Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-22-11, 12:11 AM   #451
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 管家婆 查看文章
已過數同出左email啦
已收到電郵啦...
爭教父...如果你星期一晚或之前仲未落到訂當你棄權論了...

舊 08-22-11, 12:32 PM   #452
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 豆腐 查看文章
漏左個:仲有仔
仲有紅顏金妹,Do u agree?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-11, 06:44 PM   #453
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
已收到電郵啦...
爭教父...如果你星期一晚或之前仲未落到訂當你棄權論了...
我剛從廣州回來,剛叫了人去入數比你,佢放工會去入數,會入$200比你:$100 for 我 ; 另$100 for beckham 23( 我未聯絡到23所以不知他是不是趕不及入數比你,如23真係不去 or 佢趕及入數比你 甘到時你先比返$100 我,OK ? )
我今晚不在澳所以ref no 同叫佢影低入數紙可能要明天才比到你 , btw , 你可以聯絡佢拎,PM比左tel no你
# 你話佢知你係入數紙上名稱就ok

p.s. 比埋你聯絡電話我吧,thx
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-11, 06:57 PM   #454
綾小路雷太

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
我剛從廣州回來,剛叫了人去入數比你,佢放工會去入數,會入$200比你:$100 for 我 ; 另$100 for beckham 23( 我未聯絡到23所以不知他是不是趕不及入數比你,如23真係不去 or 佢趕及入數比你 甘到時你先比返$100 我,OK ? )
我今晚不在澳所以ref no 同叫佢影低入數紙可能要明天才比到你 , btw , 你可以聯絡佢拎,PM比左tel no你
# 你話佢知你係入數紙上名稱就ok

p.s. 比埋你聯絡電話我吧,thx
已覆PM。
另廿三本人已覆因工作理由不會出席,待會我會跟BEN交代入100便OK
另請BEN兄謹記需於今天內入錢。如凌晨仍未見有入數,真的不能幫你了。
(希望你能明白,原定的截數日是昨天。)

此篇文章於 08-22-11 07:00 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-11, 08:13 AM   #455
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
零號,請問當晚幾點同邊度集合
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-11, 09:20 AM   #456
綾小路雷太

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
零號,請問當晚幾點同邊度集合
再PM你地。

舊 08-24-11, 03:21 PM   #457
綾小路雷太

由於只有滅先生同我提過有戒口
所以按照聚會地點既餐單設定了下列餐單:

沙律
吞拿魚螺絲粉沙律
德國薯仔沙律

小食
瑞士雞翼
蜜糖芝士腸
吉列魚柳配配他他汁
酥炸芝士配他他汁

主菜
煙肉雞卷配芥茉籽忌廉汁

意粉/飯
芝士煙肉蛋汁意粉
忌廉汁蟹柳吞拿魚意粉/飯

甜品
朱古力慕絲
紐約芝士餅

以上。

此篇文章於 08-24-11 03:39 PM 被 綾小路雷太 編輯。
舊 08-24-11, 03:28 PM   #458
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
有沒得個人轉....例如我今年唔食雞....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 03:58 PM   #459
綾小路雷太

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
有沒得個人轉....例如我今年唔食雞....
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=390

早叫左你地私下PM我架喎... 有野唔食你而家先講?
你咁遲叫我點就?! = =

此篇文章於 08-24-11 04:08 PM 被 綾小路雷太 編輯。
舊 08-24-11, 05:16 PM   #460
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=390

早叫左你地私下PM我架喎... 有野唔食你而家先講?
你咁遲叫我點就?! = =
sorry,miss 左,轉到就轉,轉唔到都沒計 ,唔好意思 xD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 06:16 PM   #461
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
到時你同個度工作人員另外叫d野食應該無問題[自費]

錢解決到既問題
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 07:02 PM   #462
綾小路雷太

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
到時你同個度工作人員另外叫d野食應該無問題[自費]

錢解決到既問題
衰野

家陣我張餐單淨係得雞叫咩

舊 08-24-11, 07:39 PM   #463
綾小路雷太

以下朋友請盡快給我聯絡電話,以便聯絡你們。謝謝!

1. Norm
2 管家婆
3. 碧克
4. 狼
5. 教父
6. 過客妳的朋友

謝謝!

舊 08-24-11, 08:34 PM   #464
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
以下朋友請盡快給我聯絡電話,以便聯絡你們。謝謝!

1. Norm
2 管家婆
3. 碧克
4. 狼
5. 教父
6. 過客妳的朋友

謝謝!
已pm你

舊 08-24-11, 09:31 PM   #465
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
溫馨提示:

o個兩樣意粉係名饌/

擺過夜唔翻熱,到第二朝仲可以keep住好味呢o下堅強a

此篇文章於 08-24-11 09:34 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 09:51 PM   #466
碧克

註冊日期: Aug 2003
搞手收pm.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 10:41 PM   #467
綾小路雷太

引用:
作者: Norm 查看文章
已pm你
引用:
作者: 碧克 查看文章
搞手收pm.
收到,唔該哂!

另Norm兄係咪搵你搵到管家婆?定係要分開聯絡?

舊 08-25-11, 01:00 AM   #468
綾小路雷太

集合地點已經PM左俾大家啦。
請大家屆時準時集合,唔好遲到。

希望大家愉快: )

舊 08-25-11, 01:05 AM   #469
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
我今晚過左關先比人call返轉頭, 希望D時間仲夠洗, 不過預左我9成遲到

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 08:10 AM   #470
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
收到,唔該哂!

另Norm兄係咪搵你搵到管家婆?定係要分開聯絡?
唔洗分開聯絡,一齊嚟

舊 08-25-11, 09:00 AM   #471
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
出聚Total係咪廿二個人呀?零號/
舊 08-25-11, 09:36 AM   #472
綾小路雷太

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
出聚Total係咪廿二個人呀?零號/

順帶一提,才子有個朋友黎唔到,所以只帶一個。

舊 08-25-11, 08:12 PM   #473
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 08:15 PM   #474
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
冇,不過只係樓上一層
舊 08-25-11, 08:23 PM   #475
滅龍士
MHWs↓

小提示:聽晚我副卡game出o既問題可能含有微量獵奇同糟糕成份,玩前請三思/

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:45 PM

手機版 | APP版