Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
<<繼續談情>>>宅男其實很好
LAMR 12:59 PM 04-28-11
作者: Deviantnip:
不應該將所有男人既審美觀一致化吧

就日本妹例子,好明顯house係唔會鐘意

不過對我來講,只要唔係化到好濃好誇張既日本妹妝,我的確幾鐘意
金毛,卷髮,面眨紅光..好吸引.
金捲髮...你是在說益若翼嗎...
我也很喜歡她XD

你口味好重~~我以為大部份男生都喜歡"素顏" 0 0
LAMR 01:01 PM 04-28-11
作者: 陸奧 貴志:
樓上d人真係冇同理心架
對對不停放閃光彈我被閃瞎了Q_Q
我需要十隻可魯Q口Q~~~~(淚奔~~~
jason_kasim 01:12 PM 04-28-11
比起其他地方
香港女仔化妝都唔算化得太多
韓國直頭係妳唔化妝就代表唔尊重人
的確有時買game買模型d錢仲金過d skin care
所以我唔會對呢d用品野指指點點,自己買gamed錢可能仲駛得多過佢
二伍 02:32 PM 04-28-11
作者: LAMR:
食得清淡對身體係好
不過有時緊係要放縱下食下d heavy野
pet3 03:51 PM 04-28-11
樓上d人真係冇同理心架
閃死了

不過我讀書時都見過這種女同學
不過比對面校的男生玩大左個肚退學了

作者: 二伍:
食得清淡對身體係好
不過有時緊係要放縱下食下d heavy野
出街當然是食濃味
回家先食清d
才子 03:54 PM 04-28-11
樓上d人真係冇同理心架
我好想del 佢fb
綾小路雷太 04:14 PM 04-28-11
樓上d人真係冇同理心架
作者: 才子:
我好想del 佢fb
你兩個駛唔駛咁呀

何公子,你當初向左走向右走夠閃啦,又唔見我話你冇同理心
才子 06:04 PM 04-28-11
作者: 綾小路雷太:
你兩個駛唔駛咁呀

何公子,你當初向左走向右走夠閃啦,又唔見我話你冇同理心
我閃你個死人頭, 我唔覺我有閃囉
綾小路雷太 07:02 PM 04-28-11
作者: 才子:
我閃你個死人頭, 我唔覺我有閃囉
你有幾可見到青山住客會話自己精神有問題?
LAMR 07:18 PM 04-28-11
不要爭了你們全部都很閃/ \
不要拉著我我要去撞豆腐~~~哭哭
LAMR 10:37 PM 04-28-11
(好啦我自D了XD

因為部落格&台灣個性讓我愛亂PO照片很抱歉XD

雖然我真的很想問XD

這也算劍心給我的功課啦(大誤))
YALIU 11:54 PM 04-28-11
作者: keijoey:
信我, 仲後生快d學下保養,
就算幾咁天生麗質, 平時又唔化妝都好,
到左26,27真係開始有d野走出黎架...
唉…我就係怕呢樣
一個毒女都要去學保養
雷火武 01:27 PM 04-29-11
作者: LAMR:
金捲髮...你是在說益若翼嗎...
我也很喜歡她XD

我無言...
我話[只要唔係化到好濃好誇張既日本妹妝,我的確幾鐘意]
如果鐘意d好濃妝,眼睫毛又長到吉死人個d,你先話我重口味啦..
好似你3張圖入面,第一張就係我鐘意個類
第3張圖入面眼睫毛咁長就唔多Like

其實唔一定話鐘意日本妹妝就唔會鐘意"素顏'既
你以為大部份男生都喜歡"素顏",其實係你應該無咩真係問過身邊男性朋友既喜好而已吧
阿Wing 04:16 PM 04-29-11
btw, 我覺得化妝無問題.......
不過我見過d女仔化妝化到d皮膚越o黎越差, 差到唔化唔出得街果隻......
咁就慘啦!!!

p.s. 追番幾頁post, 我覺得好閃lol
LAMR 07:37 PM 04-29-11
作者: Deviantnip:

我無言...
我話[只要唔係化到好濃好誇張既日本妹妝,我的確幾鐘意]
如果鐘意d好濃妝,眼睫毛又長到吉死人個d,你先話我重口味啦..
好似你3張圖入面,第一張就係我鐘意個類
第3張圖入面眼睫毛咁長就唔多Like

其實唔一定話鐘意日本妹妝就唔會鐘意"素顏'既
你以為大部份男生都喜歡"素顏",其實係你應該無咩真係問過身邊男性朋友既喜好而已吧
金髮還不算重口味嗎..
通常金髮都會配濃妝~不然不好看 素顏會氣色會很差,,,
我以為第一張算濃吧(´∀`) 對不少人來說..
不然我應該算淡妝了

大家不是都喜歡偽素顏嗎~~不是的快舉手(´∀`)

<---身邊根本就沒幾個男性朋友問不了阿囧,,,,
被閃光彈閃到就算了現在又被刺一刀(′Д‵) .........
你們全部都沒同理心(指)
Lilith 07:58 PM 04-29-11
作者: shion_rei:
唉…我就係怕呢樣
一個毒女都要去學保養
唔止,連毒男都要,起碼要面部清潔先
YALIU 08:56 PM 04-29-11
作者: Lilith:
唔止,連毒男都要,起碼要面部清潔先
男士我覺得易保養好多…
我男友佢一個月用兩次面膜已經得
才子 09:08 PM 04-29-11