Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-17-12, 11:39 PM   #301
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
670 : 名無しさん@ゴーゴーゴーゴー!: 2012/08/14(火) 09:20:32.87 ID:e+o0RkBa0
【ID】hopeR32
【罪状】回線切り
【階級】軍曹
【遭遇日時】 2012/8/14 9:00
【備考】
5thのガンダムLv1のが危険かもしれん

岩岩中左呢條友伏
不過呢舖罪狀係Bouns全開後全程最前線送分放置play

舊 09-18-12, 12:04 AM   #302
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
那我都順便爆一下了
ID: umenokuni-k (大致上應該沒錯
罪狀?: 開guntank長期占據BASE頂又不開炮 (已經是軍曹還是曹長什麼的了)
而且有開VC但沒有出聲,懷疑是搞實況的?

當下重生的時候賞了他2炮

舊 09-18-12, 10:20 AM   #303
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
打左8百幾局,終於開到一部魔蟹e,但係重到好多機未有得用。
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 06:46 PM   #304
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
■次回アップデート予定
9月20日(木)14:00~、新しいモビルスーツを2機(連邦軍1機、ジオン軍1機)追加予定です。
また、2012年9月20日(木)~23日(日)まで開催される「東京ゲームショウ2012 バンダイナムコゲームス・ブース」にて、
「機動戦士ガンダム バトルオペレーション」の今後の大型アップデートの内容を一部ご紹介させていただきます。
詳細は、続報をお待ちください。

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-12, 11:51 PM   #305
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

而家入親房都係自護
揀左efsf都係

話說自己屋企打機個畫面都冇官方畫面咁順
舊 09-19-12, 05:22 PM   #306
crusty

註冊日期: Aug 2012
引用:
作者: 泰利 查看文章
而家入親房都係自護
揀左efsf都係

話說自己屋企打機個畫面都冇官方畫面咁順
應該關ps3 機能問題.....一玩夜晚/嵐/夕 場 就算個個都係4條bar以上都好明顯覺得fps低好多
crusty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 06:38 PM   #307
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
其實已經唔關機既問題
係D人既問題
連幫自護都係咁
D人打到唔上唔落
已經4,5隻攻到入對方基地
D人聽到自己基地比人放炸彈就傻晒咁行番轉頭
但係都唔諗下你行得番去黎都比人炸左啦
不如繼續攻入去炸番人基地咪得
仲有街場好多支機又係
企到十萬幾里遠, 又射人唔中
到人地D格機行第2條路去左斬佢又係咁CALL你救
不如你行前少少起碼射到人得黎自己友救你都易D

舊 09-19-12, 06:48 PM   #308
HI_Ricky
深山人士

我平時雷射大炮都企到好後.企前好易比人1round 就飛到黎,

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 09-19-12 06:50 PM 被 HI_Ricky 編輯。
舊 09-19-12, 06:49 PM   #309
VICT
什麼超有趣的?

你射得中人更係啦
慘在街場好多支機可以得個100分都未必有既ASS
擊破更係0添啦

舊 09-19-12, 06:53 PM   #310
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: VICT 查看文章
你射得中人更係啦
擊破更係0添啦
可能因為我已LV6 ... XD

舊 09-19-12, 06:57 PM   #311
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
其實已經唔關機既問題
係D人既問題
連幫自護都係咁
D人打到唔上唔落
已經4,5隻攻到入對方基地
D人聽到自己基地比人放炸彈就傻晒咁行番轉頭
但係都唔諗下你行得番去黎都比人炸左啦
不如繼續攻入去炸番人基地咪得
仲有街場好多支機又係
企到十萬幾里遠, 又射人唔中
到人地D格機行第2條路去左斬佢又係咁CALL你救
不如你行前少少起碼射到人得黎自己友救你都易D
除非捕到個好位,唔係就應該保持喺隊友雷達範圍,特別係都市,好多時就算雷達見到都行唔到過去。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-12, 07:00 PM   #312
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
你射得中人更係啦
擊破更係0添啦
我用LV6吉仔,經常都係擊破0分
如果用豆槍就會變成送好多ASS俾人。
舊 09-19-12, 07:03 PM   #313
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
除非捕到個好位,唔係就應該保持喺隊友雷達範圍,特別係都市,好多時就算雷達見到都行唔到過去。
都市支援打法: 準星先對好高度,左/右dash, 再回dash時小修正就射....

此篇文章於 09-19-12 07:05 PM 被 HI_Ricky 編輯。
舊 09-19-12, 07:18 PM   #314
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
你射得中人更係啦
擊破更係0添啦
係啲隊友冇用,射到出哂煙都俾人走得甩。
舊 09-19-12, 07:22 PM   #315
VICT
什麼超有趣的?

引用:
我用格機萬用機
真係好少見支機可以企到勁遠都射得中LO
特別係沙漠同山場, 都市都好D
我斬死BZ死對面都唔見D支機中一槍就多.. (企到勁遠個D

舊 09-19-12, 07:22 PM   #316
HI_Ricky
深山人士

引用:
又唔追又阻住後面補1飛果下先火滾....

舊 09-19-12, 07:51 PM   #317
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
我用格機萬用機
真係好少見支機可以企到勁遠都射得中LO
特別係沙漠同山場, 都市都好D
我斬死BZ死對面都唔見D支機中一槍就多.. (企到勁遠個D
都市真係好怕狙機喺大廈罅放冷槍。
舊 09-19-12, 11:24 PM   #318
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
大家有幾多日連續la?

我岩岩今日第80日
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 12:17 AM   #319
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
第1日到而家未斷過纜

舊 09-20-12, 12:21 AM   #320
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
上星期開始放棄

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-12, 01:03 AM   #321
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: GN00508771 查看文章
上星期開始放棄
棄坑丫
好事黎架...
冇課金=冇得生存
舊 09-20-12, 09:07 AM   #322
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: 泰利 查看文章
棄坑丫
好事黎架...
冇課金=冇得生存
唔俾錢嘅話,剩返做槍手一條路。
舊 09-20-12, 09:27 AM   #323
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: ambrose35hk 查看文章
大家有幾多日連續la?

我岩岩今日第80日
引用:
作者: chow263 查看文章
第1日到而家未斷過纜
一樣未斷嘅吉姆粉絲路過/\

舊 09-20-12, 10:43 AM   #324
siuterry
Insane Gamer

有課金, 但半放棄中

舊 09-20-12, 10:55 AM   #325
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: ambrose35hk 查看文章
大家有幾多日連續la?

我岩岩今日第80日
今日第83日,唔知點解咁有心機玩。

引用:
唔俾錢嘅話,剩返做槍手一條路。
我俾$既機得格吉。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 08:39 PM

手機版 | APP版