Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-11-10, 04:57 PM   #801
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唔會係求婚掛=口="朋友咋喎...?
Diana 目前離線  
舊 07-11-10, 05:25 PM   #802
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
依家碌返上去睇#784同#785好過癮
引用:
把你的愛留給我
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
芭:[=.="]
客:[芭你不要拍!拍了我沒法見你呀!]
芭:[唉...我不知道...對我來說,戀愛太奢侈了...我談不起...]

客:[愛妳的...會很痛苦...]
芭:[誰哦?誰暗戀的拜託請明示吧...暗戀我又不會得到對方的愛,而且那人沒法可以甜蜜...開口對我說吧...]
客:[一個哈痴是背後有人正在說你的事,2連發是有人暗戀你,3連發是即將有好事發生,4連發是你可能感冒了^^]

芭:[此話何解?]
客:[嗯?有人暗戀你喎!]
芭:[哈痴.......哈...哈痴!]
話說昨天早上,同個客做緊時,連續打左2個(哈痴)

昨天才有位客人同我講:「愛妳的...會很痛苦...」
咁既樣?........
Noyeah 目前離線  
舊 07-11-10, 07:31 PM   #803
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Noyeah 查看文章
咁既樣?........
冇野啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-11-10, 07:40 PM   #804
Ewin
God of Gamer
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
戒指sosad

呢句可圈可點sosad
係喎, 都無話唔鍾意我
都一段時間之前, 我同佢都係無變過, 無差過但係無更進一步.

舊 07-11-10, 08:01 PM   #805
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
心灰.....

舊 07-11-10, 08:03 PM   #806
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
心灰.....
baby 做咩呀
POKA 目前離線  
舊 07-11-10, 08:18 PM   #807
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
冇野啦
有d SM feel

舊 07-11-10, 09:07 PM   #808
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
心灰.....
唔知咩事, 不過都打左氣先

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-11-10, 11:26 PM   #809
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
心灰.....
加定油先。

舊 07-12-10, 09:46 AM   #810
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Ewin 查看文章
係喎, 都無話唔鍾意我
都一段時間之前, 我同佢都係無變過, 無差過但係無更進一步.
其實我係想講,你句野令我諗到d糟糕野sosad

舊 07-12-10, 05:02 PM   #811
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

件事就係我講左有咩唔開心, 有咩想佢做
但佢好似完全冇放o係心

舊 07-12-10, 09:15 PM   #812
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
但佢好似完全冇放o係心
即係唔想做啦
POKA 目前離線  
舊 07-12-10, 09:19 PM   #813
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: POKA 查看文章
即係唔想做啦
如果只係唔想做既我相信沙皮姐會鬧到佢做.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 07-12-10, 10:49 PM   #814
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
如果只係唔想做既我相信沙皮姐會鬧到佢做.....
女人對住情人都是溫柔的

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-13-10, 08:47 AM   #815
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
女人對住情人都是溫柔的
除咗發脾氣同任性嘅時候

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 07-13-10, 10:51 AM   #816
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
但佢好似完全冇放o係心
“講也講不聼,聼又聼不懂,懂也不會做,你做又做不好” from 那麽愛你為什麼

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 07-13-10, 04:26 PM   #817
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

唔...尋日傾左...佢好似終於醒水番D.....

舊 07-13-10, 07:38 PM   #818
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
女人對住情人都是溫柔的
唔一定,我識得有個女友人成日對住情人呼呼喝喝,由認識佢果一刻都未見過佢溫柔過

舊 07-13-10, 08:34 PM   #819
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔一定,我識得有個女友人成日對住情人呼呼喝喝,由認識佢果一刻都未見過佢溫柔過
唔比人地係M咩

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 07-14-10, 12:16 AM   #820
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 碧克 查看文章
唔比人地係M咩
如果係咁,咁佢d血量都幾多下
7x24冇時停都仲頂得住sosad

舊 07-14-10, 08:24 AM   #821
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
雖然是保守,但也不會介意意中人是不是處子之身吧。

阿聰 目前離線  
舊 07-14-10, 09:12 AM   #822
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 阿聰 查看文章
呢個....如果當事人係既話會都唔出奇

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 07-14-10, 10:21 AM   #823
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 阿聰 查看文章
我諗自己係就會介意意中人係唔係。

不過我就有啲男性朋友自己唔係,但就要求人地係囉。

舊 07-14-10, 10:48 AM   #824
阿聰

引用:
作者: beagleflash 查看文章

不過我就有啲男性朋友自己唔係,但就要求人地係囉。
我自己喺,但不會介意意中人喺唔喺。

阿聰 目前離線  
舊 07-14-10, 10:51 AM   #825
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: beagleflash 查看文章

不過我就有啲男性朋友自己唔係,但就要求人地係囉
最憎呢d男人. 不知所謂
又係d 不平等既觀念

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:40 PM

手機版 | APP版