Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-08-13, 11:59 AM   #26
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Norm 查看文章
好多現充......
睇下自己o係邊版得ha
驚覺gaf竟然有人唔明頭post講咩
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 01:19 PM   #27
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Home 查看文章
google魔法師就即刻知答案
我承認我係毒男
依家唔單止貧富懸殊,連能力都懸殊
有人輕輕鬆鬆有大把女友
有人卻如何努力都從未拍拖
連阿源都可以脫到毒,點可以咁睇死自己

舊 02-08-13, 02:07 PM   #28
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
給我爆炸吧

失去習得魔法可能性的單身路過

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 02:26 PM   #29
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 二伍 查看文章
今年請假踩150km環新界
俾人話好毒
踩單車?
我想問隨左大圍大尾督
仲有咩路綫
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 02:47 PM   #30
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
禮物已備
當天要同女友上韓文堂
節目都唔駛諗

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 02:59 PM   #31
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: KeaneYip 查看文章
朝早依然要睇皇馬對曼聯
花己經訂左送去公司比老婆
夜晚會接老婆去行街食飯
(其實我會唔會被圍毆架)
你個職位好高
真.老公

舊 02-08-13, 04:54 PM   #32
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
筆直地向魔導師之路前進中

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 07:04 PM   #33
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
引用:
今年請假踩150km環新界
俾人話好毒
off topic:

初一定初三踩大冷
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 07:07 PM   #34
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
未攻略成功就開個咁傷口上灑鹽的topic,樓主真係唔怕被人咒到臨門一腳抄飛機呀?

舊 02-08-13, 07:11 PM   #35
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
其實識女溝女呢d等閒事, 仲普通過常餐, 有咩咁值得討論

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 08:07 PM   #36
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 才子 查看文章
其實識女溝女呢d等閒事, 仲普通過常餐, 有咩咁值得討論
掂既唔駛去討論
唔掂既點討論都係唔掂

此篇文章於 02-08-13 08:18 PM 被 Home 編輯。
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 09:15 PM   #37
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: ai. 查看文章
有趣的topic.
何不gaf魔法師/單身一齊落吧??
唔怕同病相憐,由憐生愛?

舊 02-08-13, 10:40 PM   #38
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
踩單車?
我想問隨左大圍大尾督
仲有咩路綫
沙田>大埔>大尾督>鹿頸>粉嶺>上水>落馬洲>元朗>屯門>青山公路>荃灣>大埔道>沙田
大埔份係馬路

引用:
作者: 呀正 查看文章
off topic:

初一定初三踩大冷
初五踩
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 10:03 AM   #39
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
魔法師唔係指無拖拍既處男咩a

舊 02-09-13, 12:32 PM   #40
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
情人節完全未諗去邊同送咩
入迪迪尼又迫到死

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 03:55 PM   #41
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
之前已經同未婚妻討論及協調過
情人節前一星期慶祝
我們特地在平日請假
當天也只是看了套"The Impossibe"
晚上則到了原本打算「用來」求婚的餐廳吃了豐富的晚餐
兩個人都感覺滿足和愉快

情人節吃飯選擇很少
當晚餐廳的食物及服務質素均會大幅下降
記得有一年在某酒店吃buffet
因為分時段的關係
上一輪客人陸續離開
而我們和其他情侶就在刮著大風的街上呆等…(要坐電梯上一樓)
然後上到去,每張枱都泊到密密麻麻…
心涼了一大截…
自始之後我們都會早一點吃飯

情人節對我倆來說
只是叫做有個藉口吃得豐富一點
或者去一直想去而未去的餐廳過二人世界 (多數都係比較高消費的餐廳
(女友平日對食物要求不高,但服務最好不要太差)

結果.....我的肩膀多了一個牙印

此篇文章於 02-09-13 04:03 PM 被 Be With You 編輯。 原因: Proof reading
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 05:49 PM   #42
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

http://wiki.komica.org/wiki/?%E7%AB%...B3%95%E5%B8%AB

往妖怪的路進發中....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 06:46 PM   #43
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Home 查看文章
掂既唔駛去討論
唔掂既點討論都係唔掂
首先行出一步識一班正常既圈子吧,到時你就知道其實唔難

舊 02-09-13, 10:47 PM   #44
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
仲死死團?
揾鬼入團咩
呢個世代好多人只願做九公同兵

舊 02-10-13, 12:11 PM   #45
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
我剛剛甩拖兩個禮拜可以做咩師?

舊 02-10-13, 09:27 PM   #46
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
成班男人落吧做咩
第30年單身.......
賢者大人

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-13, 10:06 PM   #47
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
沙田>大埔>大尾督>鹿頸>粉嶺>上水>落馬洲>元朗>屯門>青山公路>荃灣>大埔道>沙田
大埔份係馬路

初五踩
九龍半島環狀線

差將軍澳就同上次CCTVB節目播過的路段完全一樣

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-13, 10:48 AM   #48
Cube

註冊日期: Jul 2004
引用:
大埔份係馬路

初五踩
鐵人魔法師...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-13, 12:28 PM   #49
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Cube 查看文章
鐵人魔法師...
處男先做到魔法師(好似係)

舊 02-11-13, 03:12 PM   #50
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
我剛剛甩拖兩個禮拜可以做咩師?
サオ師

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前線上   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:12 AM

手機版 | APP版