Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-17, 11:40 PM   #7176
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: Eclair 查看文章
ミリオンライブ就出Cygame要做下野既

引用:
作者: lineage19 查看文章
可能係一個契機,
FGO上年突然大爆發都係因為由4石一抽變成3石一抽
FGO都叫仲有一堆死忠
呢隻就唔係
始終針係無兩頭利

剛剛抽左兩次十連只中一張SSR恆常三村かな子
仲諗緊去唔去埋最後一次
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 11:42 PM   #7177
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
ML打算放置play收石果d可以先升到lv5就可以選仕事, 可以用體力來升級, 升FANS同拿道具,
另外有玩cgss果d玩呢個唔難上手,歌速度170%大約cgss的9.3~9.4上下

不過6格個難度算唔算MASTER?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-17, 11:43 PM   #7178
axe1292
Game Master
AXE

今次前川件衫唔合我心水,
20抽中左張忍者就收手算
舊 06-30-17, 12:05 AM   #7179
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
想問下,今次抽o個陣送既彩圓石,過左期即係2號既話會點?唔係好明

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:07 AM   #7180
yorkyork

註冊日期: May 2010
過左期會變第二樣野比你換道具
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:18 AM   #7181
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
可惜唔可以儲落下次用
嘩,如果一次fes抽到可以換一張要幾錢?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:20 AM   #7182
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
有人計左,好似9萬YEN有找

舊 06-30-17, 12:22 AM   #7183
axe1292
Game Master
AXE

一單約$680~700有8400石, 要抽足300抽就要9PACK (正確D就8.9PACK)
你只要比6千元就可以換到你想要果個女仔啦, 係咪好抵呢
舊 06-30-17, 12:24 AM   #7184
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: axe1292 查看文章
一單約$680~700有8400石, 要抽足300抽就要9PACK (正確D就8.9PACK)
你只要比6千元就可以換到你想要果個女仔啦, 係咪好抵呢
相比上次十幾pack 都唔中限萌香, 我覺得好抵
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:28 AM   #7185
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: sd03021 查看文章
FGO都叫仲有一堆死忠
呢隻就唔係
始終針係無兩頭利

剛剛抽左兩次十連只中一張SSR恆常三村かな子
仲諗緊去唔去埋最後一次
點解會覺得 CG 無死忠

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:31 AM   #7186
axe1292
Game Master
AXE

死忠度度有,
不過FGO果邊抽到隻隻野都有不同用,
但呢邊除左個樣之外大部份都係同一樣野,
唔係本命好多都唔洗追,
另外呢邊個垃圾PICKUP都係問題,
FGO果邊大約1/2~1/3左右,
但呢邊只係正常2倍,
想中PICKUP都唔易
舊 06-30-17, 12:35 AM   #7187
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
點解會覺得 CG 無死忠
唔敢話呢邊完全無
只係相比之下估計無FGO咁多?
而且呢邊角色實在太多 根本追唔哂

而家出呢D卡都係針對全屬歌比較有用
對於我呢D四不像黎講真係無咩作用..
舊 06-30-17, 12:39 AM   #7188
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: axe1292 查看文章
死忠度度有,
不過FGO果邊抽到隻隻野都有不同用,
但呢邊除左個樣之外大部份都係同一樣野,
唔係本命好多都唔洗追,
另外呢邊個垃圾PICKUP都係問題,
FGO果邊大約1/2~1/3左右,
但呢邊只係正常2倍,
想中PICKUP都唔易
而家個情況就係令限定卡變得唔稀有
雖然話可以比部分玩家一個機會抽番,不過長遠黎講我覺得唔係一件好事
某程度上官方開始自己玩自己
舊 06-30-17, 12:42 AM   #7189
Crazy Gamer
馬弓手

引用:
作者: sd03021 查看文章
而家個情況就係令限定卡變得唔稀有
雖然話可以比部分玩家一個機會抽番,不過長遠黎講我覺得唔係一件好事
某程度上官方開始自己玩自己
部分同意
通常呢D招數都係隻驚就死先會出?

舊 06-30-17, 12:47 AM   #7190
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
個個都用下體思考就大把人會課到天井
當個個都有既時候 追排名分數既人 你可以唔天井?
唔追個d根本就冇影響....返返去用唔用下體思考
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 12:48 AM   #7191
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
之前期期限定都總會見到有人一千幾百抽去追,當然有天井以後無呢支歌仔唱啦

咁音 GAME 係有本身既問題,唔追 PRP 唔追金盃真係唔需要點抽,好多人係有本命同擔當就夠

FGO 無非洲石之後我都好期待睇下財報走勢會點

PS. 而家純色公主隊D腳就係因為可以四不象打分先咁勁

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 01:07 AM   #7192
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

天井其實幾可惡

因為FES限開左5期, 我一直都唔中VO的彩色隊果3隻(FES RIN, FES兔, FES家姐), 但想要的卡其實好早中晒
BTW因為唔份氣而每次都會追多幾PACK, 但結果當然唔中啦

今次正常運轉, 第30連就中左FES貓, 照追多幾PACK到駁呢3隻
駁到一個位想停了, 但係見到個天井數字係210連, 差90連, 搞到為左天井一隻鬥氣的卡最後仲課得多過以前

此篇文章於 06-30-17 11:02 AM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 01:17 AM   #7193
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
FGO無論幾多%
佢一日攬住礼装一齊抽一日都係垃圾

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 09:32 AM   #7194
yorkyork

註冊日期: May 2010
cgss同gbf都3%,
不如sv都變埋3%啦,
不過sv比人燒緊
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 11:45 AM   #7195
Crazy Gamer
馬弓手

以後Twitter果邊少好多花生
引用:
作者: lineage19 查看文章
天井其實幾可惡

因為FES限開左5期, 我一直都唔中VO的彩色隊果3隻(FES RIN, FES兔, FES家姐), 但想要的卡其實好早中晒
BTW因為唔份氣而每次都會追多幾PACK, 但結果當然唔中啦

今次正常運轉, 第30連就中左FES貓, 照追多幾PACK到駁呢3隻
駁到一個位想停了, 但係見到個天井數字係210連, 差90連, 搞到為左天井一隻鬥氣的卡最後仲課得多過以前
當還左個心願

舊 06-30-17, 02:38 PM   #7196
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
繼續係蘿莉的形狀

有d脫力的rap...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 02:51 PM   #7197
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF

超高畫質MV mode實裝

此篇文章於 06-30-17 04:27 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 03:23 PM   #7198
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

找錯處

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 06-30-17 03:41 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 03:44 PM   #7199
Crazy Gamer
馬弓手

部機唔對應
睇黎係時間換機....

岩岩打緊歌果時仲彈埋game
開服而黎第一次....

此篇文章於 06-30-17 03:53 PM 被 6078 編輯。
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 03:55 PM   #7200
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
差好遠喎...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 11:23 PM

手機版 | APP版