Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-17, 02:06 PM   #301
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
初中大空翼衝力射球有S
呢張升UR應該唔會錯

Sent from my iPhone using Gaforum
三連霸嗰張(即波衫左邊膊頭破咗嗰張)!?

係的話, 這張是現在最強的大空翼, 快D升上UR
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 06:57 AM   #302
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
抽到相同的SSR角色應該點處理?

舊 07-05-17, 07:09 AM   #303
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
2隻同技﹖我自己會留,可能之後會再出同名但有勁招,可以俾佢食左學技,當必肥升我覺得好蝕
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:04 AM   #304
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
退左個無人開局既架仔盟, 有無盟有位?
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 11:25 AM   #305
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
方便既話收埋我

罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 02:26 PM   #306
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
方便既話收埋我 + 1 THX
931 428 680

舊 07-05-17, 09:19 PM   #307
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
黎緊有得抽梅拿…

舊 07-05-17, 11:24 PM   #308
spikekit
敗家仔

PSN  IDspikenineball
撳 share play 就彈app
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 07:15 PM   #309
罐頭燒賣
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
Online對戰打唔贏

完唔到日任
另外想請教下sr防中同後衛有咩選擇?

此篇文章於 07-06-17 07:19 PM 被 罐頭燒賣 編輯。
罐頭燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 09:12 AM   #310
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 罐頭燒賣 查看文章
Online對戰打唔贏

完唔到日任
另外想請教下sr防中同後衛有咩選擇?
SR的話......

防中: 予選松山、卡魯治、RJ7浦邊

後防: 贊廸尼、羅拔臣、阿根廷後衛、中學樑仔、RJ7板本

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984

此篇文章於 07-07-17 09:19 AM 被 tsddr 編輯。
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:26 PM   #311
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
10連+4抽食哂屎......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:28 PM   #312
ShinDou

而家諗住完全唔抽,等SSR UP POOL OR 龍/DF PICKUP POOL先抽 @@

不過而家日任咁改真係冇乜心機同佢清,要人ONLINE贏,ONLINE應該係人控﹖又要等又唔知打D咩歐洲陣,上得去打果D都唔會渣得去邊,應該好難完到,除左課長,課長都唔貪你每日1粒石啦

而家連聯賽我都唔打,可能等跌番落D聯賽先打下D新手陣屈分拎獎品算
舊 07-07-17, 08:31 PM   #313
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家諗住完全唔抽,等SSR UP POOL OR 龍/DF PICKUP POOL先抽 @@

不過而家日任咁改真係冇乜心機同佢清,要人ONLINE贏,ONLINE應該係人控﹖又要等又唔知打D咩歐洲陣,上得去打果D都唔會渣得去邊,應該好難完到,除左課長,課長都唔貪你每日1粒石啦

而家連聯賽我都唔打,可能等跌番落D聯賽先打下D新手陣屈分拎獎品算

好快有200萬DL活動話7月中
之後有新強襲有利華爾同利雲
之後活動有火野同有雷獸強哥....

唔係缺龍真係留下石,暑假大把野引你課

每日任ONLINE要贏一場係好煩,收少一石
除玩家之外其實有電腦

此篇文章於 07-07-17 08:34 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 08:37 PM   #314
ShinDou

ONLINE戰可以揀打電腦咁正﹖電腦應該易打好多,但成堆歐洲陣都係煩
舊 07-07-17, 09:02 PM   #315
okabe

引用:
ONLINE戰可以揀打電腦咁正﹖電腦應該易打好多,但成堆歐洲陣都係煩
係抽選,唔係揀
電腦都唔係易打好多
舊 07-07-17, 10:27 PM   #316
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
唔抽石都可以打連戰搏出辛坦拿

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:28 PM   #317
ShinDou

而家個活動隻新坦拿勁過上次隻強襲好多,起碼有必射,不過活動派既能力應該低過抽既30%度
舊 07-07-17, 11:35 PM   #318
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: okabe 查看文章

除玩家之外其實有電腦
不知是否改了, 今日任務不用再打ONLINE PVP
舊 07-07-17, 11:43 PM   #319
okabe

引用:
作者: Leong 查看文章
不知是否改了, 今日任務不用再打ONLINE PVP
改得好,打一場都叫容易
但要人一勝真係趕客
拎你一石姐駛唔駛SET咁難
舊 07-08-17, 07:28 AM   #320
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: okabe 查看文章

除玩家之外其實有電腦
依家真係全力留石
得有Fes先抽喇

舊 07-08-17, 08:21 AM   #321
ShinDou

個新活動咁正既﹖咁多版有排打,派好多石,都未打晒D版已經跌左隻SSR新坦拿

原來而家個POOL有龍抽,射晒35石落海,而家諗住全力打石抽龍,主線仲大把石未執,平時D強襲又係
舊 07-08-17, 09:40 AM   #322
ShinDou

射多兩野中虹,不過係松山,都好,我冇SSR DF XD
舊 07-08-17, 10:22 AM   #323
Leong
Crazy Gamer

引用:
射多兩野中虹,不過係松山,都好,我冇SSR DF XD
你就好啦! 我昨晚必中SSR卷, 中東邦日向, 仲要重複第3隻
舊 07-08-17, 10:26 AM   #324
ShinDou

乜有派過必SSR飛咩﹖我冇既﹖@@

日向都勁既留住先睇下有冇新屬有勁招俾佢食 XD
舊 07-08-17, 11:26 AM   #325
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
個新活動咁正既﹖咁多版有排打,派好多石,都未打晒D版已經跌左隻SSR新坦拿

原來而家個POOL有龍抽,射晒35石落海,而家諗住全力打石抽龍,主線仲大把石未執,平時D強襲又係
等月中至月尾,再有FES先抽啦,起碼全部最小都係SR,中到唔岩用既SR都可以升左佢上SSR再賣
Keeper要練兩隻先掂呀,依家打online match,對面狂用技射門,一個keeper好難頂得晒上下半場
我都練左兩隻,好多時都要換人先頂得住

引用:
乜有派過必SSR飛咩﹖我冇既﹖@@

日向都勁既留住先睇下有冇新屬有勁招俾佢食 XD
賣1隻SSR(用抽返無用既SR升上去) 有15金幣
150金幣就可以換到一張必中SSR劵

此篇文章於 07-08-17 11:29 AM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 05:11 AM

手機版 | APP版