Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 03:59 PM   #301
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
哩隻game 係勁, 手提版好耐無試過人氣咁高

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 03:59 PM   #302
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: Azusa 查看文章
中環Sony Pro Shop 無電話到, 行過影都未見
一早講o左pro shop預正日...
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 03:59 PM   #303
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 新月 查看文章
hotline到o左現貨$319
同收番黎既風差不多吧

舊 03-26-08, 04:00 PM   #304
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: t-cup 查看文章
哩隻game 係勁, 手提版好耐無試過人氣咁高
俾多d野你做唔好咩?

好快又要網聚?

舊 03-26-08, 04:01 PM   #305
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 新月 查看文章
hotline到o左現貨$319
訂左駛唔駛加錢?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:01 PM   #306
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
作者: lauchai 查看文章
俾多d野你做唔好咩?
好快又要網聚?
我其實無咩做, 都係睇o下你地講咩. 一向都鬆.. 不過哩個 topic 好多料應該要放o向討論區

太難搵地方服侍咁多位大爺, 我唔會再搞. 我就無問過亞飛, 唔知佢想唔想搞o者.

舊 03-26-08, 04:04 PM   #307
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: janicebb 查看文章
蛇左去GAMEHXT攞貨,無加價!!現貨要$330
330, 又OK喎, GAME HXT係邊嫁??
貨量多唔多??
我仲番緊工=.=""
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:05 PM   #308
ricerice
Game Master
眼鏡娘

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: t-cup 查看文章
我其實無咩做, 都係睇o下你地講咩. 一向都鬆.. 不過哩個 topic 好多料應該要放o向討論區

太難搵地方服侍咁多位大爺, 我唔會再搞. 我就無問過亞飛, 唔知佢想唔想搞o者.
因間搞meeting果個去到又無位坐xD

舊 03-26-08, 04:07 PM   #309
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: money 查看文章
熱線個電話直頭唔通
唔通即係有貨啦..
佢做生意唔得閒聽電話..
舊 03-26-08, 04:08 PM   #310
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
入咗$330,報告一下先~

install都幾耐,in咗我半程車~

loading真係快到冇朋友,由準備至任務開都係用左差唔多三秒

之前同人講過話item問題,係真係可以帶99粒閃光用打,不過要帶去合。
即係你可以帶99粒素材玉同99隻光蟲去打(唔知c社點解咁做,無限閃光仲駛玩既)

聲音方面比以前「實」咗,好有臨場feel

以上~

p.s
我都响hit買,見佢嚟咗好多貨~

此篇文章於 03-26-08 04:15 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:11 PM   #311
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-26-08, 04:13 PM   #312
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 如月刃 查看文章

雜念技能原來係儲氣減慢,我用太刀的確儲慢咗,不過另一個變更點就是太刀所消耗既氣比以前少,2既話連出三次氣刃斬已經冇可能再出兩二次,但今集可以。

loading真係快到冇朋友,由準備至任務開都係用左差唔多三秒

之前同人講過話item問題,係真係可以帶99粒閃光用打,不過要帶去合。
即係你可以帶99粒素材玉同99隻光蟲去打(唔知c社點解咁做,無限閃光仲駛玩既)

以上~

p.s
請問HIT係邊, 可否告知??
舊 03-26-08, 04:15 PM   #313
野良猫
肥倫

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
請問HIT係邊, 可否告知??
即係game hit
灣仔188
舊 03-26-08, 04:17 PM   #314
t-cup
Moderator
CD-ROM

反而我想知件衫係咩裝黎, 麒麟裝?

舊 03-26-08, 04:17 PM   #315
charcsc2000
J神哥

引用:
即係game hit
灣仔188
咁遠
有沒人知龍珠有沒現貨買, 我怕去到好似星星咁就死,
另外旺角有貨未??

搶現貨真係好鬼緊張~
舊 03-26-08, 04:20 PM   #316
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
唔通即係有貨啦..
佢做生意唔得閒聽電話..
唔通 = 好多人問
冇人聽 = 做緊生意....

舊 03-26-08, 04:21 PM   #317
野良猫
肥倫

連滅龍彈都有得買…
舊 03-26-08, 04:22 PM   #318
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
咁遠
有沒人知龍珠有沒現貨買, 我怕去到好似星星咁就死,
另外旺角有貨未??

搶現貨真係好鬼緊張~
龍珠都返左貨,有現貨。不過唔知幾多銀。
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:24 PM   #319
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:

以上~

p.s
霸龍淚目
仲有鏟弓咁鬼勁既
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:30 PM   #320
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
技能大改

爆灰b

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:31 PM   #321
tamwayne
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
gamehit...
$330 現貨 out of stock

我買果時佢都要數清楚夠唔夠貨, 先敢賣比我

tamwayne 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:41 PM   #322
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
作者: tamwayne 查看文章
gamehit...

頭先取貨同買現貨條人龍排到落樓梯 無貨吾出奇

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:41 PM   #323
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: tamwayne 查看文章
gamehit...

咁快賣哂=.=""???
唔好嚇我阿..

神阿, 請留一隻給我..

引用:
作者: minolta 查看文章
龍珠都返左貨,有現貨。不過唔知幾多銀。
巴打有沒龍珠個電話, 可否pm我, 等我試下打去留一隻~

此篇文章於 03-26-08 04:44 PM 被 money 編輯。
舊 03-26-08, 04:48 PM   #324
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
SSP I-Gamer 三張紅衫有找

可惜, 因要Update至3.8,番屋企先有得玩
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 04:50 PM   #325
leotam3

註冊日期: Oct 2003
熱線未有電話

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 08:29 PM

手機版 | APP版