Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-16-10, 01:30 PM   #526
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
嘩..呢D事自由度咁大,唔同環境,心情,前因後果,都引發出唔同效果....
所以咪問佢有無實際例子囉。
好多時感情問題都係要因應實際情況去判斷、調節解決方法,
唔會只得一個公式答案。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 10-16-10, 03:49 PM   #527
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Middle 查看文章
不如倒返轉頭問喇,
佔有慾強/唔夠,令你地出現左咩問題呢?
有無D 實際例子?
會成日有拗撬丫、定覺得對方唔在乎自己感受?
如果說......

我男友關心我的身體狀況和身在何方,不時也會要我報到,
但我有沒有空和他見面他無所謂,
見多天見少天也沒差.........

我關心他的時間表想知道他幾時約了人或是要做什麼,

讓我可以安排他忙的時候我便做自己的事,
他有空了我便可以纏住他
但是他的時間表不是普通的混亂

以上.......點算呢?

舊 10-17-10, 12:23 AM   #528
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 小Tam 查看文章
如果說......

我男友關心我的身體狀況和身在何方,不時也會要我報到,
但我有沒有空和他見面他無所謂,
見多天見少天也沒差.........

我關心他的時間表想知道他幾時約了人或是要做什麼,

讓我可以安排他忙的時候我便做自己的事,
他有空了我便可以纏住他
但是他的時間表不是普通的混亂

以上.......點算呢?
你有無因為咁而太唔開心呢?
如果有,又有無同佢表示返?

佢o既時間表亂,但你應該都知道佢個時間表係點丫,
除非佢成日有心或無意唔同你 update 、令你見唔到佢......
係咪咁呢?

Middle 目前離線  
舊 10-17-10, 09:45 AM   #529
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Middle 查看文章
你有無因為咁而太唔開心呢?
如果有,又有無同佢表示返?
廢話,無唔開心做咩走上來問

舊 10-17-10, 11:47 AM   #530
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我係講「太唔開心」......

少少唔開心同十分唔開心係有分別嘛

Middle 目前離線  
舊 10-17-10, 12:47 PM   #531
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
單從字面已感受到樓主因此事受困擾,雖然未肯定影響生活程度有多大。

完。

舊 10-18-10, 05:55 PM   #532
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
今日回想昔日讀書既女同學,佢既一番說話,到而家都發覺佢係多麼的港女
POKA 目前離線  
舊 10-18-10, 06:15 PM   #533
綾小路雷太

引用:
作者: POKA 查看文章
今日回想昔日讀書既女同學,佢既一番說話,到而家都發覺佢係多麼的港女
咩說話?

舊 10-18-10, 06:43 PM   #534
POKA
Banned

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咩說話?
搵男人要搵有錢的,吸乾佢就搵第2個
中4個時佢條仔已經係一個有車有樓既中佬
POKA 目前離線  
舊 10-19-10, 04:19 PM   #535
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
搵男人要搵有錢的,吸乾佢就搵第2個
中4個時佢條仔已經係一個有車有樓既中佬
甘多俾距吸...距甘有自信..

舊 10-20-10, 10:23 AM   #536
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唉...昨晚有個老公搞到我十二點...
然後又有個honey係網上搞左我成個鐘奶...最後得個吉...
而家我好累ar>.<
Diana 目前離線  
舊 10-20-10, 10:50 AM   #537
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
唉...昨晚有個老公搞到我十二點...
然後又有個honey係網上搞左我成個鐘奶...最後得個吉...
而家我好累ar>.<
邊個老公?邊個honey搞你奶? 搞咩奶?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-20-10, 10:59 AM   #538
Diana

(我嫁左入行嘛...比得錢我help ge都叫老公...)
昨晚有3個客8點先做.2個中按+膠原facial
做到我地12點幾先走,
跟住又有個唔太熟的客在msn問我大奶的treatment事...\
問左成個中我建議佢唔好搞甘多...(有要懷疑又要做但又要話貴...)
算了...然後累到一訓到天光
Diana 目前離線  
舊 10-20-10, 11:19 AM   #539
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
邊個老公?邊個honey搞你奶? 搞咩奶?
你中蕉啦~~~! 定係妹來呀?

KIM 目前離線  
舊 10-20-10, 11:36 AM   #540
Diana

我個a拍檔佢個客,做完黑面不特止仲要同個第二個b拍檔講back list我第一個拍檔...
我想唸,如果你地想要好服務質素,請在我們的營業時間範圍內光顧...因為,我們不是全日只做你一個人...
我個心好痛ar...
b拍檔唔理a拍檔體力支唔支持到,一味接接接...
2個無溝通...唉.../_\
Diana 目前離線  
舊 10-21-10, 09:25 AM   #541
POKA
Banned

古有港女病,今有太后病
人人笑80後冇用,90後咪仲廢柴
POKA 目前離線  
舊 10-22-10, 12:22 PM   #542
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
我個a拍檔佢個客,做完黑面不特止仲要同個第二個b拍檔講back list我第一個拍檔...
我想唸,如果你地想要好服務質素,請在我們的營業時間範圍內光顧...因為,我們不是全日只做你一個人...
我個心好痛ar...
b拍檔唔理a拍檔體力支唔支持到,一味接接接...
2個無溝通...唉.../_\
D客成日都係咁啦,見a講人話同b就講壞話 xD
月尾跑數趕交租出糧, 仲有D客有今次未必有下次, 緊係攝攝攝到密1密la.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 10-22-10 12:25 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線  
舊 10-23-10, 09:54 PM   #543
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
話說最近有朋友有個第三者...
件事都有D COMPLICATED......
睇住個FD單野就真係唔多明點解D人可以做人第三者...
同埋點解一個人可以接受一拖二......
朋友話: 雖然同男友有感情, 但係又唔只係因為有感情
而放棄第二個條件好D....wor....
喂... 出面個世界咁大, 總有機會比你遇左個 "好d"架啦...
岩岩開始/追緊你時, 當然係好d架..............
邊有得比架...
朋友明, 所以話要等下, 慢慢揀.....

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 10-24-10, 12:14 PM   #544
綾小路雷太

引用:
作者: irismong 查看文章
喂... 出面個世界咁大, 總有機會比你遇左個 "好d"架啦...
岩岩開始/追緊你時, 當然係好d架..............
邊有得比架...
雖然話人不為己天誅地滅
但你朋友未免太自私了。

舊 10-24-10, 01:39 PM   #545
POKA
Banned

引用:
作者: irismong 查看文章
邊有得比架...
即係你朋友食2家?
一女2男?

咁天真,你點人,人點對你,
人把口最叻話等你,轉頭等埋第2,3,4,5個添
出得黎行,預左要還,你呃人,人呃你,相對既
POKA 目前離線  
舊 10-24-10, 02:21 PM   #546
Alata
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
第一次係呢版出post
話說決定星期一返公司約鐘意既女仔星期五食飯
基於佢就生日, 所以要準備禮物, 之後諗著當日同佢表白埋
但係今日擔心佢聽日reject我個dating, 好鬼緊張tim

Alata 目前離線  
舊 10-24-10, 08:16 PM   #547
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Alata 查看文章
第一次係呢版出post
但係今日擔心佢聽日reject我個dating, 好鬼緊張tim
緊張係正常既,加油啦。

舊 10-25-10, 11:44 AM   #548
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
雖然話人不為己天誅地滅
但你朋友未免太自私了。
起初我以為個friend只係貪過引, 咁o係外地
無無聊聊搵個本一齊hea下咁解
我都叫佢... 要玩ok但係唔好上身上心
end up上哂身又上哂心 =.=""
返到黎仲有十九萬樣野等住佢同男友去做 =.=
都唔知佢點收科
引用:
即係你朋友食2家?
一女2男?

咁天真,你點人,人點對你,
人把口最叻話等你,轉頭等埋第2,3,4,5個添
出得黎行,預左要還,你呃人,人呃你,相對既
可以咁講...
不過佢話o係香港唔會見個第三者wor
我聽住先...

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 10-25-10, 11:45 AM   #549
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Alata 查看文章
第一次係呢版出post
有冇偵察過先呀.....B52唔係人人揸得起.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 10-25-10, 11:47 AM   #550
irismong
Goo ◕ ω ◕

咩叫B52?

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:27 AM

手機版 | APP版