Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-03-11, 11:50 PM   #226
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: sunhikari 查看文章
你驚盲鬼會突然show部psp打mon Hun 好過啦
我身上的東西多的是, 不用PSP啦~

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 12:11 AM   #227
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
呀...知道了, 不過不記得樣子了
都話左你架啦
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 02:59 AM   #228
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
要引進換補機制了!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 08:19 AM   #229
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
要引進換補機制了!!!
咩換補機制?仲想換人?

舊 08-04-11, 08:23 AM   #230
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咩換補機制?仲想換人?
雷太你能購舉辦地點係邊嗎?
舊 08-04-11, 09:13 AM   #231
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
零號
我耐心等你PM舉辦地址

此篇文章於 08-04-11 09:15 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 09:52 AM   #232
綾小路雷太

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
零號
我耐心等你PM舉辦地址
終於PM哂... 逐五個PM堅係好難搞...= =

請大家湧躍投票,星期六晚按當時票數去特定食府落訂。
為保持公平原則,請大家不要向其他會員透露投票意向。
一經發現違規,斬立決,殺無赦

舊 08-04-11, 10:40 AM   #233
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
票已投......

舊 08-04-11, 10:43 AM   #234
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
PM 已收.有決定後盡快覆,thx
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 11:08 AM   #235
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
已收pm
已投票
已回pm!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 12:30 PM   #236
sunhikari
Crazy Gamer

投左票...
舊 08-04-11, 01:36 PM   #237
KIM
GAF足球隊金虎拾號

我投 C. 大富豪,果度雙鐘連代支,仲有記念品送,正!

舊 08-04-11, 01:38 PM   #238
綾小路雷太

引用:
我投 C. 金爺包全場消費請大家去大富豪,果度雙鐘連代支,仲有記念品送,正!
多謝金爺

舊 08-04-11, 01:42 PM   #239
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
香港大富豪唔係移民去左馬交咩

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 02:05 PM   #240
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
投左票..., thx

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 03:07 PM   #241
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 才子 查看文章
香港大富豪唔係移民去左馬交咩
我冇話不是馬交呀!
A. 中國城 & B. 杜老誌, 我都沒 趣去!!!

舊 08-04-11, 03:11 PM   #242
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
我冇話不是馬交呀!
A. 中國城 & B. 杜老誌, 我都沒 趣去!!!
知你鍾意禁鐘仔

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 03:11 PM   #243
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: Godfather教父 查看文章
叫埋小Tam來吧

仲有LOVEHEYHEY、蘿莉星人、墨魚焼賣、可人怡~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 03:12 PM   #244
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
我投 C. 大富豪,果度雙鐘連代支,仲有記念品送,正!
紀念品係咪曼聯月曆呀 ?

舊 08-04-11, 03:14 PM   #245
KIM
GAF足球隊金虎拾號

估下今次有幾多人報名後放飛機先~!

引用:
作者: 才子 查看文章
知你鍾意禁鐘仔
CHEAP啦你~!訪談鳥咩~~~!!!

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
紀念品係咪曼聯月曆呀 ?
你要我比你囉~!

舊 08-04-11, 03:15 PM   #246
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:

CHEAP啦你~!訪談鳥咩~~~!!!
乜上次有人報左名後放飛機咩 ?

舊 08-04-11, 03:28 PM   #247
綾小路雷太

引用:
有人放飛機你包底呀下

舊 08-04-11, 04:55 PM   #248
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
投左票

另同女友拍左就快一年lu~~

舊 08-04-11, 06:08 PM   #249
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
票已投,另外雷太請留意PM下半截
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 06:52 PM   #250
綾小路雷太

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
票已投,另外雷太請留意PM下半截
覆左你。