Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-16, 09:38 PM   #3226
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
以前用飛都可以抽月尾特別pool,
依家見你地儲得多個個月都整D新飛出黎,
唔夠十張又留唔到下個月,
真係極品
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 10:04 PM   #3227
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
無啦啦凸爆左SR港姐,原來佢之後1次過派4隻SR,仲以為有排打
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 01:41 PM   #3228
ShinDou

凸爆左2次港姐了

350隻尊尼得10%飛唔係好想打
舊 05-25-16, 02:01 PM   #3229
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
凸爆左2次港姐了

350隻尊尼得10%飛唔係好想打
我都覺得不值打,你話100%SSR券我都會同你傻下.10%算把啦

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 02:09 PM   #3230
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
明明係90%sr卷
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 02:12 PM   #3231
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: J+1 查看文章
明明係90%sr卷
由手機版發出
不是90%R券嗎

舊 05-26-16, 05:28 PM   #3232
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
其實唔駛爆水都打得夠350隻尊尼。
不過可能要放棄打錢同資材咁解。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 09:23 PM   #3233
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
sr突埋第2隻

之後,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 09:58 PM   #3234
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
sr突埋第2隻

之後,,,,,,

恭喜晒,呢隻堅正!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 08:48 AM   #3235
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://dengekionline.com/elem/000/001/282/1282578/

為左令隻sr死快d.....請先將第一隻sr上左40呢先比冇練過o既第2隻sr食....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 04:23 PM   #3236
Crazy Gamer

6月1日, GREEN RIVER LIGHT來襲!

有幾多人又要死比佢?
舊 05-27-16, 04:24 PM   #3237
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
6月1日, GREEN RIVER LIGHT來襲!

有幾多人又要死比佢?
如果是飛甩雞毛,真的會引到好多人

舊 05-27-16, 04:27 PM   #3238
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
如果是飛甩雞毛,真的會引到好多人
咁我諗三隻SSR特效肯定有一隻飛甩雞毛!
另一隻係ZEGAPAIN應該.
最後一隻估佢唔到.
舊 05-27-16, 04:36 PM   #3239
書仔
Game Master
路人一名

引用:
咁我諗三隻SSR特效肯定有一隻飛甩雞毛!
另一隻係ZEGAPAIN應該.
最後一隻估佢唔到.
我這個無課玩家,都是去一日一石許願池碰碰運氣的了

舊 05-27-16, 07:16 PM   #3240
ShinDou

咁快出多老機師3﹖SKIP晒1,2,咁W同WZ點出﹖
舊 05-27-16, 07:30 PM   #3241
Crazy Gamer

睇番官網, G同ENDLESS WALTZ中間重有一格?!
唔係08MS小隊呱.......
舊 05-27-16, 11:51 PM   #3242
Crazy Gamer

射飛甩雞毛同拳FREEDOM確定,第三隻未清楚.
舊 05-29-16, 03:44 AM   #3243
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
拎埋最後一張卷
十抽中貳號機
前後中3ssr,今次賺哂
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 10:30 AM   #3244
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
張圖係射ZEGAPAIN...會唔會有機會舊機有特效?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 10:57 AM   #3245
clie

引用:
作者: 6078 查看文章
拎埋最後一張卷
十抽中貳號機
前後中3ssr,今次賺哂
恭喜~50抽0SSR,計埋前兩個月末EV一共130抽全炒
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 10:59 AM   #3246
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
張圖係射ZEGAPAIN...會唔會有機會舊機有特效?
係既話隻萬年雪有機會出動
舊 05-29-16, 11:35 AM   #3247
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
恭喜~50抽0SSR,計埋前兩個月末EV一共130抽全炒
我自從單抽三石中明日香後無論抽乜都仆直,連石抽都死晒。
唔計啱啱張100%ssr中盾gunbuster,對上三張中ssr都係重複……

check番原來10%時搏中咗隻花,其他夾埋100抽白果……

此篇文章於 05-29-16 11:41 AM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 05-29-16, 01:13 PM   #3248
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
最近好似係咁出射機咁
黎緊獎品又係射....

引用:
我自從單抽三石中明日香後無論抽乜都仆直,連石抽都死晒。
唔計啱啱張100%ssr中盾gunbuster,對上三張中ssr都係重複……

check番原來10%時搏中咗隻花,其他夾埋100抽白果……
如果唔係pickup池成日都凝住會重覆sosad
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-16, 12:04 AM   #3249
Crazy Gamer

引用:
作者: 6078 查看文章
最近好似係咁出射機咁
黎緊獎品又係射....

如果唔係pickup池成日都凝住會重覆sosad
最濕滯係打咗咁多必肥同十幾萬f corn但冇機升……
舊 05-30-16, 10:37 AM   #3250
clie

儲左四百幾萬,刷LAST關又有一堆UC尊尼,正好用黎MAX舊機
頭先食10張就MAX埋初號機

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版