Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-14, 08:24 PM   #2651
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: RidgeRacerDS 查看文章
4999人仔如果賣hkd 4800
實俾水貨佬掃哂上去賣
到時我地一定長期捱炒價...
死嘞(黑心Mode發動)~ 突然間自己好慶幸買咗水機...
到時如果[國剷用行機]真係夠膽死公價4999人仔~
香港行機肯定俾班國剷水貨佬當奶粉咁掃到毛都無條!!(除非香港行機仲貴過國剷用行機).

依家啲水機存貨更加應該搶晒番倉; 擺到九月至賣就奇貨可居, 好過做網拍!

jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 08:49 PM   #2652
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
最多咪搶一排...
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 10:04 PM   #2653
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: jamcat 查看文章
死嘞(黑心Mode發動)~ 突然間自己好慶幸買咗水機...
到時如果[國剷用行機]真係夠膽死公價4999人仔~
香港行機肯定俾班國剷水貨佬當奶粉咁掃到毛都無條!!(除非香港行機仲貴過國剷用行機).

依家啲水機存貨更加應該搶晒番倉; 擺到九月至賣就奇貨可居, 好過做網拍!

美國咁多貨唔驚

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 10:19 PM   #2654
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
唔該唔好再貼4999呢個流料啦...微軟/百視通根本未公佈過幾錢

連新浪自己都縮沙,遊俠網都走去串佢地
http://www.ali213.net/news/html/2014-4/103401.html

4999係源自一單愚人節新聞,D大陸網係唔係都信:
http://www.wpdang.com/archives/100506.html

黎緊E3都話唔埋降價啦都仲4乜999,另外不妨去睇下Surface/iphone/ipad呢D係大陸點賣
同埋我覺得估強國人點諗前可以去例如百度xboxone吧睇下有關呢單新浪"獨家報導"既topic

此篇文章於 05-01-14 11:01 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 11:43 PM   #2655
D-Joe
Game Master

唔記得講一講,個百視通發表會唔單止好似遊俠網咁講冇乜料,仲好搞野(識做?)

15分鐘發佈,2個鍾"午餐"

舊 05-02-14, 10:15 AM   #2656
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: rokuna 查看文章
美國咁多貨唔驚
又有傳話中國版係上海做 , 可能同美版機內置O既野有D唔同 ,
所以美國多貨都未必可以拎去賣
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 11:26 AM   #2657
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
暫時只係話9月出港行版機,
請問講左到時有咩中文化o既game未呢??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 11:44 AM   #2658
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: kakajit 查看文章
又有傳話中國版係上海做 , 可能同美版機內置O既野有D唔同 ,
綠霸安定。

引用:
作者: D-Joe 查看文章
唔該唔好再貼4999呢個流料啦...微軟/百視通根本未公佈過幾錢

連新浪自己都縮沙,遊俠網都走去串佢地
http://www.ali213.net/news/html/2014-4/103401.html

4999係源自一單愚人節新聞,D大陸網係唔係都信:
http://www.wpdang.com/archives/100506.html

黎緊E3都話唔埋降價啦都仲4乜999,另外不妨去睇下Surface/iphone/ipad呢D係大陸點賣
同埋我覺得估強國人點諗前可以去例如百度xboxone吧睇下有關呢單新浪"獨家報導"既topic
呢度係咁O架啦,見怪不怪。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 03:22 PM   #2659
kakajit
Game Master

引用:
作者: mrk 查看文章
暫時只係話9月出港行版機,
請問講左到時有咩中文化o既game未呢??
其實現有LAUNCH TITLE都有做左中文化
(睇爆機STAFF LIST有講...應該唔會無啦啦整個中文化TIM入去又唔做中文?
舊 05-03-14, 06:34 PM   #2660
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
其實現有LAUNCH TITLE都有做左中文化
(睇爆機STAFF LIST有講...應該唔會無啦啦整個中文化TIM入去又唔做中文?
即係到時實有中文Game出啦!
暫時估到會有中文化的:Titanfall、TOMB RAIDER:ED!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 05-03-14, 06:37 PM   #2661
mrk

引用:
咁美國版轉港版應該得啦啩!!

PS:最怕香港MS將港版機跟中國版個面,我一定立刻轉日版機!

舊 05-03-14, 10:14 PM   #2662
kakajit
Game Master

其實而家好多人都等緊主機有中文化 , 到時就知道D GAME係唔係內置埋中
舊 05-03-14, 11:27 PM   #2663
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
似乎5月又有系統更新
http://majornelson.com/2014/05/02/co...e-recognition/
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-14, 12:16 AM   #2664
D-Joe
Game Master

引用:
作者: mrk 查看文章
即係到時實有中文Game出啦!
暫時估到會有中文化的:Titanfall、TOMB RAIDER:ED!!
聽聞Titanfall美版Live度買冇內置中文的,到時出左中文系統都係英文咁

另外DR3似乎係全世界版本都內置中文(至少LIVE賣場咁寫)

舊 05-05-14, 09:59 AM   #2665
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: taikin0901 查看文章
http://www.xbox.com/zh-HK/xboxliveoffer/terms
多D詳情, 不過都係無講去game舖買code卡得唔得.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 10:41 AM   #2666
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: ahleung 查看文章
http://www.xbox.com/zh-HK/xboxliveoffer/terms
多D詳情, 不過都係無講去game舖買code卡得唔得.
唔知佢送嗰一年金會員用黎續得唔得呢 , 不過就算一定要用信用卡比正價續都抵 , 雖然RYSE我已經買左
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 01:25 PM   #2667
taikin0901
Crazy Gamer

360中文介面內頁都更新左 , 同信用卡同預付卡都可以 , 不過MS真係............不停變

舊 05-05-14, 01:49 PM   #2668
Hello MiMi
Game Master

忍唔住要出手,今晚可能落188 買
暫定 DR3, RYSE, TF, Kinect TV Mount

唔知4500 落唔落到樓呢
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 02:40 PM   #2669
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
忍唔住要出手,今晚可能落188 買
暫定 DR3, RYSE, TF, Kinect TV Mount

唔知4500 落唔落到樓呢
ryse你唔等佢送呀?
舊 05-05-14, 02:48 PM   #2670
Hello MiMi
Game Master

引用:
ryse你唔等佢送呀?
要買就一次過啦 (我係咁諗)
廢事玩左陣想買又要出去買...

可能最後都唔買住,等9 月
睇下今晚落到188 咩心情先算吧

(收番,原來RYSE 充1 年就免費送,只係要等到10 月 1 號?咁可能真係hold 住先了 , 原諒我無骨氣)

此篇文章於 05-05-14 02:52 PM 被 Hello MiMi 編輯。
舊 05-05-14, 03:34 PM   #2671
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
要買就一次過啦 (我係咁諗)
廢事玩左陣想買又要出去買...

可能最後都唔買住,等9 月
睇下今晚落到188 咩心情先算吧

(收番,原來RYSE 充1 年就免費送,只係要等到10 月 1 號?咁可能真係hold 住先了 , 原諒我無骨氣)
hehe , 呢個唔係骨氣問題嘅 , 有得FREE無理由專登比錢買架嘛 . 不過我DAYONE就已經買左
舊 05-05-14, 09:15 PM   #2672
Hello MiMi
Game Master

引用:
hehe , 呢個唔係骨氣問題嘅 , 有得FREE無理由專登比錢買架嘛 . 不過我DAYONE就已經買左
手已入
188 居然無乜貨
今晚補相
日後多多指教了
舊 05-05-14, 10:54 PM   #2673
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
手已入
188 居然無乜貨
今晚補相
日後多多指教了
恭喜新機主,
買了美版還是歐版?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 11:39 PM   #2674
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
想用手機Apps下載XB1 Smartglass 玩DR3 開寶箱, 但Apps話唔支援香港地區??
有無師兄搞得到? 應該點搞??
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 12:11 AM   #2675
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: 八仙果 查看文章
恭喜新機主,
買了美版還是歐版?
美版加原裝牛
Dr3
Titanfall

未買kinect tv mount 下個星期先買
Voice command 好好玩!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 03:07 AM

手機版 | APP版