔慰問你??

嘥氣啦,公就你贏,字就我輸,唔理你就最正常,你未繼續叫囉,你又唔會投俾飯民,飯民理你的話本身就戇居,政客呀,開善堂呀?政客最多對投票俾佢既人負責
有本事就投到其他人贏晒趕佢地落黎啦,建制都得架,無本土投建制丫嘛,機會黎勒,勇武

人唔笑,狗都吠
為粒魚蛋出黎掟磚,而家無得選叫人出黎捉pkgo仲要無人到,知唔知醜?
識係將自己失敗轉移去仇恨人地,早d訓啦,訓多一百年等人地爆就建國勒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 07-31-16 02:45 PM 被 T.K. 編輯。
舊 07-31-16, 02:52 PM   #2239
JMi

註冊日期: Feb 2011
行過都唔得先大鑊
如果下次搞遊行 所經路線半徑一公里內唔可以有其他政黨搞活動
係個範圍之內理就抽水 唔理就唔支持

做人都係一樣道理
怪人地唔同你打招呼之前 不妨先諗清楚平時自己點對人至搞成咁

舊 07-31-16, 02:55 PM   #2240
T.K.
很黃很暴力

呢度邊位以行動支持呀?
唔好得個講,已經唔駛你去做,而家你唔做都得了,仲唔嚮應?

成班簽晒確認輸仲埋去抽水,真係好有道義

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 07-31-16 03:07 PM 被 T.K. 編輯。
舊 07-31-16, 03:11 PM   #2241
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

好心啦, 你撐到出大西洋, 數到陳浩天一文不值佢冇得選係不自量力抵X死嘅都冇得兜架喇 好心唔好咁肉酸 你又睇下大部份人撐唔撐你飯民出聲明都唔提人個名掂行掂過當人冇到?

六四事件係全地球人嘅事, 唔係六四死難者事, 佢地唔係主角. 咁又係, 有啲所謂六四集會™指定主辦單位會做得出話六四死難者母親係患上斯德哥爾摩症候群嘛

舊 07-31-16, 03:14 PM   #2242
T.K.
很黃很暴力

我點數陳浩天?引用兩句黎睇下?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-16, 03:19 PM   #2243
T.K.
很黃很暴力

大唔大力撐?
好多人一早覺得日日俾人攻擊,仲要下下照顧「年輕人」心靈係好白痴
講到識飛,未睇你點飛囉,而家要慰問先識飛?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-31-16, 03:28 PM   #2244
Penny仔

唉, 泛民不如話佢地唔係應陳浩天呼籲去金鐘咪算囉
比著我就做真小人, 都唔會學泛民做偽君子

政治既野, 大家有時心照既...冇完美
但問題係泛民劑劑都係咁
2月同你講完團結, 然後7月超區出6條隊....
一隊經費假設300萬以上, 即係1800 萬選2個位
關鍵一席呢?

呢班人咁多年黎不斷表裡不一
好啦都算,功利一點啦睇結果
結果係點?

此篇文章於 07-31-16 03:43 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 07-31-16, 03:30 PM   #2245
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
泛民隻banner 一早整定

舊 07-31-16, 03:51 PM   #2246
Penny仔

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
泛民隻banner 一早整定
算啦, 可能佢地有機器可以印
又或者印定比自己用呢?
舊 07-31-16, 03:52 PM   #2247
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
罷簽確認輸係抽水,遊行入左你個結界又係抽水,連拉條banner都叫抽水,你地傾掂打招呼係唔係抽水先啦,
咩 fool me once shame on you fool me twice shame on me 你地都識講啦,買你怕啊。

有數到陳浩天嗎?淨係數過簽左果五個熱普城咗喎,唔係攞陳浩天黎做盾下話。
而且就算係數佢地,都唔等於認為佢地無得選的話係抵X死,兩樣野黎架唔該。

一早整定都可攞黎鞭?條咁既banner 快手快腳 15分鐘就整到啦,真係有咩唔係罪名?

舊 07-31-16, 04:03 PM   #2248
T.K.
很黃很暴力

人地一樣無簽確認輸,一個屈尾無得入閘,到時先手寫?
醒少少啦

你覺得佢次次係咁,未唔支持囉
你都唔支持啦,人地梗係唔招呼你感受,跟著你又話令你失望
真係幾好笑

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 07-31-16 04:07 PM 被 T.K. 編輯。
舊 07-31-16, 04:09 PM   #2249
Penny仔

拉banner 就梗係抽水啦...自己d直幡拎晒出黎
係睇下抽得好唔好睇, 幫到人又幫到自己既話冇咩所謂

btw, 眾志冇去...冇左黎汶洛之後判斷力好左
舊 07-31-16, 04:11 PM   #2250
T.K.
很黃很暴力

咁簽晒果d又照選既企係隔黎抽
係屬於好華麗果種抽?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[本週:有線直播選舉論壇] 立法會議事堂 Vol.9 [選完先開新vol.] メソウサ ~清談館~ 4011 09-10-12 06:57 PM
[笑話一則]人X力量注冊"泛民"公司註冊和社團登記,控告其他人盗用"泛民"者侵權。 ZlWS ~清談館~ 23 01-09-12 10:59 AM
[TVB] 幸福的抉擇 [藍正龍、劉心悠、林立雯、 陳宇凡、曾少宗、莎莎、邵美琪] 12月27日星期一至五18:00-19:00播出, 11:30-0:30重播 高清翡翠台 N0T51B Neo Entertainment TREND 8 12-26-08 08:09 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #3 「悲情城市」 (2005.09.27-2005.10.18) winner: KKH 「沒脂肪的生日蛋糕...」 KKH 照相館 54 10-20-05 12:04 AM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版