Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-09-14, 01:24 AM   #26
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
要開發一下
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 05:59 PM   #27
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
佢唔多enjoy性, 佢之前同條仔long D, 半年見一次都淨係行左一次房, 咁大個人亦未自己嚟過. 當然唔排除佢呃我, 但佢閱歷較淺應該呃唔到人.
我有諗過係我自己問題, 但明明之前D女友ge feedback 都幾正面, 我相信我亦再冇咩可提升空間, 所以開始擔心性生活唔和諧
我欣賞你既老實

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-14, 11:25 PM   #28
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
搵人/玩具輔助下

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 05:32 AM   #29
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
Nonsense. 你係睇搞野咁重唔該你早早分手。 免得感情耐左你欲求不滿出左去搞三搞四傷害人地感情。

兩個人係埋一齊就係所有野都要磨合ga la, 人地係唔鐘意搞咪搞少d
自已去衡量下你有幾愛佢同搞野個得失低唔值你繼續落去

開發到佢尤可以,開發唔到令對方反感段感情都罷啦。

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 08:46 AM   #30
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
同意金大,溝通問題。

慢慢了解佢嘅內心世界吧。
始終女仔同男仔唔同,男仔一撩即刻會撻着,相反女仔係要發自內心先會有需要。

關係嘅野,慢慢建立吧,欲速則不達喔。

舊 08-10-14, 10:39 AM   #31
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
澄清幾點,
1, 冇迫佢搞野, 呢D野冇得迫, 我亦唔會咁唔識趣
2, 佢本身唔多enjoy呢D野, 同前男友次數都唔多. 佢連自慰都冇試過
3, 必須強調, 我前女友們的feedback都ok, 我好難再有大提升

主要問題係第2點, 唔係頻繁同欲求不滿ge問題. 同佢搞野其實自己都有少少受影響, 唔係話性係一切, 但我相信一段健康ge關係係應該精神肉體生活都得到滿足.
聽過版友們意見, 會慢慢開發下佢, 唔得先再諗
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 12:38 PM   #32
jlai
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
如果你以結婚為目標就要諗呢個問題
否則你諗得0黎,可能都分開左。。

同埋唔同年紀有唔同需要,依家可能你一晚3次,過多2年就3晚一次啦

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 02:07 PM   #33
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
呢度終於有番個似樣又有質素既TOPIC啦~
自從杯咖啡同洗潔晶退隱左之後~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 03:00 PM   #34
亞瑪迪拉

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
呢度終於有番個似樣又有質素既TOPIC啦~
自從杯咖啡同洗潔晶退隱左之後~
咁你見到咁有質素ge topic同時,你都俾返d有質素ge reply丫老友..
舊 08-10-14, 06:38 PM   #35
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
咁你見到咁有質素ge topic同時,你都俾返d有質素ge reply丫老友..
其實都冇乜計啦講真, 過多排睇下佢會唔會因為愛你而改變下自己囉......(或者你改變下就佢扑少D)
真係唔得唯有分手
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-14, 07:00 PM   #36
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
關溝通咩事
女人係鍾意你o既
係純品處女都主動獻俾你
唔鍾意o既 手都唔俾拖

佢可能對前男友同樓主
都唔係真係好鍾意
咪咁表現囉

如無改善 及早離去
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-14, 02:23 AM   #37
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
性冷感(* ̄- ̄)y─┛~~

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%80%...9A%9C%E7%A2%8D

性功能障礙(Sexual dysfunction或sexual malfunction),指個人或性伴侶在進行性愛行動過程中,無法由生理獲得心理滿足,其障礙有勃起功能障礙陰道痙攣陰道發育不全、沒有性慾早洩等。
目錄

分類

性冷淡

性冷淡在一般醫學上認為是性慾低落、興奮期障礙以及高潮困難。傳統醫學上視此情況為特定的性功能障礙。性冷感的主因可以分為心理與生理層面,心理因素佔了九成,譬如:壓力疲倦、對性產生厭惡的感覺、聯想到不愉快的經驗。生理因素則包括荷爾蒙失調疾病、藥物等,導致刺激信息延誤或無法抵達腦部。某些研究[哪些?]指出脫氫表雄酮(簡稱DHEA)在體內的水平跟性冷感有一定關係,但不鼓勵性冷淡的人士服用DHEA補充劑。

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-14, 11:31 AM   #38
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
澄清幾點,
1, 冇迫佢搞野, 呢D野冇得迫, 我亦唔會咁唔識趣
2, 佢本身唔多enjoy呢D野, 同前男友次數都唔多. 佢連自慰都冇試過
3, 必須強調, 我前女友們的feedback都ok, 我好難再有大提升

主要問題係第2點, 唔係頻繁同欲求不滿ge問題. 同佢搞野其實自己都有少少受影響, 唔係話性係一切, 但我相信一段健康ge關係係應該精神肉體生活都得到滿足.
聽過版友們意見, 會慢慢開發下佢, 唔得先再諗
回應第3點,可能大家都係安慰你咋

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 08:58 PM   #39
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
我想問你點懈后?
一下子就可以懈后上床???

你同佢純粹靠講炸嗎???
但唔理得把口定已經上埋床
冷感極都有限掛

此篇文章於 08-19-14 09:00 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 09:53 PM   #40
亞瑪迪拉

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
我想問你點懈后?
一下子就可以懈后上床???

你同佢純粹靠講炸嗎???
但唔理得把口定已經上埋床
冷感極都有限掛
我邊度有講過邂逅完就直接上床?
不如你再睇多次先
舊 08-19-14, 10:42 PM   #41
碧克

註冊日期: Aug 2003
交往時問題未算突出,第時結左婚就係大問題。
相信樓主都係見到將來先會咁問je

呢D私人事搵朋友關埋房門傾會好過咁樣公開問。

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-14, 11:32 PM   #42
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
不如你再睇多次先
佢唔太愛你
食過就算
唔o岩食
未咪再食囉
勉強冇幸福
影響你信心就唔好啦
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-14, 09:26 PM   #43
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
最近邂逅(?)左個女仔, 因為剛認識未了解晒, 所以方方面面都好好, 唯獨係床上, 真係唔多合拍. 都幾驚之後磨合唔嚟. 有冇人同另一半都係床上唔多夾但仍然一齊得好開心?
引用:
不如你再睇多次先
我真係有睇嫁
咁你頭POST咁寫話剛認識未了解
然後就講到去床上
好難唔會咁諗
一係純粹講開呢D話題/ 一係已經
我無話負面/晦氣野, 反而仲好佩服添

我暫時咁睇.......女方都想有D激情/火花,但你都識講未了解哂應該係對方對你會有保留?
女既感覺行先
男既梗係一撻即著啦
唔關冷唔冷感事或者你夠唔夠料
同埋我睇一個剛識既女仔你撩到佢肯講呢D話題,點計都無可能冷感掛
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-14, 10:46 PM   #44
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
磨合多幾次先啦
呢d邊有一次到位

舊 08-22-14, 10:23 PM   #45
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
去旅行搵機會睇下有無改善

舊 08-22-14, 11:57 PM   #46
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
會唔會佢係D保守的女仔,對性好抗拒個D?
同意其他會員,或者你先了解佢對性的睇法先?
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 04:56 AM   #47
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
廣告都有

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-14, 12:01 AM   #48
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
問下佢前男友意見
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-14, 11:36 AM   #49
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
香港人對性仲保守過大陸
睇你係咪諗住過人世啦, 係既就真係早D 溝通下
好多人因為依樣野最後搞到離婚收場
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-14, 12:24 PM   #50
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
即係佢搞極都唔出水?點解你覺得自己冇再提升既空間?有冇諗過超越自己既極限?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:24 AM

手機版 | APP版