Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-05, 01:44 PM   #101
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 搖搖
加能力(?)果d runes
如果同一款加落唔同部份(頭手腳)
個效果有幾多?
(好似好混亂既問題 )

同埋...
普通唔減health同-50 & -100有咩分別?
Minor,major,supxxx咁加先會+3,加三個minor都係加一
如果唔係邊駛分三種仲要減hp
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 01:46 PM   #102
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: 摩亞
Minor,major,supxxx咁加先會+3,加三個minor都係加一
如果唔係邊駛分三種仲要減hp
3q

舊 06-29-05, 01:46 PM   #103
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
3q
唔駛3q...因為我親身去做過呢d野
舊 06-29-05, 01:48 PM   #104
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
唔駛3q...因為我親身去做過呢d野
...其實我都係
沉晚睇下先發覺...裝minor同major都只係加1所以先問

舊 06-29-05, 01:50 PM   #105
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
...其實我都係
沉晚睇下先發覺...裝minor同major都只係加1所以先問
sup減得太多..我宜家安一粒minor(blood),一粒major(blood,-50hp),安返粒(major hp,+40hp)咁樣就可以加返

[個人用法]
舊 06-29-05, 01:54 PM   #106
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
sup減得太多..我宜家安一粒minor(blood),一粒major(blood,-50hp),安返粒(major hp,+40hp)咁樣就可以加返

[個人用法]
orz
又唔想整49既armor
>49果d armor要去邊度整/買?

舊 06-29-05, 01:55 PM   #107
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
orz
又唔想整49既armor
>49果d armor要去邊度整/買?
http://www.gwonline.net/page.php?p=75
指返自己個職睇
舊 06-29-05, 02:01 PM   #108
搖搖
永遠的毛毛王子↓

好鬼遠 orz

temple of age
mission完左會唔會去到果度?

要行過crused land 我覺得一個人無咩可能...

舊 06-29-05, 02:04 PM   #109
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
好鬼遠 orz

temple of age
mission完左會唔會去到果度?

要行過crused land 我覺得一個人無咩可能...
temple of age係一條村,即係underworld入口,rush去吧啦

只要有超根性,咩野都有可能,燃燒吧~!!
舊 06-29-05, 02:06 PM   #110
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
temple of age係一條村,即係underworld入口,rush去吧啦

orz
等大航海個安全周完左先去rush~

舊 06-29-05, 02:18 PM   #111
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:

我到左但係都去唔到underworld.....

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 02:41 PM   #112
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
果隊泡菜隊有幾多個monk?
好似有人講過,記得可以做到釣命隊
試過好似6-7個mo
1-2個e
2個smilth
2 個heal
2 個prot
應該.甘

打得勁辛苦
然後打到差唔多贏
最後比第3者
ko 2邊

一見到尼隊
全隊都係同一反應

通常都係2-3個
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 02:45 PM   #113
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 亞索龍α
我到左但係都去唔到underworld.....
我見隻野一時出現一時消失,都唔知佢想點,但我又唔想比成千蚊走去試
舊 06-29-05, 02:59 PM   #114
wgzc
Game Master
rofl

要有favor 先可以去......
舊 06-29-05, 03:20 PM   #115
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
請問 我想係2年後轉副職(n)應該找邊個?

謝謝

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 03:26 PM   #116
wgzc
Game Master
rofl

引用:
作者: Alquimlsta
請問 我想係2年後轉副職(n)應該找邊個?

謝謝
沙漠之後.
舊 06-29-05, 03:33 PM   #117
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
d armor...無乜幾款

就算勁d既 armor個款好多時都一樣既...
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 03:51 PM   #118
BlackWing
World Order
↘本氣度0

我,死好命,撞到有人200gp帶人去temple of ages
舊 06-29-05, 04:02 PM   #119
wgzc
Game Master
rofl

引用:
我,死好命,撞到有人200gp帶人去temple of ages
.........
正常...
舊 06-29-05, 04:19 PM   #120
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: wgzc
.........
正常...
只係冇想過200蚊咁平姐
別:你之前叫我打果句野你睇到未?
舊 06-29-05, 04:39 PM   #121
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
有無搞錯...
做做下mission dis ...
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 05:06 PM   #122
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
\ 返來啦 /
近排gdf gw有咩活動?
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 05:08 PM   #123
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 繪夢
\ 返來啦 /
近排gdf gw有咩活動?
今晚既活動係帶我去temple of age

舊 06-29-05, 05:09 PM   #124
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:

順手帶埋,上次行到一半就死左

舊 06-29-05, 05:22 PM   #125
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:

好~~幾多點集合?
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 06:08 PM

手機版 | APP版