Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-28-11, 06:41 PM   #1
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
難為想追的對方?

難為想追的對方?

即是你有無見過,例如你想追一個女仔,在麥記做的,當然日日去食喇,但係日日去難為佢個喎?多多野搞,又話無茄汁,又話D可樂如何…總之日日係要搞煩佢…

其實係乜心態既呢?點解會搞煩佢既呢?

因為最大問題係,佢如何由搞煩佢變左個feel係鍾意佢既?

你地有無遇過(其實我遇過幾次)?或者你係搞煩過人?

舊 06-28-11, 06:54 PM   #2
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
乜真係有D咁變態既人架
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 07:03 PM   #3
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實目的可能係想引對方注意,
但係用錯方法、或諗唔到其他方法.......

又或者,自己膽細臉皮薄,
怕對方知道自己鍾意佢,但係又想接近對方,
於是就一邊接近、一邊做一d 睇落去自己唔似係鍾意對方o既行為,於是......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 09:31 AM   #4
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: funnyfun 查看文章
乜真係有D咁變態既人架
我信樓主真係會咁做
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 11:02 AM   #5
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 二伍 查看文章
我信樓主真係會咁做
大帝過佢自己遇過幾次喎~

唔係應該係~
大帝試過幾次被d女仔搞到好煩~而又覺得d女仔都係想追佢~
既意思咩~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 12:21 PM   #6
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章

唔係應該係~
既意思咩~?
原來係閃光彈
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 04:14 PM   #7
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: (=v=)b 查看文章

唔係應該係~
既意思咩~?
唔太肯定係咪(想)追…

但唔知點解成日好煩咁囉…

舊 07-03-11, 10:05 PM   #8
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
就好似咁...
個人經驗係...某女生特別喜歡打某男生...很大原因是對他有意思...(係咪玩就唔知喇...因為幾痛下)
但係...日子長左,就會由只係打某男生,變做...打其他男生...就是不打該男生...

其實道理同上,對著不同異性,有不同的表達手法...
大帝所說的m記服務員...說真一句啦...買個餐果幾分鐘,如果唔係多d要求,點可以增加交流呢(雖然會令人反感)...

[其他方法]同服務員講,哇...今日天氣好好呀,比個魚柳包餐我啦,哇,唔知等陣會唔會落雨呢,我要飲可樂,你叫咩名呀?,比多兩包茄汁我啦...咁!? [將說話內容加長... ]

如果大帝你出理咁o既情況...就...只有你自己才知啦...
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版